Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Netanyahu waarschuwt voor herhaling Holocaust


Recommended Posts

Netanyahu zei dat net als voor de Tweede Wereldoorlog er mensen zijn die weigeren de ongemakkelijke waarheid onder ogen te zien. "Op deze plek heb ik al vaker gezegd dat we een bedreiging voor ons bestaan op tijd moeten onderkennen en op tijd actie moeten ondernemen. Vanavond vraag ik waarom in de jaren voor de Holocaust de meeste wereldleiders het gevaar niet op tijd zagen. Als we terugkijken dan waren er voldoende aanwijzingen", aldus de Israëlische premier. "Heeft de wereld een les geleerd van de fouten uit het verleden? Vandaag worden we opnieuw geconfronteerd met duidelijke feiten en zien we ons gesteld voor een reëel gevaar. Iran roept op tot onze vernietiging en ontwikkelt kernwapens."

 

Lees meer ...

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...