Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 4 months later...

Voorspellen is lastig, als het ook nog over de toekomst gaat blijkt het bijna onmogelijk ( waarbij de periode die je vooruitkijkt rechtevenredig is met de onnauwkeurigheid), als het dan ook nog concreet wordt, wat wanneer, dan moet je het ofwel afdwingen of is het gewoon gokken... Kuchuitjeneklullenkuch.

 

Het is blijkbaar net zo leuk als over het weer zeveren :cool:

 

Zekerheden zijn geen voorspellingen, je gaat dood, het systeem zal instorten, de euro zal tenondergaan, maar een duidelijke timing geven...... Dacht het niet....

 

K a n s

Link to post
Share on other sites

Jullie kunnen zeggen wat jullie willen , maar de Maya's waren verre van dom en hun kennis van astronomie moet je zeker niet onderschatten

Het stomme is enkel dat wij westerlingen altijd overal onze eigen draai aan moeten geven . Overigens liep hun kalender gewoon door na dit 2012

en hadden ze meer dan 1 kalender .

http://volkenkunde.nl/nl/de-maya-kalender

gr will

  • Leuk 1
Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...