Ga naar inhoud
GENEGEERD

Preppers gezocht voor documentaire


Flow

Aanbevolen berichten

Laten we vooral eerst de kundige mensen van het forum vragen, zoals @Communicator en @Johnny BravoNL

Weet zeker dat we al een heel end komen, is het niet genoeg, kunnen we altijd nog extra hulp inroepen.

Zelfs voor de catering hebben we mensen, toch :)

 

Zie je t al voor je, filmcrew op lokatie, catering door de ons bekende mensen..........toppertje dacht ik zo

 

Inderdaad. Met zulke grote namen op het gebied van documentaires maken kan het eigenlijk niet misgaan. En voor de ontbrekende kennis is er altijd nog Wikipedia.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 58
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Ik wil wel mee doen en zal dan ook met mij kop op de buis gaan, mist de lens niet breekt en na censuur, copyrights afdracht, portretrecht, beoordeling door advocaat, beoordeling door personal marketing adviseur etc etc.

 

Zonder dollen (vooral na overleg met mijn lief) als het echt goed word wil ik mijn nek uitsteken van mij apart als mascotte van de hele film.

 

Nu snel op plaatsen drukken voor ik mij bedenk

 

Zo Simurgh, deze staat erop. Even aangehaald voor je je bedenkt en je post aanpast. :o

 

Inderdaad. Met zulke grote namen op het gebied van documentaires maken kan het eigenlijk niet misgaan. En voor de ontbrekende kennis is er altijd nog Wikipedia.

 

Jij mag ook meedoen Nonkel, tenminste... als je je tand poetst.

 

Ik ben vooral gespecialiseerd in natuurfilms.

 

Zo Johnny! Vooral de natuur in de slaapkamer, vermoed ik.

 

Verder denk ik dat @DickBerts zeker ook weer aan het woord moet komen. Misschien minder op de geijkte manier van zijn voorraad tonen en meer inhoudelijk op het onderwerp preppen, het risico van de dijken etc. Ik denk ook dat er een item moet komen over het financiële aspect, waarom de dollar zal vallen of de economie weer neer zal gaan. Korte bondige uitleg. @Kans?

 

Een item over zaken als zelf dingen maken, zoals zeep, moestuin en aquafonic systemen. Dat soort dingen. Reëel zijn over een echte instorting van de maatschappij: kerncentrales. Een alternatief beroep leren, een ambacht dus. Aah, genoeg items te bedenken.

Hoelang mag de docu worden, @Flow? Een uur? Of een korte docu met een een langer tweede deel?

 

Ik kan me overigens niet voorstellen dat een omroep als de VPRO er geen belangstelling voor zal hebben, mits het goed in elkaar zit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Flow

 

Compliment voor het iniatief, ik werk er graag aan mee hoewel ik nog even nadenk over mijn invulling hier in als dat kan.

 

Interessant vind ik ook de bijzonder sterke timing met een waardevolle initiatief dat het begrip kweken voor preppen verhoogd. Laten we eerlijk zijn mensen, het ging er flink bovenop in dat topic van @Documentaire en zoals @Zinzzy ook al gaf is een tendens die al langer een doorn in het oog was tot knallen overgegaan.

 

Ik denk dat het volgende idee voor een aantal al een gepasseerd station is nu alleen hoop ik wel dat je benadering van het onderwerp kan begrijpen.

Idee: Als ze werkelijk zo slecht beslagen ten ijs gaat (en school helpt dus niet echt?) dan waarom doen we het niet zelf. @Flow weet het prima te verwoorden dus waarom kan hij niet als een leidinggevende de twee stagaires een beetje aansturen? @Flow ik wil je niks opzadelen, het had net zo goed iemand anders kunnen zijn hoor :)!)

 

Met zo'n documentaire zoals @Flow wil beginnen slaan we meerdere vliegen in één klap. 1) Een representatief beeld, gemaakt door en met mensen van preppers.nl. 2) Het levert begrip op en voorkomt misvattingen en 3) Verzoekjes die worden geplaatst kunnen regelrecht gestopt worden door middel van dat één persoon linkt naar de prep docu die is gemaakt.

 

Het klinkt wat gek, alleen hebben een aantal zich in dat explosie topic echt wel voor schut gezet. Als zelfs mede-preppers van het caliber 'doorgewinterd' het al een ondermaatse reactie van je vinden dan is het toch wel ergens goed mis gegaan... nu wil ik geen koeien uit de sloot halen want met deze intro wil ik juist er naar toe dat dit idee een fantastische kans is om de bekraste glorie van het onderwerp wat op te poetsen. Gezien wat er is gebeurd misschien wel onze beste kans. Niet alleen naar de buitenwereld maar vooral ook hier intern.

 

Steek al die motivatie en energie in de documantaire die @Flow nu aanbiedt. Grote waffel = grote daden.. en dat gaat ongetwijfeld afzien worden :D!

 

Alleen het is afzien voor een doel, opdat wat jij (of in community 'wij') doet/doen kan rekenen op begrip en misschien zelfs wel hulp!

 

Go with the @Flow!

 

Edit: Wat stuudje zegt steun ik meer dan alles in één uur. Er is over sommige onderwerpen al meer te vertellen dan één uur en we willen geen haast beeld maar representatief beeld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...