Ga naar inhoud
GENEGEERD

[Concept] Alert systeem


Communicator

Aanbevolen berichten

We zijn volop bezig met de ontwikkeling van een alarmeringssysteem dat zowel breaking news op internet als p2000 monitort. p2000 werkt al redelijk hoewel het zich nog zeker in een ALFA fase bevat. Er zijn al menig wat meldingen rond gestuurd die sommige leden onder ons als belangrijk ervaren. (Oproep Landelijke arts Infectie ziekten) of (GRIP ongeval Chemelot in Geleen) ... Er moeten nog een hoop serieuze meldingen bijgeplaatst worden, en nutteloze weggehaald, zodat het een systeem wordt dat enkel serieuze calamiteiten meldt.

 

Aanmelden voor deze Alert mailing lijst kan nog steeds. Stuur mij dan een PM met je email waarop je deze alerts wilt ontvangen. (zorg er wel voor dat je deze 24/7 uitleest!).

 

Maar nogmaals; hij bevind zich in de ALFA Fase, dus feiten checken blijft een pré!

 

 

Als dit systeem straks in een BETA fase terecht komt, kun je een account aanmaken en een hoop zelf instellen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

als ik werkelijk tijd ga steken in een radiostation wat speciaal gericht is op preppend Nederland, en op die manier m'n plaatjes draai, en nieuwsberichten voorlees, zal ik daar inderdaad wel iets voor terug willen zien.

Ik ben door de weeks veel thuis dus heb daar best tijd voor, en ik moet ook eerlijk bekennen dat ik toch eigenlijk wel een passend baantje zoek voor door de weeks. Dan zou dit een perfecte aanvulling zijn, en kan ik me volledig inzetten voor Preppers.nl en zijn leden... @Dr.Prepper @Mr. Gold denken jullie even mee?!

Wel een geweldig idee trouwens...

 

Ik denk gelijk aan passende jingles en commercials van relevante bedrijven... Elk uur het complete nieuws voorgelezen door...moi... en heet van de naald is natuurlijk live te horen!

 

Er zullen dan sowieso eerst de bume/sena kosten zijn die gedekt moeten worden ( ongeveer zo'n 1200 euro per jaar ). en ik zal dan voor mezelf een bescheiden maar redelijk uurloon gaan rekenen a 8 uur p/d. zo ongeveer.. ofwel de dan dienstdoende DJ.

 

Ik zou dit best eens een weekje willen proberen. Ik weet niet of er eventueel andere DJ's bereid zijn om dan een dagje/avondje te draaien en de luisteraars te voorzien van het laatste belangrijke nieuws ?!

 

Zou hier animo voor zijn, en kunnen we gezamenlijk deze kosten dragen? Dan ben ik VOOR!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik pleit wel voor een beetje een 'Art Bell' gehalte. Van wat ik gehoord heb heb je de stem er wel voor. Stem de muziek een beetje af op die sfeer en ik ben helemaal om. :p

 

Ik zit nu naar hem te luisteren, zijn manier van presenteren staat me wel aan... maar veel van zijn onderwerpen raak ik niet aan! Maar er is genoeg filosofische stof waarover ik ik uren kan kletsen... echt... uren!...

 

really!

Link naar reactie
Delen op andere sites

De ALERT mailing lijst heeft weer een update gehad.

 

Ik heb de afgelopen dagen/weken alle alerts verzameld die nutteloos bleken, en situaties bekeken waarvan wij geen bericht kregen;

 

De nutteloze meldingen heb ik er inmiddels zo veel mogelijk tussen uit gevist. En ik heb er nieuwe bij gezet op advies van een aantal mede denktankers.

 

De laatste melding van zojuist is inmiddels ook verwijderd (trigger was "Alle Pagers"). Niet wetende dat deze voor proefalarmen werden gebruikt.

 

Ik heb helaas al wat afmeldingen gekregen omdat er teveel nutteloze meldingen zouden zijn. Ik ben het hier ook mee eens, en heb ook altijd gezegd; het is een 'work in progres'.

 

Het systeem zou steeds betrouwbaarder moeten worden omdat wij hiervan leren. Ik hoop dat het grootste gedeelte samen met mij wil volhouden!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...