Ga naar inhoud

Franklin123

Lid
  • Items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Franklin123

  1. Ik heb sinds kort een Samsung S6. Maar ik heb dit niet op dit toestel ingesteld. Of staat dat met de nieuwere toestellen standaard aan? Want ik kreeg gisteren wel de NL alert melding. Bij mijn 'oude' toestel, de S3 moest ik het zelf instellen.

    Klopt, bij sommige staat het automatisch aan. Bij mij op de S5 stond het geloof ik ook al aan, maar dat weet ik niet meer zeker.

  2. http://www.gva.be/cnt/dmf20151204_02004723/defensie-koopt-108-snelle-flexibele-voertuigen-voor-special-forces

    Defensie mag 108 snellereactievoertuigen, 38 modulaire beschermingskits en 60 demonteerbare ringaffuiten met rookpotwerpers aankopen, gekoppeld aan een overeenkomst voor technische assistentie. Daarvoor gaf de ministerraad op 4 december zijn goedkeuring, na een voorstel van Defensieminister Vandeput (N-VA).

    Ziet er goed uit! Wat zijn modulaire beschermingskits precies?

  3. Ik begrijp iets niet. Ik lees nu op nu.nl, maar had het eerder al gelezen dat ze een 'antigif' op voorraad hebben genomen tegen chemische wapens. Maar is dit dan een universeel middel of weet men nu al wat straks mee aangevallen wordt? Iemand hier ECHT verstand van.

     

    http://www.nu.nl/buitenland/4169833/frankrijk-voorbereid-aanval-met-chemische-wapens.html

    Ben blij dat je dit vraagd! hier heb ook serieus over na zitten denken en info opzoeken, heb niks kunnen vinden..

  4. 100 pagina's is 1 ding, de laatste aantal een ander (je hebt interesse in het onderwerp toch?)

    En je moet natuurlijk helemaal niets, ik geef je slechts een advies over hoe je wellicht aan antwoorden komt op je vragen.

    Maar goed, dit gaat nu erg off-topic, het is je duidelijk of niet :)

    Ik snap precies wat je bedoelt! Maar het is voor mij lastig om alles terug lezen, heb vrij veel moeite met lezen... en steeds die melding van wat ik dit bericht typ wordt ik helemaal gek van..

  5. Beste Franklin, wat jij je dan zou kunnen afvragen, als je geen zin hebt terug te lezen, is waarom anderen dan opnieuw zouden reageren op een vraag die reeds besproken is. Kortom: je schiet jezelf in de voet want je hebt een informatiebehoefte maar ontzegt jezelf de kans die informatie te krijgen.

    Dus ik moet bij wijze van spreken 100 pagina's terug gaan kijken in de hoop iets terug te vinden wat ik misschien wel vind maar heel anders daar staat..

     

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

  6. Je hoeft het ook niet te onthouden, je kan het gewoon teruglezen...

     

    Gepost door de driepotige tekkel vanaf de parkeerplaats.

    Ik ga niet alles teruglezen steeds, sorry als jij dat vervelend vind. Wist niet dat driepotige tekkels konden typen :p

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

  7. Eén van de actie punten is het aanpassen van de grondwet. Artikel 16 en 36. De eerste geeft de President in dergelijke tijden meer macht, tweede gaat over de definitie van 'gewapende strijd' zodat dit soort aanslagen daar ook onder gaan vallen. Noodtoestand niet voor 12 dagen maar drie maanden mogelijk maken, etc.

     

    Tevens oproep om werk te maken van het beschermen van de buiten grenzen van Europa, lijkt mij niet verkeerd.

     

    Het is nu wel uitkijken hoe men de grondwet wil aanpassen, welke bevoegdheden worden toegevoegd en welke rechten beperkt. De angst dat hierdoor steeds meer burgerlijke vrijheden worden aangetast is niet geheel ongegrond.

    Dankjewel voor je reactie!

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

  8. Ik vermoed zoiets als verhoogde controle op evenementen, verhoogde alertheid en paraatheid van civiele en militaire diensten, grootschalige en kleinschalige controles in publieke ruimtes, avondklok wellicht, en waarschijnlijk ook constante monitoring van bekende criminelen met een bepaalde status.

    But I could be wrong

    Klinkt als iets heel logisch, dus denk dat je gelijk hebt haha!

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

  9. Ik wilde net het filmpje plaatsen maar je was me voor.

    Heel verontrustend, zelfs wanneer je in acht neemt dat de beelden zo verontrustend mogelijk gecompileerd zijn. Ik heb dit een lastige discussie gevonden en heb daarom weinig meegeschreven. De polarisatie vond ik naar. Bovendien ken ik een aantal lieve mensen die moslim zijn en ook mensen die vluchteling waren en goed geïntegreerd zijn. Die nuance mis ik vaak. En toch... al die beelden bij elkaar. Het gaat niet de goede kant op.

    Dat verhaal over Islamitische vrouwen die meer kinderen krijgen en zo onze bevolking zullen overnemen werd al jaren geleden besproken binnen verschillende kerken. In feite hebben ze zo geen oorlog nodig. De natuur regelt het wel. Maar die kinderen groeien op in een westerse cultuur dus het merendeel zal niet zitten te wachten op een streng islamitisch regime.

     

    Maar dan deze beelden. Dit is wel degelijk iets om bij stil te staan bij het preppen. Of je nu helemaal links of rechts staat, if ergens in het midden. Dat dit gebeurt is realiteit. Misschien niet zo op elkaar als het filmpje wil doen geloven (dat lijkt alsof de Apocalyps al begonnen is) maar het wordt erger en komt dichterbij.

     

    Wat betekent dit voor onze bug out plannen (bv indien naar Zweden), voor skills (doet iedereen aan zelfverdediging?) Enz.

     

    Laten we, in plaats van in 2 kampen tegenover elkaar te staan zoals de afgelopen maanden, de verschillen in hoe we denken over de vluchtelingen laten voor wat het is en ons richten op ons gemeenschappelijke doel: preppen voor wat ongetwijfeld op ons pad komt (hoewel ik van harte hoop van niet).

    Dat er spanning is en dat die toeneemt is een feit. Dat Europa verandert is ook een feit. Dat de wereld verhard is ook al een tijd gaande. Maar laten we niet onder elkaar spanning krijgen. Dat verzwakt.

    Hele mooie post! ?

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

  10. "De politie in de Duitse stad Bamberg heeft drie rechts-extremisten opgepakt omdat ze aanslagen zouden voorbereiden op een terugkeercentrum voor asielzoekers. Bij doorzoekingen zijn kilo's zwaar vuurwerk gevonden, waaronder uit Oost-Europa geïmporteerde mortierbommen."

     

    http://nos.nl/artikel/2064469-duitse-rechts-extremisten-opgepakt-om-aanslag-op-vluchtelingen.html

     

    Bron: Nos.nl

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

  11. Tja als het echt zo is kan Rusland dit toch niet lang ontkennen?

     

    12d3165f8cd4dc8d34b5803c5d162e54.jpg

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-A500FU met Tapatalk

    Hier kan je jezelf niet meer uitlullen, mocht het waar zijn wat de media zegt natuurlijk.

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

  12. Wanneer het zo doorgaat zal het niet lang meer duren tot in West Europese landen vrouwen niet meer alleen de deur uit durven.

     

    De mainstream-media zwijgen in alle toonaarden, maar het aantal verkrachtingen van Westerse vrouwen door moslimmannen loopt de spuigaten uit.

     

    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9871:verkrachtingen-westerse-vrouwen-loopt-spuigaten-uit&catid=37:wereld&Itemid=50

    Is dat niburu een beetje te vertrouwen? Nog nooit van gehoord namelijk..

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...