Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

docuvec

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Posts die geplaatst zijn door docuvec


 1. Waarom dit dan doen? Ookal is het voor je studie, doe iets, sta erachter en probeer er alles uit te halen wat je kan. Ga ervoor. Niet meteen met de instelling van "we verwachten niet veel kijkers". Als je er nu al zo instaat in je studiefase, hoe wil je het dan ooit redden in de "echte grote mensen wereld"?

   

  omdat wij het leuk vinden om te filmen en te creëren. het feit dat wij niet veel kijkers verwachten betekent niet dat wij er niet achter staan.


 2. #fail voor mij :-)

   

  Beste Robbert,

   

  Bedankt voor je bericht. We merken dat onze doelgroep veel media aantrekt en graag willen weten hoe we leven en de zaken op orde hebben. We krijgen ook regelmatig verzoeken binnen zoals die van jullie. Op ons forum kan je al heel veel lezen over het reilen en zeilen van preppers in Nederland.

   

  We hebben ook een speciale media sectie aangemaakt op ons forum en als jullie daar een super enthousiaste en onderbouwde forumpost maken zijn er ongetwijfeld bezoekers die jullie hier verder mee willen helpen: http://preppers.nl/forum/forums/6-Preppers-in-de-Media Je kan erbij vermelden dat Mr. Gold jullie toestemming heeft gegeven.

   

  Succes met jullie project en hou ons op de hoogte.

   

  Groet,

   

  Bert

   

  had inderdaad niet goed gekeken. ons excuus hiervoor.

  we hebben toch wel vrij veel info gekregen van deze post. dus als het nog nodig is, de volgende keer in de goede sectie! :)

   

  -Robbert


 3. [Moderator] Rustig jongens, niet gelijk gaan blaffen. Laten we een beetje gastvrij blijven.

   

   

   

  Klinkt in mijn ogen minder sensatie tv dan normaal. I.p.v. 'Ey kijk een gekkie!' a la manbijthond lijken deze studenten daadwerkelijk een informatieve docu te willen maken..

   

  ja dat is inderdaad wat wij willen doen. wij willen doormiddel van deze documentaire het juiste beeld geven van een prepper.

  een documentaire word onderbouwd uit interviews, en het idee van appelflapje is een zeer goed idee. die wij alledrie wel graag willen maar met enkel dat maak je geen documentaire.

   

  Wij maken geen entertainment/sensatie.

   

  -Robbert


 4. Beste preppers,

   

  Wij zijn drie studenten aan het VEC (video editor cameraman) Rijnijssel op de Velperweg.

  In periode 2 kregen wij de opdracht om een documentaire te maken met vrije keuze over het onderwerp. We kozen vervolgens voor preppers, omdat we toch wel fan zijn van de "Doomsday preppers". W vroegen ons vervolgens af, hoe is dit in Nederland. Hoeveel lijkt dit dan wel niet op wat te zien is op televisie. In onze docu willen we laten zien wat de beste methodes zijn voor het overleven van een noodsituatie. Van natuurramp tot financieel. Een kijk op het leven van preppers lijkt ons ook erg intressant en hoe denken jullie erzelf over. Bijvoorbeeld hoe begint een persoon met preppen.

   

  Onze vraag aan jullie.

  Voor onze documentaire zoeken wij een aantal mensen die ons van alles zouden willen vertellen over preppen.

   

  Heeft u interesse om ons te helpen bij deze documentaire stuur dan een bericht naar preppers.vec@gmail.com.

   

   

   

  Met Vriendelijke Groeten,

   

  Robbert

   

   

   

   

  Alvast Bedankt!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...