Ga naar inhoud

mypy

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mypy

  1. Ik zal meevechten, dat is mijn plicht als burger. Sowieso ben ik voor de actief stelling van de dienstplicht (ook voor meisjes), dat zal zorgen voor meer discipline en een betere integratie van moslims.

  2. Waarschijnlijk zal Griekenland niet zo snel de euro uit worden gegooid, maar ik hoop van wel. Griekenland kost ons alleen maar geld, en ook voor Griekenland zelf zal het beter zijn als ze niet meer in de euro zitten. Het volk heeft nee gestemd tegen meer bezuinigen, dus nee tegen Europa. Wij moeten Griekenland er dan ook maar uit gooien.

  3. Ik zou direct ten strijde trekken als het vaderland bedreigd wordt. Niet alles aan Nederland is goed, maar ik zou het nooit willen opgeven, en ik zal al helemaal niet willen dat we opeens deel uit maken van de IS! Het hangt er natuurlijk wel van af wie de vijand is, ik zou niet willen vechten voor meer Europa. Maar ik wil wel vechten voor Nederland, voor normen en waarden die goed zijn voor Nederland. Ik wil dat Nederland een soevereine staat blijft, en geen deel uit gaat maken van een Groot-Europa of zoiets dergelijks.

    • Leuk 2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...