Ga naar inhoud

azor

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door azor

  1. Zojuist laatste transacties bij ING voltooid :). Al mijn geld heb ik van mijn ING rekening gehaald (welke ik als 2e rekening in gebruik had).

    Als vervanging van ING een rekening bij de ASN Bank geopend. ING rekening volgende week opzeggen en dan kan de oranje leeuw het huis uit (scheelt meteen ruimte ;)).

  2. Ik had de volgende mail gestuurd:

     

    Vandaag, 10 maart, kwam in het nieuws dat ING betalingsdata van klanten wil delen met bedrijven. Hoe ING het ook brengt voor mij is dit privacy schending. Is het zeker dat ING dit plan ten uitvoer gaat brengen? Zo ja dan zeg ik mijn rekening bij ING op.

     

    ===

    Ik werd gebeld door de klantenservice.

    Kernpunten:

    1 Op dit moment verzamelt ING al data maar verkoopt dit nog niet door. Volgens de telefoniste is dit voor fraude bestrijding. Als je pinpas/creditcard op een, voor jou, ongebruikelijk locatie gebruikt wordt, kan je pas gestolen zijn.

     

    2 Voor de verkoop van data aan bedrijven kwam zij met het volgende voorbeeld: Als je veel bij de AH pint dan kan de AH jou een persoonlijke aanbieding doen.

    Mijn reactie: Dan speel je dus mijn persoonlijke gegevens door want anders kan AH mij geen aanbieding doen.

    Haar reactie: Nee, je moet eerste toestemming geven voordat ING de data verkoopt.

     

    Al met al kwam ze steeds op toestemming geven terug en dat ING nooit zomaar gegevens doorverkoopt. Ze hamerde erop dat alles automatisch geanalyseerd wordt en het bedrijf (in dit geval AH) niet zou weten welke klant ze een aanbieding doen.

     

     

     

    Als ik haar was had ik nooit dat voorbeeld van de AH aangehaald, maar ik werk niet op de klantenafdeling van ING.

  3. ... van die aanmaak zakjes van Burner (... in plastic per stuk verpakt)

     

    Ik heb zelf wat reviews van de Burner Firestarter zakjes opgezocht. Zijn die zakjes lang houdbaar? Ik kan een verpakking van 50 stuks voor €3,75 kopen. Een goede deal?

     

    Het handigste vind ik een imco triplex super aansteker. Werkt altijd, ook als het nat weer is (open in de wc laten vallen, lont droog deppen, meteen weer bruikbaar). Makkelijk uit elkaar te halen om onderdelen te vervangen.

    Nadeel vind ik dat de bezine/brandstof vrij snel verdampt als je de aansteker een tijdje niet gebruikt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...