Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

oinky

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Posts die geplaatst zijn door oinky

 1. Volgens mij zit er niet veel prijsverschil tussen de twee tassen. Ik dacht maar twintig Euro. Als ik je mag adviseren dan zou ik twee tientjes meer uitgeven. Heb je toch meer ruimte en de 24 heeft meer vakken. Plus je kan er heel makkelijk zelf een heupband opzetten. (Heb ik zelf ook gedaan?). Ik gebruik de 12 nu omdat deze met een ehbo set aan de buitenkant makkelijker in een top koffer past. Maar zou zeker voor een 5.11 gaan. Dan weet je zeker dat je goede spullen in huis hebt...? ?

   

   

  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

 2. Ik heb ook de 12 en 24. Over beide tassen ben ik zeer te spreken. Momenteel gebruik voor het dagelijkse gebruik de 12. De 24 gebruik als ik een paar dagen weg ga of als ik met mijn camera opstap ga. Heb ze bij gear point gekocht in Amersfoort. Is trouwens een mooie winkel maar wel prijzig..

   

   

  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

 3. Hallo allemaal, ik lees al een tijd met veel plezier mee... Volgens mij heb ik zelfs nog nooit een bericht geplaatst of mij zelf voorgesteld... Mijn excuus hier voor. Ik zal dit later nog even doen op de juiste plek.

   

  Ik heb zelf de 5.11 rush 24 en ik ben er heel erg tevreden over. Echt een aanrader. Mooie stevige tas met oneindig veel mogelijkheden. 5.11 wordt niet voor niets door heel veel afdelingen binnen verschillende overheden gebruikt. Ik zelf gebruik de rush 24 dagelijks. Heeft voor mij genoeg ruimte en zo als de naam het zeg je kan al je spullen voor de eerste 24 uur in kwijt. Met een paar aanvullingen nog wel meer. Heb er zelf nog een heupband aangezet zodat je de tas goed op / tegen je rug houden.

   

  Ik zeg doen hij in het geld zeker waard. Wil zelf ook de kleiner versie er bij hebben.

   

  Gr. Ger

×
×
 • Nieuwe aanmaken...