Ga naar inhoud

Eagleone

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Eagleone

  1. 9 uur geleden, Tharifas zei:

    Ik ben hier niet om tegen je in te gaan of je te overtuigen, maar als je wilt kan ik je letterlijk het virus laten zien, dus het bestaat echt...

    De heren van den haag hebben zeker de gevaarlijkheid overschat, en het feit dat je geen enkele overheid moet geloven als het gaat om je eigen leven is zeker geen slecht punt, maar ik heb 2 overleden familieleden en 3 maanden aan bedrust achter de rug die mij hebben laten ervaren dat deze "onzin" bijna al mijn prepper-voorbereidingen teniet had gedaan (En als ze alsnog met achterlijke wetgeving komen, dan ben ik daar ook gewoon weer tegen, en ga ik ook gewoon de straat weer op met een spandoek omdat mensen hun eigen medische keuzes moeten maken). Maar ik heb tot nu toe nog geen spijt gehad van mijn prikken, want ik heb het sindsdien niet meer gehad en ik kom elke dag in aanraking met minstens 300+ ziekteverwekkers (docent biologie en Engels op een middelbare school).

    Als je de prik gehad hebt ben je al finished.
    Jij bereid je voor je verwacht een totale ineenstorting.
    Denk je nou echt dat papa regering als  dat klopt. die voorspelling niet allang al gemaakt heeft?
    Wat denk je wat er in de prik zit?

  2. 5 uur geleden, Tharifas zei:

     

    Het is natuurlijk zwaar triest als iemand zijn boodschappen niet kan betalen, en al helemaal als mensen daarna hem gaan staan uitjouwen, maar er zijn andere alternatieven dan diefstal en de winkelmanager wordt het anders aangerekend op het moment dat hij niets doet tegen diefstal. Ik zou willen zeggen dat we een goed systeem hebben om dat soort mensen te ondersteunen, maar helaas heeft meer dan een decennia aan Rutte dat goed afgebroken.
     


    Zoals wat?
    Bedelen? Nee dankje.
    Jagen ? Verboden.
    Fruit en groente verbouwen? Alle grond is al bezit van een ander & Kost geld wat niet te betalen is.

     

    5 uur geleden, Tharifas zei:

    Op het punt van Covid heb ik geen idee wat de regels zijn over die harige discussie op dit forum, maar als iemand die contacten in de biologie heeft over de hele wereld doen wij het best goed hier in ons kikkerland. We hebben geen grote uitbraken meer (een virus gaat nooit volledig weg, net als de griep en koorts lip, maar het overlijdenspercentage is onwaarschijnlijk om weer naar boven toe te schieten) en we hebben ervoor weten te zorgen dat er geen achterlijke en langdurige noodwetten in gebruik zijn genomen. In China gaan ze nog steeds gedrukt onder de zware handhaving, met hele steden die gewoon een maand op slot gaan zonder goed voedsel en vaak ook met gewapende beveiligers op straat. Aan de andere kant staan landen als Peru, waar ze er helemaal niets aan hebben gedaan aan het begin en nu nog steeds alles volledig in de ban is van de Corona-paniek. Wie heeft het het beste gedaan? Geen idee, maar ik ben best blij waar ik nu zi


    Wie heeft het het beste gedaan? Niemand. De paniek gaat alleen rond bij de media en de mensen die in die onzin (blijven) geloven. Ik kan je zoiezo verzekeren dat het virus plan nog niet afgelopen is of ze komen gewoon weer met een heel nieuw virus aan.. zeer binnekort..

     

    • Leuk 1
  3. Stond vandaag nog voor de lidl met een oude bekende van me te praten toen ik ineens de manager en een onbekende jonge man naar buiten zag springen. De manager probeerde de jongen staande te houden en vast te houden kon al gauw concluderen dat het om iemand ging die zijn boodschappen niet meer kon betalen en dus had gestolen. Op een gegeven moment kon de jongen zich losrukken en probeerde te ontkomen en toen werd ie tegengehouden door een paar anderen en een man die hem van achteren onder zijn oksels wist te grijpen. 
    Dus de jongen werd naar binnen gebracht.  Kon hem nog tussensdoor horen zeggen: " We hebben geen eten". 
     

    Zag later die vent staan met echt zo'n houding en uitdrukking op zijn gezicht alsof ie zichzelf een hele held vond. Precies dezelfde types die ook al die corona BS toejuichen. NSB uitschot.

    1 Troost er komt een dag dat zij ook een keertje slagtoffer zullen worden door deze corrupte regering.  En dan met zo'n strond geweten onder je armen.. Lijkt mij het ergste lot wat je kan overkomen. Maarja wat je zaait zul je oogsten.

    • Leuk 3
×
×
  • Nieuwe aanmaken...