Ga naar inhoud
GENEGEERD

De BOL van de koning


Tom

Aanbevolen berichten

De koninklijke familie heeft 2 aardige plekjes onder de zon om te verkassen, het heet dan natuurlijk geen BOL maar Vorstelijke Verblijven, ze zijn inderdaad vorstelijk. Kan er alleen maar van dromen.

 

 

De Koning, zijn vrouw en kinderen hebben een fantastische plek gevonden in de buurt van Bariloche, Argentinië, direct aan de grens met het buurland Chili. Niet voor niets hebben zij deze uithoek van het vaderland van de Prinses gekozen. Waarschijnlijk is dit een wens geweest van Máxima, daar zij uit Argentinië komt en haar familie in deze prachtige omgeving ook een verblijf heeft. Martin Zorreguieta, de broer van Máxima heeft een restaurant in Bariloche. De eigendommen van Prinses Máxima (zij is eigenaar!) zijn gelegen op het Landgoed Muelle de Piedra in een prachtig natuurlijk gevormd dal in Argentinië op ongeveer 50 kilometer van de Chileense grens.

 

Bezittingen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima

 

Argentinië & Griekenland

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

En bij het optrekje in Griekenland hoort natuurlijk een bootje;)

 

 

De splinternieuwe speedboot van Willem-Alexander heeft een toepasselijke naam gekregen.

 

De boot heet Aldebaran, zo is dinsdag bekendgemaakt. De naam verwijst naar de gelijknamige oranje ster in het sterrenbeeld Stier, dat tevens het sterrenbeeld is van zowel koning Willem-Alexander als koningin Maxima.

Willem-Alexander kocht de ruim elf meter lange Osprey 38

TELEGRAAF

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

En er moet natuurlijk een moderne 'slotgracht' omheen. Een vet hek met camera's en sensoren, net zoals de kippenren van Trix in Lage Vuursche heeft.

Vanwege de crisis, want Willie heeft slechts een uitkering naast z'n Shell hobby , betaald de overheid een beetje mee. JIJ en ik dus :(

 

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/nederland_betaalt_half_miljoen.html

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...