Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Log in om dit te volgen  
Dreutel

wat gebeurt er met de Syrische chemische wapens?

Recommended Posts

Er komt wel steeds in het journaal dat de chemische wapens die Assat over levert aan de VN op Deense en Noorse schepen wordt geladen, Maar wat gebeurt er daarna?

 

Deze site meent het te weten:

 

The chemical arsenal will be transshipped from a Danish vessel into a US vessel and dumped at sea, into the Atlantic Ocean, in international waters, outside the Portuguese Exclusive Economic Zone (EEZ).

 

bron: http://portuguese-american-journal.com/portugal-us-requested-transshipping-chemical-materials-from-syria-via-terceira-azores/

 

Toch wel een verontrustende gedachte ... En zeker een slecht plan om dergelijke rommel "op te bergen" op een plek waar je er nooit meer bij kunt, en waar het de hele oceaan kan vervuilen.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast tom666

Ik maak mij zorgen om die wapens want INDAVER in Stabroek waar ik woon heeft een offerte ingediend om deze wapens te mogen verbranden.

Stond deze week in de krant. Dus de thee-doeken aan de andere kant van de wereld vechten een oorlogske uit en gebruiken daarbij ook vuile wapens en ons klein landje is weer kandidaat om de boel op te ruimen........tssssss nondedju toch.....in welke wereld worden mijn kinderen groot vraag ik mij dagelijks af....

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Volgens mij verdunnen ze eerst het gif heel sterk door het over te pompen in grotere bassins. Daarna is het eigenlijk niet echt gevaarlijk meer, wel zwaar toxic natuurlijk maar geen ontploffingen en dergelijke. Vervolgens gaan ze het proberen te verwerken en het restant verdwijnt kennelijk ergens in zee.:mad:

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...