Ga naar inhoud
GENEGEERD

Is het slim om Energiedrinks te preppen?


xxmarijnw

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 58
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Super slim en bijdehand om energydrinks op te slaan. Om je een idee te geven wat het belangrijkste bestanddeel is van het product : WINST.

 

Ik keek in Hongarije eens naar de energydrinks omdat ik een zoon heb die dat ook eens wilde drinken, dat mocht hij en hij werd er behoorlijk misselijk van :-) Heeft zijn lesje geleerd. Inhoudelijk zijn al die drankjes gelijkaardig. Ondanks het feit dat eenzelfde energydrink zoals zeg maar Red Bull niet in Hongarije wordt geproduceerd, hetzelfde product is, hetzelfde blik is, kost het daar 50% minder dan in onze regio.

 

Gelijkaardige drankjes met een gelijkaardige inhoud zijn tot 4x goedkoper dan bij ons. Je koopt er een blikje energy drink voor pakweg 25 cent. Een paar voorbeeldjes vind je hier onder.

 

Conclusie : Het is vast wel slim om energy drank te preppen. Daarnaast is het nog veel slimmer om er geen te preppen en gewoon te zorgen voor een paar kilo suiker, eventueel ook druivensuiker en water. Je bent goedkoper af, het is multi-inzetbaar en bewaart langer.

 

[ATTACH=CONFIG]7489[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7491[/ATTACH]

Link naar reactie
Delen op andere sites

bij mijn opleiding worden energy drankjes redelijk vaak behandeld als drankjes voor sukkels,

 

Energie drank geeft hetzelfde effect als drugs eigenlijk: als het volop bezig is voel je je goed en je kunt de hele wereld aan maar zodra die energie wegzakt en je terug naar je originele niveau gaat voel je je bar en bar slecht omdat je het "top" niveau gewend bent en moet je steeds meer van die rommel nemen om je goed te voelen.

 

Je lichaam brand niet op echte energie aangezien je geen echt voedsel hebt binnen gekregen en hierdoor put je jezelf en je reserves verschrikkelijk uit.

 

mvg, MP

 

Daarom eten die stuiterbal scholieren waar ik het eerder over had er zakken chips, winegums en haribo bij. 's Avonds laten ze dan het avondeten staan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar wel een stuiterend leven ...

 

Absoluut. Tijdens een pokeravondje een gozer meegemaakt die een stuk of zes red bulls op had.

Kreeg 'ie nogal hart kloppingen van, dus hij maakte zich grote zorgen. Wij nog zeggen; "Joh, komt van de red bull", maar toch ging 'ie naar de eerste hulp.

Heeft 'ie van 1 uur 's nachts tot 's morgens 7 gezeten. ;)

Niets aan 't handje uiteraard. :rolleyes:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...