Ga naar inhoud
GENEGEERD

Vliegtuig Malysian Airlines hoogstwaarschijnlijk gevonden...


Communicator
 Share

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

http://www.nu.nl/buitenland/3734453/onomstotelijk-bewijs-in-zee-storten-vlucht-mh-370.html

 

Hoewel ze niet zeggen dat hij gevonden is, ben benieuwd welk bewijs ze dan precies hebben. Er staat nu alleen:

De Maleisische premier Najib Razak stelde maandagmiddag (Nederlandse tijd) na de spoedbijeenkomst met de naasten in een persconferentie, dat nooit eerder gebruikte technieken om data te analyseren hebben geleid tot de conclusie dat het vliegtuig in zee is gestort

blijft dus een aanname op basis van gegevens. ben benieuwd welke gegevens.

Link naar reactie
Share on other sites

Gast ghostwhiper

Een zogenaamde satelliet foto waarop het vliegtuig te zien zou zijn maar deze is Nog niet naar buiten gebracht.

Ik geloof pas echt dat het ding neergestort is als de onderdelen op de boot liggen of er een signaal van een blackbox is.

Het zijn nog steeds gissingen en de media pikt het verkeerd op zoals al eerder.

Het is niet dat ik valse hoop hou maar harde bewijzen zie ik nog steeds nergens het blijven speculaties.

 

Vertalen van reuters is moeilijk daar staat nog steeds waarschijnlijk gecrashed en in het Nederlands is dat gevonden.

Zo konden ze de zwarte blackhawks met secretaris service niet onderscheiden van de blackhawks met een wit dak bij het museum bezoekje van Obama

Link naar reactie
Share on other sites

"Ze vertrouwen de regering en de luchtvaartmaatschappij helemaal niet. Er zijn geen brokstukken gevonden, er is nog niets van het toestel gevonden.

Waarom is deze persconferentie nu gegeven, vragen ze zich af. Ze voelen zich afgescheept met deze mededeling." http://nos.nl/artikel/627566-woede-en-verdriet-bij-familie-china.html

 

Onderzoekers denken dankzij nieuwe satellietgegevens vrij precies te weten waar het vliegtuig is neergestort. Brokstukken zijn er nog altijd niet gevonden. http://nos.nl/artikel/627700-zoekactie-naar-mh370-opgeschort.html

 

Eigenlijk vind ik dit een steeds vreemder verhaal worden... voorlopig hou ik het nog op een false flag

 

Er zijn meldingen vanaf Kuda Huvadhoo wat totaal niet 'down under' is. En waren er geen Iraanse mensen met valse paspoorten aan boord? Da's al bijzonder op zich! Hoor je verder niks over. Zeker als je bedenkt dat je via de Maldiven naar Pakistan kunt komen onder een radar.

[ATTACH=CONFIG]9099[/ATTACH]

 

Dick Berlijn z'n theorie is nog steeds plausibel denk ik: http://www.welingelichtekringen.nl/opinie/292229/de-vermiste-boeing-kan-maandag-neerstorten-als-radioactieve-bom-op-den-haag.html

Link naar reactie
Share on other sites

Dick Berlijn z'n theorie is nog steeds plausibel denk ik: http://www.welingelichtekringen.nl/o...-den-haag.html

 

 

Dat is gewoon weer zo een doomdenk gedachte..een broodje aap verhaal..tuurlijk is het een raar verhaal rond dat vliegtuig maar in geen enkel mogelijkheid dat dat ding op den haag stort...gaat never nooit niet gebeuren..blijf wel

fris nadenken en leef niet teveel in de angst

Link naar reactie
Share on other sites

Dick Berlijn z'n theorie is nog steeds plausibel denk ik: http://www.welingelichtekringen.nl/o...-den-haag.html

 

 

Dat is gewoon weer zo een doomdenk gedachte..een broodje aap verhaal..tuurlijk is het een raar verhaal rond dat vliegtuig maar in geen enkel mogelijkheid dat dat ding op den haag stort...gaat never nooit niet gebeuren..blijf wel

fris nadenken en leef niet teveel in de angst

ik doel op de mogelijkheid om het op dergelijke wijze te gebruiken.

Link naar reactie
Share on other sites

  • 1 year later...
En NERGENS spoelt er een herkenbaar stuk aan tot op vandaag? Yeah right...

Ik weet het niet. De oceaan is groot. Veel, heel veel strand.

Pokke diep. Heel veel bodem. Het kan.

 

En zou jij een stuk plastic herkennen als een onderdeel van een vliegtuig?

Veel mensen niet. Er drijft heel wat rotzooi rond. En er spoelt heel wat aan.

 

Zullen we het ooit zeker weten?

Wat er precies is gebeurd?

Link naar reactie
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Een Maleisische onderminister heeft vrijdag gezegd dat het serienummer op het gevonden wrakstuk bevestigt dat het om een onderdeel van een Boeing 777 gaat. Dat meldt AFP.

 

De Maleisische minister zegt dat hij zijn informatie heeft van Malaysia Airlines zelf.

 

Hiermee wordt het zo goed als zeker dat het om een onderdeel gaat van de Boeing 777 van Malaysia Airlines die op 8 maart 2014 van de radar verdween. Sindsdien werd er anderhalf jaar zonder resultaat gezocht naar vlucht MH370.

 

Er wordt geen andere Boeing 777 vermist.

 

Het wrakstuk, een deel van de vleugel, spoelde woensdag aan op het Franse eiland Réunion dat voor de kust van Madagascar ligt.

 

http://www.nu.nl/buitenland/4098596/maleisie-bevestigt-serienummer-gevonden-wrakstuk-van-boeing-777-is.html

Link naar reactie
Share on other sites

Aangespoeld brokstuk Réunion is van MH370

Het stuk vliegtuigvleugel dat onlangs aanspoelde op het eiland Réunion is afkomstig van vlucht MH370 van Malaysia Airlines. Dat heeft de Maleisische premier Najib Razak woensdag gemeld. De Maleisische luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines heeft hoopvol gereageerd. „Dit is een grote doorbraak in het vraagstuk over de verdwijning van het vliegtuig. We verwachten en hopen dat er meer delen worden gevonden, wat kan leiden tot de oplossing van dit mysterie”, aldus Malaysia Airlines.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24343910/__Brokstuk_Reunion_is_MH370__.html

Link naar reactie
Share on other sites

MH370 is getroffen door een korte EMP puls. Electronica uitgevallen. Stuurloos en doelloos neergestort.

Net als dat toestel van Air France.

Net als dat toestel van Germanwings.

 

Vliegen zal in de toekomst grotere risico's met zich mee brengen ... .. .

Link naar reactie
Share on other sites

Oorzaak Air france: https://nl.wikipedia.org/wiki/Air_France-vlucht_447#Mogelijke_oorzaken_van_de_ramp_en_maatregelen

 

Mogelijke oorzaken van de ramp en maatregelen[bewerken]

Aanvankelijk meldde een woordvoerder van Air France dat de ramp was veroorzaakt doordat het toestel in een hevige storm terechtkwam en door de bliksem werd getroffen.[19] Voormalig Airbus-piloot John Wiley verwierp deze speculatie in een interview met CNN, omdat de meeste moderne passagiersvliegtuigen een dergelijke blikseminslag kunnen opvangen.[20]

 

Een week na de ramp werd verondersteld dat ijsvorming in de pitotbuis de oorzaak was van een onjuiste indicatie van de snelheidsmeters. In de pitotbuis zou – onder omstandigheden met zware regenval – een blokkade kunnen ontstaan van water en/of ijs.[21] Het Franse persbureau AFP wist de hand te leggen op een memo waaruit blijkt dat de Franse pilotenvakbond al in november 2008 had gewaarschuwd voor problemen. Vooral bij extreme weersomstandigheden waren er al diverse incidenten gerapporteerd met meters die onjuiste snelheden aangaven.[2]

 

Oorzaak MH 370 en German Wings nog geen onderzoeks rapport van tot nu..Augustus 2015.

Link naar reactie
Share on other sites

The actual French investigation spokesman, Paris Deputy Prosecutor, Serge Mackowaik, at today’s press conference clearly stated on world TV that it’s not a confirmation, but rather, only a “strong supposition” that the flaperon debris piece might be from MH370. Any further conclusions from investigators will be pending further analysis – which could take many months.

 

 

http://21stcenturywire.com/2015/08/05/malaysian-pm-flaperon-belongs-to-missing-malaysia-flight-mh370/

 

Waarom kunnen de Franse en Australische autoriteiten het verhaal van de Maleisische premier niet bevestigen als overal serienummers van Boeing op staan zoals Mary Schiavo zegt? Waarom moet die bevestiging maanden gaan duren?

 

Het lijkt op het MH17 verhaal. Ook daar wordt een bepaalde conclusie bij de bevolking door de strot geramd zonder enig bewijs (Rusland heeft het gedaan en Poetin is de boeman) en hier gebeurt precies hetzelfde.

 

Het verhaal dat dit toestel in zee is gestort, moet in de hoofden van de wereldbevolking worden gegrifd. Dat is dan weer aardig gelukt met de ontwikkelingen van de afgelopen week. Niet zo vreemd dat de Chinese nabestaanden geen woord geloven van dit verhaal en groot gelijk hebben met de opmerkingen dat het hier gaat om een verhaal dat richting doofpot moet.

 

Als er dan over enkele maanden uitsluitsel komt of dit vleugelonderdeel wel of niet afkomstig is van vlucht MH370, is dan niet meer zo belangrijk.

Link naar reactie
Share on other sites

Is het echt zo gek te bedenken, dat de ene cultuur een andere referentiekader over iets als "Bewijs" heeft dan een andere cultuur ?

Is het echt zo gek te bedenken, dat de ene organisatie of persoon, niet helemaal beschikt over de zelfde informatie als de andere organisatie...?

Is het echt zo gek te bedenken, dat de ene organisatie of persoon, de aangeboden informatie anders beoordeeld dan een andere organisatie of persoon ? (Betrouwbaarheid, integriteit. etc etc)

Is het echt zo gek te bedenken, dat er veel tijd nodig is, om te komen tot eenduidige en voor een uitleg vatbare informatie voor dat je deelt met het grote publiek ?

Is het echt zo gek te bedenken, dat de er wel 1000 onderdelen zijn, die mogelijk door een defect een bijdrage hebben in de verdwijning van de MH370 ?

Is het echt zo gek te bedenken, dat de oceaan vele kilometers groot, en dat een vliegtuig onderdelen, misschien wel lastig te spotten zijn ?

is het echt zo gek te bedenken, dat er ergens een foutje is gemaakt, met fatale gevolgen, en dat we nog een wel flinke tijd nodig hebben om achter te komen wat er gebeurt is.

 

De complot theorieën vliegen ons om de oren..

 

Als jaren verdwijnen er spoorloos vliegtuigen, grote schepen, zonder dat we ze weer ontdekken. De oceaan is grillig. of dat we ze pas na 20/40 jaar per toeval weer ontdekken.

 

Raar, misschien wel, maar van alle tijden, en heel vaak geen opzet, maar een ongeluk..

Link naar reactie
Share on other sites

Al jaren verdwijnen er spoorloos vliegtuigen, grote schepen, zonder dat we ze weer ontdekken. De oceaan is grillig. of dat we ze pas na 20/40 jaar per toeval weer ontdekken.

Raar, misschien wel, maar van alle tijden, en heel vaak geen opzet, maar een ongeluk..

 

Zoals dit vliegtuig dat in 2012 na 70 jaar in de woestijn is teruggevonden en nog niet geplunderd was! Toen de het vliegtuig werd ontdekt, beschikte het vliegtuig zelfs nog over wapens en ammunitie.

Link naar reactie
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

http://frontpage.fok.nl/nieuws/714878/1/1/50/volgsysteem-mogelijk-later-in-vliegtuigen.html

 

Vreemd dat er nog geen volgsysteem is voor vliegtuigen, terwijl iedereen met een modern gps apparaat tot op een m2 kan worden gevolgd. De techniek lijkt me eenvoudig te realiseren en dat maakt het ook makkelijker bij rampen of verdwijningen in de toekomst.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...