Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Savior of the universe? BELGIE!


Recommended Posts

We moeten ons beeld van Belgie direct bijstellen ( ik in iedergeval :cool:)

 

Wie staat er momenteel op de derde plaats wereldwijd als houder van Amerikaans schuldpapier? BELGIE !

Ze kochten de afgelopen maand Amerikaans schuldpapier ter waarde van het jaarlijks bruto binnenland product !

 

Dit is natuurlijk compleet irrationeel en waarschijnlijk een of andere papieren overeenkomst...

 

Het wordt met de dag gekker:

http://www.zerohedge.com/news/2014-03-18/meet-brand-new-and-shocking-third-largest-holder-us-treasurys

 

K a n s

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 1 month later...
Hoe vaak moet ik hierop eigenlijk reageren voor de boodschap doorkomt ? Wij kopen deze rotzooi niet, we worden gebruikt als hub door buitenlanders (waarschijnlijk de FED zelf) die ons als draaischijf gebruiken in hun obscure handel.

 

Ja dat beamen we toch ?

 

K a n s

Link to post
Share on other sites

Vreemde relatie tussen België en U.S. Treasurys

 

De vreemde relatie tussen België en U.S. Treasurys vraagt natuurlijk om een woordje uitleg. Gennadiy Goldberg, U.S. strategist bij TD Securities, gelooft natuurlijk niet dat de Belgische staat of zelfs maar Belgische kopers verantwoordelijk zijn voor de aankopen van Amerikaans staatspapier op een dergelijke schaal.

 

Nancy Vanden Houten van Stone & McCarthy gelooft dat die Belgische staatsobligaties in opdracht van een grote kopers elders in de wereld worden opgekocht. Ze noemt België “one of the major custodial countries”, wat betekent dat de obligaties in het land in bewaargeving gegeven worden.

 

Maar daarmee hebben we nog altijd geen verklaring voor het feit waarom België als bewaarnemer fungeert. The Financial Times meent de verklaring te hebben gevonden: de U.S. Treasurys worden gebruikt als onderpand voor transacties met derivaten. Door wie of wat? Dat moet nog uitgezocht worden.

- See more at: http://www.beurs.com/2014/04/24/de-vreemde-relatie-tussen-belgie-en-u-s-treasurys-2/44781#sthash.jQy7L87c.dpuf

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...