Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 11/20/25 in Berichten

  1. O.a ja. Maar het ligt veel ingewikkelder dan dat. En afbouwen is heel lastig. Geloof mij maar. Ik ben al maanden bezig. Gaat niet zonder slag of stoot. Maar voel me er veel prettiger bij. Ik vond deze wel heel mooi.
    1 punt
  2. Men vergeet inderdaad de eigen leefomgeving. Mijn maat in de VS heeft een bugout bag . Maar die moet dan ook daadwerkelijk weleens zijn huis verlaten ivm overstroming of orkanen enz . Hier in Nederland moet het echt heel bizar gek lopen, om eens in zo een vergelijkbare situatie te komen. Ik heb het al heel vaak gezegd, als je prept blijf dan bij jezelf en ga niet mensen na doen uit andere landen. die wonen en leven in een totaal andere omgeving en samenleving dan wij 😉
    1 punt
  3. Hoi Roel, als je je gaat verdiepen in een voedsel droger dan krijg je het eerste die eindeloze kruiden van voedselresten. Eigenlijk is dat ook bijna het enige wat iedereen doet zag ik in een Poll. Ik zag pas geleden een prepaid film van de Amish in Amerika, die treden dus naar buiten om de wereld te laten weten hoe je met armoede om kan gaan; Dat zet je toch al aan denken hoop ik? En die vermelden bij Al die bonen en peulvruchten voedselresten te gebruiken voor risotto, ik heb gewoon niet zoveel voedselresten dat is meer voor de kruiden, dus voor de risotto gebruik ik gewoon als ik toch ga drogen een paar van schrompelde paprika's of misschien wel een goede aanbieding paprika's. Met alle aanbiedingen van de tomaten heb ik tomaten poeder gemaakt, ik zag dat in een prepaid video als smaakmaker. Ik heb het nog goed weet je? En het allereerste wat ik ging doen was een zipzakje in de vriezer met die soepgroenten, dat kwam ik onder het scrollen tegen op internet en daar ben ik dan inderdaad wel mee bezig en naar op zoek. Maar als je dat gaat doen, hè ik kocht bij diezelfde boer aan joekel van een bloemkool en ik doe dus al dat afval in mijn soep maar dat past dus niet meer in mijn zipzakje oké? En dat is dus een Jumbo tasje geworden. De Bieten en de wortelen die ik nu echt als zodanig aan het drogen ben dat is nieuw voor mij ook daarvan vind je de recepten makkelijk op het internet, als hij het systeem leert kennen tussen harde groentes en zachte groentes de tijd en wel de temperatuur, Ja dat gaat vanzelf. En ik ben vandaag voor het eerst begonnen met nasi te drogen, dat komt van de backpacken sites die drogen ook makkelijk hun eigen groente maar als complete maaltijd. Ik pik gewoon overal mijn informatie vandaan en ik heb een goed geheugen op dit vlak.
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...