Ga naar inhoud

Mad-R

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mad-R

  1. Ik doe vooral zaken met de experts op gebied van goud: de eur-aziaten: genoeg winkeltjes om eens binnen te lopen en te zien wat ze op voorraad hebben, nu heb ik er een gevonden die wat baartjes Goud en zilver heeft liggen en dan is het volgens het spot + te bespreken % toeslag.

    Er zijn ook genoeg juweliers die goud inkopen en je wensen willen bewaren, het is alleen eerst binnenlopen en kennismaken om het geregeld te krijgen.

     

     

     

    Mad-R

  2. Hartelijk dank voor de ideeën, Ik denk dat ik het als volgt ga doen: pvc minimaal 70 mm diameter en lengte van een meter, met schroefdop,

    in de grond op een altijd te bereiken plaats in mijn tuin. Hierin losse capsules met dat wat ik erin wil bewaren.

    Hopelijk is deze meter dan diep genoeg tegen detectoren.

     

    Nu nog bedenken hoe ik zorg dat mijn naasten er wel achter komen waar de schat ligt mocht er met mijzelf iets gebeuren... Mijn voorraad is namelijk niet algemeen bekend hier in huis ;-)

     

    Mad-R

  3. Hallo,

     

    Nieuw geregistreerde hier, ik lees al lang mee en heb mijn goud en zilver eens opgezocht en beoordeeld; toch meer dan ik zelf gedacht had ! Ook recent nog wat munten aangeschaft.

    Nu het volgende:

    Waar in huis is het de beste plek om dit alles te verbergen?

    Ik wil het perse in eigen beheer, niet wachten tot een maandagochtend wanneer de kluis in de bank open gaat (als die open gaat)

    Ook niet in een entrepot voor de douane op Schiphol, daar kom je zelf ook nooit meer bij als het mis gaat.

     

    Ik denk aan de volgende situaties: brand, diefstal/overval ?

    Voor brand is laag, kelder, kruipruimte goed en zolder heel slecht want brand gaat meestal omhoog en daken/vliering zijn in algemeen van hout.

    Verstoppen in de kledingkast is dacht ik de eerste plek waar inbrekers op af gaan en de vriezer de tweede?

     

    Veel genoemd is de tuin daar kan je altijd bij ook wanneer als je op een dag je eigen huis niet meer in zou kunnen/mogen maar het ligt wel buiten "de muren"

    Mijn oma had een washand in de zoom van de gordijnen maar dat is wel beperkt in hoeveelheid/gewicht en weer minder gunstig bij brand.

     

    Voor diegene die hun top secret plekken hier nooit gaan prijs geven dan de vraag maar omdraaien: Waar bewaar je het zeker weten niet/nooit??

     

    Mad-R

×
×
  • Nieuwe aanmaken...