Ga naar inhoud

Urban Nickje

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Urban Nickje

  1. ik ben een urban survivalist ik draag donkerbruine jas met lichte bleek vlekken ( zo gekocht ) zwarte broek en grijze s3 werkschoenen stalen neus en stalen plaat in zolen zwarte tshirt en donker bruine trui en zwarte pet en een night camo tas loop er wels mee A niemand die je raar aankijkt en B zonder straat verlichting ben ik als het ware een schaduw alleen jah in het bos ben ik niet veel behalve schaduw plekken ik ben geen camo schuw maar zoals ik al zei dat ik meer ik de stedelijke gebieden begeef en met beetje modder en afgeven van de bomen in vochtige weer word alles toch vies word het vanzelf wel camo :p

    • Leuk 1
  2. Hangt helemaal van de situatie af, maar ik denk dat je alle mogelijkheden open moet houden. BIL, BOL, PH, zwerven door de natuur en zwerven door de betonnen jungle.

     

    Het statement dat mensen wel netjes zullen blijven tijdens SHTF is gewoon onzin. Zodra boefjes zien dat autoriteiten de situatie niet meer onder controle hebben, dan zullen ze hun slag slaan. Zie bijvoorbeeld:

     

    De eerste dagen zal het gaan om geld en luxegoederen, maar als de boefjes honger krijgen, wat denk je dat er dan gebeurt?

     

    Het grootste voordeel van de stad is ook meteen het grootste nadeel: er zijn mensen. Die mensen kunnen je zowel helpen in overleven als je schaden. Het hangt er denk ik een beetje vanaf waar je precies woont en hoe je je hebt voorbereid. In de grote steden waar grote groepen criminelen nu al actief zijn, is het misschien beter om te vertrekken voordat de honger toeslaat. Als je in relatief kleine/hechtere gemeenschappen leeft met minder polaire tegenstellingen, dat urban survival dan minder risico's met zich mee brengt.

     

    Maar .. als jouw bushcraft vaardigheden van de bovenste plank zijn, dan kun je er voor kiezen om al die stedelijke risico's niet te nemen en kiezen voor de risico's van de natuur. Ja, Nederland kent weinig natuur en is dicht bevolkt, maar je kunt met een BOV een heel end komen.

     

     

     

     

     

    geef ik je gelijk in maar zolang er plunderingen zijn zit/ben je ook niet veilig in je BOV vanwege files en blokkades of je mag een gepanserde voertuig hebben mjah kost een beetje ik zelf zou randstad nemen zit je tussen natuur en woonwijken in

    en waar een deur open staat maar is ff kijken of er eten is anders natuur strikken zetten

    het is en blijft moeilijk hoe het gaat worden en hoe de mens reageert

  3. goede dag allemaal ik ben nieuw hier op deze forum ( wel veel gelezen waarbij ik veel kon uithalen wat voor mij van toepassing was/is ) ik ben zelf een urban survivalist ik ben bij doel in belgie en spreepark duitsland geweest om mijn skills te vergroten ik hoop met jullie kunnen mee praten en misschien info kan geven nogmaals ik kijk er naar uit om een leuke gesprekken kan voeren

     

    Urban Nickje

×
×
  • Nieuwe aanmaken...