Ga naar inhoud

Robertv

Lid
  • Items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Robertv

  1. Radicale moslims zijn geesteszieken die tot de laatste moeten worden uitgeroeid.:mad:

     

    Daarnaast zouden de zgn. gematigde moslims ook wel eens hun afkeur mogen geven. Op een handje vol na doen ze dat niet en sterker nog ze keuren dit soort acties nog goed ook. Het is altijd en allemaal de schuld van anderen. Een goede wereld begint bij jezelf. Dan doe je anders denkende mensen niet dit soort dingen aan.

     

    Dit kan overal gebeuren, ook in NL\BE en misschien komt het nog hier. Ik weet wel dat hierdoor voor de westerse samenleving en hun burgers op gegeven moment de maat vol zal zijn en dan krijgen we iets wat in principe niemand zou willen, maar wat wel onvermijdelijk wordt. Dan worden niet alleen de kwaden gestraft maar krijg je een totale oorlog tegen iedere moslim.

     

    De politiek en het gezag moeten NU voor eens en voor altijd duidelijk maken, dan we hier in dit land niet zitten te wachten op radicale gekken. En dat we ze op welke manier dan ook zullen bestrijden en het land uit zullen schoppen als dat noodzakelijk is.

     

    Mijn gedachten gaan naar de nabestaanden en ik hoop dat ze de kracht hebben geen gekke dingen te doen. Ik zou er grote moeite mee hebben in ieder geval.

     

    Helemaal met jou reactie eens.

    Te triest voor woorden dit! Ik ben zeer benieuwd wat de politieke reacties gaan worden.

     

    Het gebeurd steeds dichter bij huis en vraag me dan ook af hoe groot de dreiging in ons land is

×
×
  • Nieuwe aanmaken...