Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Eerste geval MERS in Nederland.


Recommended Posts

Patiënt met longvirus MERS in Den Haag opgenomen

 

"In Den Haag is een Nederlandse patiënt met het dodelijke MERS-coronavirus opgenomen. Het gaat om het eerste geval in Nederland ooit.

 

De man raakte tijdens een bezoek aan Saudi-Arabië besmet met het potentieel dodelijke longvirus en is opgenomen in het Medisch Centrum Haaglanden (Westeinde) in Den Haag. Zijn toestand is stabiel en hij wordt "in strikte isolatie verpleegd". "

 

http://www.nu.nl/binnenland/3775143/patient-met-longvirus-mers-in-haag-opgenomen.html

 

http://www.rivm.nl/Onderwerpen/M/MERS_coronavirus

 

Mijn excuses, ik zie nu dat er al een onderwerp over was. Toen ik het maakte heb ik wel gekeken maar het stond nog niet in de lijst van onderwerpen.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast
Je kunt niet (meer) reageren in dit topic.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...