Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Kans

Rusland heeft 20% van zijn Amrikaans schuldpapier gedumpt

Recommended Posts

Ergens rond maart was er een uitschieter te zien in de FED balans.

 

http://www.zerohedge.com/news/2014-03-14/it-begins-past-week-foreigners-sell-record-amount-over-100-billion-treasurys-held-fe

 

Deze uitschieter gaf aan dat er een buitelandse partij was die amerikaans schuldpapier op de markt heeft gegooid.

Door de constructie van de rapportage is nu pas duidelijk geworden dat Rusland net voor de escallatie in de Oekraine zo'n 20% van hun Amerikaans schuldpapier op de markt hebben gedumpt.

 

http://www.zerohedge.com/news/2014-05-15/russia-dumps-20-its-treasury-holdings-mystery-belgium-buyer-adds-another-whopping-40

 

Dit is ruim 100 Miljard en niet bepaalt wisselgeld te noemen zelfs in het groter geheel zijn dit bedragen die er toe doen...

Mischien nog wel belangrijker is het signaal dat er gegeven wordt.

 

Als we het over oorlog hebben denken we meestal nog steeds aan wapens, kogels, raketten enz.

Maar het is in deze tijd veel waarschijnlijker dat een oorlog gevochten zal worden in het digitale, fiat, economische enz domein.

Dat dit domein heel waarschijnlijk ook een conventionele oorlog zal worden die dan weer een grote kans heeft nucleair te worden hoeft weinig betoog denk?

 

En zoals elke grote oorlog ook begonnen is met kleine conflicten die groter en groter werden zo zie ik hier de trend dat de economische stappen van klein naar groter aan het gaan zijn.

Niet dat ik denk dat er geen weg terug meer is, maar wel dat ik bang ben dat bv voor Amerika een oorlog beter te verkopen is aan hun bevolking dan toegeven dat door misbeleid en misbruik het land compleet aan de grond zit en elke Amerikaan de komende jaren enorm in welvaart zal moeten inleveren nog zonder de gevolgen van die zichtbare economische oorlog die zich aan het vormen is.

 

Ik zal de komende maanden deze financiele oorlog blijven volgen.

Het zal mij namelijk niet verbazen als deze oorlog al veel verder geescaleerd is dan bv de zichtbare conventienele oorlog die momenteel in de Oekraine aan de gang is.

 

Prep ze,

K a n s

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...