Ga naar inhoud

jerr24

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jerr24

  1. beankt voor je reactie.. maar wat ik me voornamelijk afvraag is welke maat oxygen absorber in welke maat mylar bag moet.

     

    De inhoud is afhankelijk van je gebruik.

    Stel je hebt een grote emmer van 15 liter die je vult met rijst. In hoeveel tijd eet je zo'n emmer rijst leeg? Maakt nogal wat uit of je alleen bent of met een groep(je).

    Eet je dagelijks (meerdere malen) rijst of 1x per week? Je emmer blijft dan zo lang open dat je rijst oud gaat worden :-)

    Onder de huidige omstandigheden is dat niet zo'n probleem denk ik. Maar tijdens een shtf verwacht ik minder ideale omstandigheden zoals vocht, insecten en verminderde hygiene.

    Persoonlijk zou ik gaan voor samengestelde paketten. Dus in een emmer wat rijst. Kruiden. Gedroogde groenten. Suiker. Gedroogde melk. Macaroni. Meel. Etc.

    Een emmer is dan een rantsoen voor x dagen.

     

     

    Dat lijkt mij overbodig. Het doel v/e mylar bag is het voedsel te beschermen tegen vocht, zuurstof, licht en insecten. Een prima sluitende emmer doet precies hetzelfde.

    Dus het lijkt mij onzin om je voedsel in en Mylar bag te stoppen en de bags weer in een gesealde emmer. Als je geen afzonderlijke verpakkingen gebruikt moet de emmer wel geschikt zijn voor voedsel. Er staat dan dit logo op: http://www.acella.org/images/Safety/FoodGradePlastic.gif

  2. HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

    Hallo mede preppers,

     

    Ik heb een vraag.. Wie kan mij vertellen over de inhouden van een voedsel emmer?

     

    Welke maat "mylar bag" moet in welke grootte emmer en welke type "oxygen absorber" moet erbij?

     

    Heeft iemand toevallig een soort van schema voor de inhouden en groottes??

    kan het nergens op internet vinden.

     

     

    alvast bedankt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...