Ga naar inhoud
GENEGEERD

Review gevraagd over dutch army bivybag single hoop


kokki

Aanbevolen berichten

Ik heb eens een paar minuten in een bivibag gelegen om te testen maar het is m'n ding niet, ik ben aan de bredere kant en heb toch graag een afgedekte ruimte boven me waar ik in kan rechtzitten. Een tarp van 3/4m op 4m vind ik dan multifunctioneler (een burrito opstelling als bivi geeft me dan nog net iets meer ruimte.)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Bedankt allemaal voor de reacties!

Ik ben vooral blij om te horen dat deze bivy waterdicht is. Ik wis trouwens niet dat er van dit type twee merken zijn? Neem aan dat de verschillen minimaal zijn op de ritssluitingen na dan?

 

Hi Kokki, ik heb ook de Carinthia xtour idd waterdicht en makkelijk op te vouwen en te plaatsen. Hij is niet in camo wat mijn voorkeur geniet. Hij is wel IR reducerend maar vind dat meer een wannahave factor. Ik ben er erg tevreden over want hij is klein, licht, goede kleur en waterdicht meer zoek ik niet. Dus ik kan deze of die van jou foto aanraden. De Carinthia zijn wel duur helaas zeker als je voor meerdere personen prept. Ik hoor graag ook andere mensen met ervaring bijvoorbeeld in de kou (onder nul).

 

Ben wel trots op deze prep.. :-)

 

WR

Link naar reactie
Delen op andere sites

Iemand er 1 te koop?

 

Ik heb er geen te koop, maar heb er al wel jaren een. Voldoet. Is waterdicht en onopvallend, maar aan de zware kant vind ik (wel degelijk). Voor een halve kilo minder kun je ook in een tweelaagse 1-2 persoonstent slapen (bijvoorbeeld een Terra Nova Laser Competition).

 

Als je er een tweedehands koopt, kijk uit! Een vriend van mij kocht er een tweedehands bij een dumpzaak voor 80 euro, en die bleek loslatende naden te hebben. Bij nadere inspectie bleek er aan de binnenkant het stempel 'afgekeurd' in te staan. Voorzichtig zijn dus. Een dergelijk bedrag vind ik trouwens veel te hoog voor dit ding.

 

Benedictus

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...