Ga naar inhoud

Jumanji

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jumanji

  1. Ik maak me ook zorgen om het komende EPD. Het patiëntendossier wat er volgens sommige lieden koste wat kost moet komen en zonder goede beveiliging door onze keel wordt geduwd. Bij de vorige poging een paar jaar geleden hadden wij al protest aangetekend en bezwaar gemaakt en nu proberen ze het toch opnieuw.

    En verder de hoge antibiotica gebruik in de bioindustrie, waardoor bacteriën en virussen imum worden voor medicijnen, wat grote gevogen kan hebben.

     

    Daarnaast andere dingen, maar die zijn al genoemd.

  2. Ik houd erg van films, dat is mijn hobby. Als kind vond ik het al leuk om naar films te kijken waar mensen zich alleen moesten zien te redden na een schipbreuk of zo. Zoals swiss family robinson of the blue lagoon.

    Al jong vroeg ik me af wat ik zou doen in hun situatie en hoe ik me zou redden. En nu ook kijk ik graag naar doomsday films, vaak te zien op syfy.

  3. Ik denk niet dat preppers angst hebben, maar meer goed voorbereid willen zijn op wat er kan gebeuren. De meeste mensen denken "dat overkomt ons niet", terwijl preppers denken 'het kan wel gebeuren'. Hamsteraas zijn bang om altijd tekort te komen. Natuurlijk als er wat gebeurd dan hebben ze een voorraad, wat handig is, maar hun voorraad is niet ontstaan uit voorbereiding op wat zou kunnen gebeuren, maar uit hebberigheid, verzameldwang, of koopjesjagen. Tenminste zo zie ik dat.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...