Ga naar inhoud

SG31

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SG31

  1. De economische groei die er geweest was bestond uit het verhogen van alle schulden. Nu blijkt dat er veels te veel schuld gecreeerd is omdat een kleine groep zo snel mogeljk zo veel mogelijk geld wilde maken/verdienen. Gevolg, steeds meer mensen, overhedenen bedrijven gaan failliet waardoor de schuldluchtbel steeds meer leegloopt. Tot het moment dat er weer lucht kan geblazen worden in deze bel en dan roepen we dat er weer economische groei is en denken we dat al onze problemen opgelost zijn. Tenzij dat niet meer gaat gebeuren met als gevolg dat het hele financiele systeem doodbloed. Het klappen van de bel is voorkomen door triljoenen fictief geld in het systeem te pompen, Maar zolang het systeem niet duurzaam is heeft het een houdbaarheidsdatum, met nu de vraag of we deze bereikt hebben en nu nog maar wat aan het naspartelen zijn en de laatste reserves aan het opmaken zijn.

  2. Tsja, die gasten vinden dit waarschijnlijk heel normaal om te doen. En profiteren van de Nederlandser doen ze al jaren. En onze overheid vind het blijkbaar een geweldig idee dat onze banen, vissen en veiligheid opgegeven moet worden voor het federaal europa als opvolger van Hitlers derde rijk. Het beste blijft om voor je eigen spullen te zorgen incl dus een vijver met vis. Maar erg triest voor de vissport in Nederland.

  3. Ik denk niet dat Ron deze intervieuws geeft primair om zijn eigen goudvoorraad in waarde te doen steigen. Ik kan me goed voorstellen dat hij wel goud bezit. Als je werkelijk geloofd dat de dollar zal instorten zou je natuurlijk gek zijn om dat niet te doen. Maar Ron word door de overheid in de VS gezien als gevaar vanwege de dingen die hij zegt en zijn aanhangers worden niet voor niks in de gaten gehouden (zie Jessy Ventura en de aflevering over de politiestaat). Dit alles doen om er rijk van te worden geloof ik niet.

    Verder zijn de dingen die hij zegt vrij logisch. Steden en staten gaan falliet, 2 partijen die het niet met elkaar eens willen worden over de financien en een staatsschuld die niet meer af te lossen is. Exportproduct nr 1 in 2012 van de VS naar China was schroot. Zijn geen signalen van een land dat er binnenkort weer bovenop gaat komen. En aangezien de dollar gekoppeld is aan de olie en de olie eindig is, geld dat dus ook voor de dollar. Hoeveel olie er ook nog gevonden gaat worden.

  4. Ik heb ook EHBO etc maar vind het nog steeds lastig om zaken goed toe te passen. Veel is gewoon in de praktijk leren/doen. Daarnaast is EHBO echt beperkt tot de eerste handelingen vaak afwachtend op professionele hulp. En als die niet komt wat dan? Het zou interresant zijn om daar meer te weten over te komen. Bij een breuk bijvoorbeeld. Maar ook bijvoorbeeld hoe je een wond verzorgd, schoonhoud, infecties voorkomt, etc.

    Ook zou ik het bijvoorbeeld erg interresant vinden om meer te leren over gebruik van medicijnen/middelen bij bijvoorbeeld diaree, etc. Situaties waarvoor velen nog een huisarts bellen.

    Ik begrijp dat een studie medicijnen vele jaren duurt, maar denk dat er toch veel manieren/middelen zijn die makkelijk te onthouden zijn en zeer goed toe te passen. Veel kun je ook in boeken opzoeken. maar als iemand deze kennis al heeft en er ook in de praktijk mee bekent is en dit wil delen zou dat een zeer waardevolle meeting zijn. Misschien ga je dan toch nog wat dingen aanschaffen waaraan je nog helemaal niet gedacht had.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...