Ga naar inhoud

Harry98

Lid
  • Items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Harry98

  1. 2 uur geleden, Amazing Dree zei:

    Ik denk, gooi 'm er gelijk in, de klimaat soros. Eh, ik bedoel sores.......

    We gaan betalen, jongens en meisjes, en dat gaan veel worden, heel veel.....

    De gekte hieromtrent, doet me gruwen.

    Het klimaat verandert, ja dat klopt, masr dat doet het al miljarden jaar. De hoogmoedigheid van mensen, die denken dat ze daar iets in kunnen veranderen is triest. M.i. is het de ultieme weg om de bevolking te knoeten, te verarmen, en onder een NWO te plaatsen. Hoe denken jullie over deze ontwikkelingen ? Wie had dit kunnen bedenken 4 jaar geleden......nou ik niet.

    Ik vind dit een erg eenzijdige benadering, los van of er nou een klimaatprobleem is of niet zijn we als mensheid gewoon niet goed bezig. Denk aan overbevolking, verarming van natuurlijke grondstoffen, het uitsterven van vele soorten dieren en planten en vervuiling van de oceanen.

     

    Wat juist triest is, is de hoogmoedigheid van mensen om te denken dat het wel goedkomt als we zo doorgaan zoals we nu doen. Ik zeg daarbij niet dat het zinvol is miljarden te investeren in het tegengaan van co2 uitstoot of dat de politiek/machtshebbers goed bezig zijn.

     

    Maar als bevolking zijn we er gewoon wel zelf bij terwijl het milieu verslechterd en de elite ons beknot. Het is dan wel erg makkelijk om te gaan schoppen tegen de klimaatgekte, maar dat is volgens mij niet het echte probleem en ook niet de oplossing.

    • Leuk 3
×
×
  • Nieuwe aanmaken...