Ga naar inhoud
GENEGEERD

In oktober oorlog?


Cyberbeer
 Share

Recommended Posts

VS en Israël houden in oktober 'generale repetitie' voor oorlog met Iran

Amerikaanse marine bestelt nieuwe lading kruisraketten

 

De Verenigde Staten en Israël plannen in oktober -minder dan een maand voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen- een militaire oefening die waarschijnlijk de veelzeggende naam 'Dress Rehearsal' (Generale Repetitie) zal krijgen en waarin openlijk geoefend zal worden op oorlog met Iran en Syrië.

http://xandernieuws.punt.nl/?id=661233&r=1&tbl_archief=&

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

'All warfare is based on deception' - Sun Tzu

 

Amerika gaat uiteraard niet aankondigen wanneer ze Iran gaan aanvallen en de zogenaamde 'war games' vinden met regelmaat plaats. Ik lees net dat er een tweede jachtvliegtuig van Turkije is beschoten door Syrische AA en de reactie van Turkije (en NAVO) zal heel belangrijk zijn. Het zou mij namelijk niets verbazen als er oorlog tussen Turkije en Syrie uitbreekt, dat Israel gebruik zal maken van de chaos om Iran aan te vallen. Door de verwarring en oorlog op meerdere fronten, zal dit het beste moment zijn. Syrie zal zich moeten richten op Turkije + evt. NAVO en Israel tegelijkertijd. Uiteraard weten de Turken dat een dergelijk conflict grote gevolgen zal hebben en niet kortstondig zal zijn. De confrontatie zullen ze dus ook niet zomaar opzoeken.

 

Sowieso zal het niet gebeuren in oktober, het hele verrassingselement is dan weg. Ik verwacht het deze zomer of helemaal niet (dit jaar)

Link naar reactie
Share on other sites

jahaha de politici en de wapenboeren kun je nu al in hun handen horen wrijven...weer voor miljarden aan kapitaal vernietigen....arme mensen die die rotdingen op hun sodemieter krijgen. Maar ik vrees inderdaad dat ik weer de foute beelden en berichten van CNN zit te kijken tot diep in de nacht deze zomer/herfst....

Link naar reactie
Share on other sites

And so it begins (als het aan turkije ligt); http://www.nu.nl/buitenland/2844181/turkije-doet-beroep-navo.html

 

Turkije wilt de aanval van syrie laten classificeren onder artikel 5 van het NAVO-verdrag. Dit artikel stelt dat een aanval op een lidstaat wordt beschouwd als een aanval op alle lidstaten.

 

Vooralsnog ziet de rest er nog niet zo veel in maar als Turkije op eigen houtje gaat aanvallen dan kan het evengoed nog komen...

Link naar reactie
Share on other sites

Wordt gewoon tijd dat Nederland uit de NATO stapt. Eerst uit de euro daarna uit de NATO. Je wordt zo meegesleurd in een oorlog waar je niets te zoeken hebt en waar we alleen maar ellende van terug krijgen.

 

Oeps, Ivan je vergeet dat wij de VIJFDE LEVERANCIER van WAPENS zijn....dus voor de Nederlandse crisis koren op de molen. We zijn toch gewoon een vazal staat van Navo/USA/Banksters

Link naar reactie
Share on other sites

Vandaag overleggen de NAVO-partners over de neergeschoten Turkse Phantom. Het toestel waar het om gaat is trouwens een speciale versie die wordt gebruikt om radar te storen en andere vliegtuigen de gelegenheid te geven niet ontdekt te worden. (Voor iets anders is die ouwe Vietnam-bak ook niet echt geschikt meer.) Dergelijke probeeracties zijn heel gebruikelijk om een luchtverdediging te testen vlak voordat de ellende echt uitbarst. Wonderlijk is ook dat Turkijke zegt precies te weten waar en hoe diep het wrak ligt: op 1300 meter diepte en net buiten de Syrische territoriale wateren. Komt dat even goed uit - probleem is dat het wrak daar niet is te vinden.

 

Turkije gaat nu beroep doen op artikel 5. Waarschijnlijk zal de stemming niet unaniem zijn en wordt niet besloten tot een NAVO-aanval. De militaire aanwezigheid van zowel Rusland als China in de regio zullen daar ongetwijfeld mee te maken hebben. Op dit historische moment is Syrie het draaipunt waar drie nucleaire wereldmachten elkaar in de ogen staren. Gooi de impulsieve/agressieve Turken (met het op een na grootste leger binnen de NAVO) erbij, het nuclaire Israel (geschat op minimaal 600 nukes), Syrie en Iran met geavanceerde biologische wapens die minstens zo verwoestend zijn en je hebt een werkelijk krankzinnige mix. Ik ben benieuwd hoe deze explosieve soap zich verder ontwikkelt.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...