Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 06/01/20 in Posts

  1. Deze redenatie hoor je nu overal. Het is toch een volstrekt scheve vergelijking? De oversterfte wegens corona is ontstaan TERWIJL er vergaande maatregelen zijn getroffen, de oversterfte aan griep ontstaat zonder dat de hele maatschappij wordt stilgelegd, zonder dat er iemand in zijn elleboog niest, thuisblijft met een snotneus of zijn handen een keertje vaker wast. Kortom, 'het viel allemaal reuze mee' - dat is dus inbegrepen de draconische maatregelen waardoor de zorg niet geimplodeerd is. Zoals we hebben gezien in bv Lombardije en Ecuador. Dan was de oversterfte nog veel hoger g
    2 punten
  2. Nee. Ik denk dat het klimaat een no-issue is. Niet dat er geen climatchange zou zijn, maar dat de change een no-issue is. Wij mensen maken ons graag druk over van alles en nog wat, maar meestal alleen om elkaar een hak te zetten. Soms met de beste bedoelingen. Die natuurlijk achteraf verkeerd uit blijken te pakken. Als we ergens slecht in zijn, dan is het wel in het pogen onze eigen toekomst uit te stippelen, en door te drammen. Er komt wat er komt, en een groot aantal van ons zal in die toekomst floreren. (Maar niet allemaal). C'est la vie.
    1 punt
  3. Deze indruk heb ik ook soms, inc je tijdstabel ongeveer. Ik heb er eens over gebabbeld met een politicoloog, en hij vertelde me ook dat het rond jaren 70 (na de flower power periode/jaren 80) de kentering is begonnen met de groeiende kloof tussen arm en rijk, en het geleidelijk (en onzichtbaar) wegnibbelen van mensenrechten, waarvoor nogthans zwaar is gevochten vroeger. Je moet "dinner with andre" eens zien, als je eens wat tijd hebt; een mooie film, en jammer genoeg, relevant, en profetisch Maar een complot? Ik denk het niet ...dit gebeurt nu eenmaal
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...