Ga naar inhoud

Hyper

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Hyper

  1. Op 24-12-2023 om 08:37, Ted zei:

    Ik heb meerdere artikelen langs zien komen dat er wel degelijk geexperimenteert wordt met mRNA de griepprik. En ik heb rede om aan te nemen dat dit zonder medeweten van de patiënt gebeurt. Klassieke onschadelijk gemaakte vaccins zijn niet onschadelijk. Er zitten meerdere schadelijke stoffen in. Sowieso is het waanzin om een vaccin te nemen voor de griep. Ze werken nooit en in het beste geval verzwakken ze je immuunsysteem. De griep is juist nodig om je immuunsysteem te versterken.

     

    Prima, iedereen moet een eigen afweging maken. Ik heb in de basis vertrouwen in de medische wereld tenzij ik redenen heb om dit niet te hebben.
    Vaccins vind ik in principe een prachtige uitvinding. Het idee dat je je immuunsysteem zonder ziek te leert om een ziekmaker te herkennen vind ik erg zinvol.
    Ik ben blij met al mijn standaardvaccinaties en vanuit een preparedness standpunt vind ik het juist zinvol om mijn vaccinaties te hebben. In een SHTF situatie is de kans op uitbraken van ziektes groter en de beschikbaarheid van goede medische zorg twijfelachtig.

     

    Hiermee wil ik overigens niet zeggen dat alle vaccins veilig zijn. Ik denk dat de coronavaccins haastig op de markt zijn gebracht. Ook denk ik dat de overheden uit angst voor negatieve publiciteit over coronavaccinaties ervoor hebben gekozen om critici de mond te snoeren en eenzijdig te publiceren. Een medisch middel is zelden 100% veilig. Je moet een afweging maken tussen het risico van het vaccin en het risico van het virus. Voor een oudere is een mRNA vaccin misschien nog het overwegen waard. Voor een jongere niet.

     

    Opmerkingen dat er stiekem mRNA is gebruikt in klassieke vaccins gaan naar mijn mening teveel naar de sfeer van (onware) complottheorieën. Het is wel zo dat er veel geïnvesteerd wordt in mRNA vaccins. Iets waar ik zelf niet blij van wordt gezien de bijwerkingen van de Pfizer/Moderna vaccins. (Myocarditis/Pericarditis) Maar ik ga er wel vanuit dat eventuele in ontwikkeling zijnde mRNA griepvaccins worden getest op proefdieren en menselijke vrijwilligers en niet op nietsvermoedende cliënten die om een klassieke griepprik komen.

     

    Maar nogmaals, volg de bronnen die je betrouwbaar acht, en maak je eigen keuzes.

  2. Op 12-10-2022 om 07:01, Ted zei:

    "Griepprikken" werden de jaren voor de "pandemie" al gebruikt om mRNA tech. te testen op onwetende burgers. 

     

    Onzin. De griepprik is geen mRNA vaccin maar een "klassiek" onschadelijk gemaakt virus vaccin. Je kunt met een griepprik geen mRNA vaccins testen.

  3. Wamura termijn als burgemeester eindigde drie jaar nadat de dam was voltooid. Hij overleed in 1997 op achtentachtigjarige leeftijd. Bij zijn pensionering gaf hij een afscheidstoespraak voor de medewerkers van zijn gemeente: "Zelfs als je weerstand tegenkomt, houd vertrouwen en maak af waar je aan begonnen bent. Uiteindelijk zullen de mensen het begrijpen."

     

    De dam is op Google street view te zien. Pas na de tsunami is er een monument geplaatst om Wamura te eren:

     

    2011: https://www.google.nl/maps/@40.0115403,141.8957974,3a,75y,0.4h,92.49t/data=!3m7!1e1!3m5!1sGq-kDKVG1Q4XZIEPaYD-PQ!2e0!5s20111101T000000!7i13312!8i6656

    2021: https://www.google.nl/maps/@40.011558,141.8958271,3a,37.5y,0.4h,92.49t/data=!3m6!1e1!3m4!1sBGySxZohdQQdx94luK8whQ!2e0!7i16384!8i8192

     

     

     

    • Leuk 1
  4. Ter inspiratie.

     

    Prepper zijn is vaak eenzaam zijn. Eenzaam omdat je vaak als enige in je omgeving een risico ziet waar je op voorbereid wilt zijn. Anderen reageren met spot of ongeloof als je probeert uit te leggen welk gevaar je ziet en hoe je voorbereid wilt zijn. Ze zien je voorbereidingen als duur en zinloos. Ze gaan ervan uit dat het wellicht zo'n vaart niet zal lopen en wanneer het mis gaat dat de overheid of de gemeenschap voor hen klaar zal staan. Je hebt dan een ijzeren doorzettingsvermogen nodig om toch je maatregelen te treffen.

    Met dit in het achterhoofd vond ik het verhaal van de Japanse burgemeester Kotaku Wamura van het dorpje Fudai inspirerend. De man die dankzij zijn volhardendheid zijn dorp heeft gespaard van de grote tsunami van 2011. Als enige dorp aan de Japanse noord-oostkust.

     

     

    Waar Wamura tijdens zijn leven bekritiseerd werd om zijn lelijke en dure kustverdediging wordt hij na 2011 vereerd door de lokale bevolking wiens dorp hij behoedde voor de ramp. Wamura heeft helaas niet kunnen mee maken dat zijn bouwwerken de tsunami trotseerden. Maar wat zou hij trots zijn geweest. Trots staande op zijn dam waarvan hij wist dat hij hoog en sterk genoeg was om de tsunami te stoppen.

    • Leuk 1
  5. Overweeg één of meerdere Campingaz ruilflessen te kopen. (Campingaz 904/907)

    Je betaalt geen keuringsjaren. Je hebt een simpele brander die je direct op de fles draait. Geen slagen die kunnen lekken of vergaan. Geen regulator nodig. En wanneer de fles leeg is ruil je hem voor een volle en betaal je alleen voor het gas. Deze flessen zijn bij veel campingwinkels te koop in heel Europa. Nadeel dat de fles duur is in eerste aanschaf. Het is geen statiegeld. Een lege fles kun je dus niet inleveren voor geld. Alleen voor een volle fles met bijbetaling.

     

    Tip: Als je goedkoper uit wilt zijn met je eerste aanschaf kun je op marktplaats een tweedehands lege fles kopen en deze inruilen voor een volle fles bij de campingaz dealer.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...