Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

MeiSi

Lid
 • Aantal items

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over MeiSi

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Enkele statusupdate

Bekijk alle updates door MeiSi

 1. Leuk op de preppers site, ben hier alleen nog erg de weg aan het zoeken.

  Mijn interesses zijn op dit moment gericht op het verzamelen van houdbaar voedsel, gewoon hamsteren dus. En het bereiden van voedsel op een zo economisch mogelijke manier.Vooral het laatste is erg leuk om te doen. De nadruk ligt op het toepassen van de bereiding van voedsel,en dat ook in onze dagelijkse leven toe te passen,dus geen grote omschakeling indien de noodzaak zich hiervan aandient.Gelukkig hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden er staat zoveel op het net, maar misschien is dat op een dag weg... dus ik verzamel de info en sla dit op op papier. Pas het toe en geef deze kennis door. ....

×
×
 • Nieuwe aanmaken...