Ga naar inhoud
GENEGEERD

Joehoe! AIVD! Hé opletten!


Keyser Suze
 Share

Recommended Posts

Open Brief aan de AIVD

 

 

 

Geachte Dames en Heren van de AIVD,

Waarschijnlijk leest U dit stukje tekst, hangend achter een monitor, plastic koffiebekertje van kantoorkwaliteit naast U. De ramen zijn geblindeerd, men mag niet naar binnen gluren. U kunt dus ook niet naar buiten kijken. Het continue gezoem van zwaar beveiligde PC's maakt het moeilijk om scherp te blijven, zeker laat op de dag of als U nachtdienst heeft. De software struint het net af naar verdachte signalen, woorden, patronen. Uw oogjes glijden over de lappen tekst die eruit gepikt worden omdat er bom, paus, USA, moslim, kalashnikov of vergelding in voorkomt. De taak die U heeft en die zo romantisch leek bij het solliciteren vijftien jaar geleden, is saai....zo saai....het gebeurt maar zelden dat Uw oogjes iets oppikken wat U direct uitprint om mee te nemen naar de dagelijkse bespreking.

 

Ook die dagelijkse bespreking is ongetwijfeld een zenuwslopende oefening in traagheid en vergadertaal. Gelukkig bestaan er smartphones zodat U tenminste nog eens Uw e-mail kunt controleren (waar meer gebeurt dan op de geheime servers van de AIVD - heeft dat lekkere ding van de postkamer al eens teruggemaild?) of een nieuw record kunt zetten met Angry Birds Star Wars. Ondertussen probeert een Internet Terror Manager U in slaap te lullen door de input van verschillende medewerkers te herkauwen.....het lijkt helemaal niet op Homeland, waarvan U vorige week nog het laatste deel heeft gedownload.

 

Misschien heeft U wel een bijzondere taak - Team P - wat zich bezighoudt met Preppers in Nederland. Eitje, die sukkels zitten allemaal op een forum. De meeste postings daar gaan over tomatenzaadjes, waterfilters (Fuck! Ik moet er toch eens eentje bestellen in die Prepshop denkt U steeds) en messen. Goh, dat zal me een levensgevaarlijke bende zijn denkt U steeds. Hopelijk zal het nimmer tot een treffen komen van The Powers That Be (Uw clubje) en die Preppers (mijn clubje), als zelfs zo'n halfwassen Anonieme Leon (Suspect 4523 in het grote AIVD boek) gelijkstaat aan de slagkracht van een half peloton mariniers.

 

U heeft zorggedragen voor het achterhalen van zo'n 99% van de Preppers.nl leden. Een enkeling ontsnapt voorlopig nog aan Het Alziend Oog van Mordor omdat die verdraaide figuren soms Tor gebruiken. Dat zijn de meest verdachtelingen. Creditcard aankopen, GSM gegevens en dagelijkse routine, getrouwd of vriendin, kijkt diegene ook wel eens porno, heeft hij of zij een Facebook account, wat komt er binnen op zijn of haar Gmail account - alles is eigenlijk wel in kannen en kruiken. En wat een saaie lui! Ze zijn eigenlijk, realiseert U zich, net zoals U! Ze spelen Grand Theft Auto, kijken naar Walking Dead, dromen over een moestuin en minder financiële afhankelijkheid van een systeem dat niet klopt (Fuck! U denkt aan Uw hypotheek, U denkt aan Uw pensioen, U denkt aan beleggen in Goud....) en denkt na over Off-the-Grid zonnepanelen. Waarom? Nou ja....je weet maar nooit hè? Misschien heeft U zelfs een tasje in de auto met een fles water en een warme deken en een kleine gasbrander en een Zwitsers zakmes (of een SOG Pup Seal Elite omdat U bijna ene erectie krijgt van een cool mes - net als wij hoor, daar ben ik heel eerlijk in) en 10 liter extra benzine in een Jerry. Je weet maar nooit, toch?

 

U heeft beroepshalve een account aangemaakt op http://www.preppers.nl, en al eens een poging ondernomen om wat sukkels te fotograferen in een media oproep, U heeft dagenlang in een greppel gelegen met een telelens bij een Shelter Camping en terwijl U zat te vernikkelen met een thermosfles met kantoorkoffie en obligatoire donuts met puddingvulling, heeft U met eigen ogen geobserveerd hoe die verdraaide preppers hun firesteel kwaliteiten demonstreerden en met ultra-coole messen stonden te wapperen. Jammer, niemand schoot zelfs maar een 4,5mm buksje af op de camping. En verdomd, ze deelden zelfs bier en barbeque worstjes.

 

En hierbij kom ik toe the point van dit relaas; we zijn niet raar. We zijn niet geheimzinnig, we zijn alleen voorzichtig omdat we niet willen dat de gemiddelde druif die bij ons in de straat woont even komt shoppen bij ons als de pleuris uitbreekt. We hebben er alle vertrouwen in dat U oprecht bent en onze privacy respecteert (alhoewel U begrijpt dat we daarin weinig vertrouwen hebben, maar we willen niet paranoïde overkomen dus krijgt U in tegenstelling tot de NSA even het voordeel van de vertwijfeling). U bent immers op zoek naar boefjes. Terroristen die de samenleving willen ontwrichten. Vanuit mijzelf en waarschijnlijk ieder hier: Doe vooral Uw uiterste best. U niet, wij niet, mijn schoonouders niet, mijn wijkagent niet - niemand zit te wachten op narigheden. Wij wensen geen rookwolken boven Rotterdam, geen aanslag op het centraal station van Roermond, geen Alphen aan de Rijn taferelen in onze eigen buurt.

 

Waar we onszelf wel steeds meer van bewust zijn, is dat het systeem ziek is. De geldverslindende EU en onze eigen Overheid. de banken die bakken met geld binnenslepen wat opgebracht wordt door U en ik. Multinationals die miljarden onttrekken aan het belastingstelsel ter persoonlijke verrijking (en verarming van de economie waaraan het wordt onttrokken). Mensen die zoals Snowden hun nek uitsteken, worden beschuldigd. Beschuldigd door een welhaast totalitaire Overheid. Een Overheid die zegt: Wij hebben geheimen, maar U niet. Wij steken jouw privacy in je reet en steken de draak met jouw beschuldigingen en noemen je een Conspiracy Theorist.

 

Misschien heeft U al eens gespeeld met het idee naar buiten te komen met informatie over Uw AIVD. Even een USB stickje onder de schoen plakken met sappige informatie en naar buiten wandelen. De Volkskrant bellen. Maar neen, wat nu als ze mij zwart maken denkt U? Wat nou als ze vertellen in de krant dat ik een labiele medewerker ben die naast een gelukkig huwelijk ook wel eens op een homoparkeerplaats ben gesignaleerd? U weet dat U een lekke band had. Nou ja, ik zou die informatie lekker voor U houden. Of niet, dat kan ik niet beoordelen. U bent immers een cyberspion en daar bent U trots op. Een klein tandwiel in een prachtige achterdochtige machine. George Orwell leest U alleen maar stiekem op de WC. En U bent er heel trots op dat U misschien, heel misschien, een spoortje op internet vindt die wijst op een cyberattack uit Syrië gericht op de kerncentrale van Texel.

 

Ondertussen heeft U al twee bekertjes slappe koffie op en staan Gerard van Team W en Henk van Accounting over Uw schouder mee te lezen. Straks is weer de dagelijkse bespreking, oftewel DB in vakjargon. Net als bij Jiskefet heeft U leuke grapjes. De dagelijkse bespreking is binnen Uw team al omgedoopt tot DickBerts moment. Vorige week gilde Gerard nog door de gang dat hij te laat was voor DickBerts en iedereen lag rollend over de vloer. Zo bekte U laatst Uw stagiaire af door te brullen dat de stommiteit met de fax en de koffiebeker echt zwaar Keyser Suze was -hahahaha wat een KS....Kut Smoes. Het maakte wel indruk op die meid van de postkamer. Wil je wat drinken vroeg je aan haar later op de dag. Een cola zei ze met zwoele ogen. Pepsi of Dr Prepper zei U stralend en U vond het zelf een reuze grap. Jaja, Team P is vooral leuk. Wat wel kut is is dat die fucking hippie van een Heksenboot een wintercamping wil organiseren en U weet dat U dan weer een heel weekend met Uw koude ballen in een greppel ligt met een telelens en een nachtkijker. Misschien mag U deze keer wel het busje van Team F lenen.

 

Tot besluit mijn advies aan U als AIVD medewerker:

Weest Waakzaam, dat is wat ik van U vraag.

Denk Na, dat is Uw opdracht als mens.

Weest Kritisch, ook naar Uw opdrachtgever de Overheid.

Heb Lief, ook Uw naaste.

Koop een BOB, het kan Uw leven redden.

 

Voor correspondentie kunt U mijn bekende contactgegevens gebruiken. Acquisitie naar aanleiding van deze post wordt niet op prijs gesteld.

  • Leuk 6
Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Replies 91
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Keyser Suze. Ik kan tegenwoordig ook vanuit huis werken hoor. Koffie is beter en meer daglicht.......:D

 

Oja, en het is nu al zo, dat mijn eigen forumnaam ook op het kantoor de ronde doet........"Zo heb ik me vandaag een prepkontje".......van de hele dag achter de PC http://www.preppers.nl afspeuren (want die burostoelen op de zaak zijn zoooooo knt).........:D

 

Maar ok, aangezien ik mezelf ontmaskerd heb, wil ik eigenlijk toch wel blijven..........pleaaaazzzeee......????????

Link naar reactie
Share on other sites

Maandag ochtend half negen, op het hoofdkwartier van de AIVD. De DickBerts van half negen sharp verloopt chaotisch. Dertig meldingen van zondagavond van de obscure site preppers.nl . Bom, paus, alle vlaggen gingen om hoog. Tweeëneenhalf uur later vind de directeur van de AIVD bij het toilet bezoek de uitgeprinte boodschap van meneer Kut Smoes aka Keyser Suze op de muur geplakt. Het lachen is hem inmiddels vergaan. Karel van Team P heeft ontslag genomen en is met Loes van de postkamer naar Zuid Frankrijk vertrokken. Gerard van team W heeft zijn leidinggevende uitgekafferd en hem vertelt dat zelfs JB geen superlatieven heeft voor zijn stompzinnigheden. Iemand anders heeft bij het kopieer apparaat een cartoon getekend met wel een heel goed gelijkende tekening van hemzelf, inclusief zijn dikke buik en zijn trotse vlinderdasje. Daaronder stond: Nonkel J? Hij meende het handschrift te herkennen van Monique van Team F.

 

Oh Fuck. ..... Het wordt weer zo'n dag. En zijn zoon was van het weekend gespot op een homoparkeerplaats. Zogenaamd met een lekke band. Waar die opsporingstechnieken al niet goed of slecht voor zijn. En de frequente bezoeken van de GSM van zijn vrouw aan de buurman was vast ook een bug in de software.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

@Keyser Suze. Ik kan tegenwoordig ook vanuit huis werken hoor. Koffie is beter en meer daglicht.......:D

 

Oja, en het is nu al zo, dat mijn eigen forumnaam ook op het kantoor de ronde doet........"Zo heb ik me vandaag een prepkontje".......van de hele dag achter de PC http://www.preppers.nl afspeuren (want die burostoelen op de zaak zijn zoooooo knt).........:D

 

Maar ok, aangezien ik mezelf ontmaskerd heb, wil ik eigenlijk toch wel blijven..........pleaaaazzzeee......????????

 

Ik herken Gerard van Team W hierin. Klopt dat?:confused:

Link naar reactie
Share on other sites

@12gauge doet ook even een duit in het zakje

als jullie mij maar iets serieus kunnen nemen GROOT GELIJK

 

ik zou ook iemand geloven die niet 1 maar 2 gedroogde dingen van ruim 1,5 jaar over de datum zit te eten

en er zit iets van kaaspoeder in dus als ik niet meer online kom dan zijn die knorr kant en klaar bekertjes niet over de datum te eten

Link naar reactie
Share on other sites

Dinsdagochtend op het hoofdkwartier van de AIVD. Gisteren was een beetje een vervelende dag voor de directeur. Hij was nog snel om klokslag vijf uur vertrokken en was om kwart voor zes bij de juwelier om leuke oorbellen voor zijn vrouw te halen voor Sinterklaas. Pinnen lukte niet in verband met een storing - dat ga ik morgen eens uitzoeken dacht hij nog, misschien zit Teheran erachter! Of de Israëlies, die haten Christelijke tradities. Misschien is het wel die Boko Nigeria die de schurft heeft aan Christenen en Kerstbomen en oude mannen met lange baarden die een rode puntmuts met kruis dragen. Zonder oorbellen naar huis.

 

Henk Jan de buurman zat weer op zijn bank, weer met een glaasje whiskey uit zijn eigen fles. Gelukkig had hij de 25 jaar oude McGloaborgh vervangen door Red Label en er ook in gespuugd.

"Hee, Haa Jee, smaakt het?"

"Zekers! Hoe was het vandaag?"

"Vandaag ging het waarschijnlijk net zoals bij jou: bijzonder kut!"

Henk Jan verschoot van kleur. Zou de lul van een buurman die bij de AIVD zit iets vermoeden. De buurvrouw werd een beetje zenuwachtig.

"Lekker whiskeytje schat?" en ze liep al naar de kast.

"Nee, pak maar een fles wijn alsjeblieft. En één glas. En je koffers."

Hij bleef haar lang aanstaren, ze verstarde. Ze keek naar Haa Jee. De sfeer was te snijden, net zoals vanmorgen op het hoofdkwartier. Godsamme, wat een ontzettende Fuckdag. Als hij er weer aan dacht verschoot hij opnieuw van kleur.

 

Om kwart over acht opende hij zijn electronische postbus. Zes ziekmeldingen en drie contract opzeggingen. Nota bene had hij vandaag overleg met Duitsland, Frankrijk, Engeland en de Benelux. Hij scande door de ziekmeldingen - allemaal loosers. Die kon hij missen als kiespijn. De drie mensen die per direct uit dienst traden waren echter de Backbone van hun afdelingen. En hoe moest hij internationaal lullen zonder Gerard van Team W....hijzelf sprak geen Frans of Duits. Oh God dacht hij direct, die shitfransoos en die pismof raken vandag natuurlijk weer zwaar gepikeerd. Goed, ze spraken allemaal wel Engels, maar Gerard was toch altijd even een soort WD40 met zijn grapjes in hun Moerstaal.

 

Zijn gedachten bleken profetisch. De meeting was een disaster. Twintig minuten na het vertrek van de kleine internationale delegatie hing de Premier aan de telefoon. Of hij compleet idioot was geworden.

"Mark luister, er is wat gaande hier", begon hij zijn verweer nog. Maar het mocht niet baten. Mark was niet zuinig.

"Als je niet zorgt dat die miljoenen die naar jullie gesluisd worden goed besteed worden, dan denk ik dat je naar een andere functie kunt gaan kijken!"

"Ëuh....nou ja, het halve personeel lijkt dat al te doen" begon hij weer, om vervolgens nog meer afgebekt te worden. Hij hield de telefoon een halve meter van zijn hoofd en peinsde zich suf of hij nog bewijzen had liggen om de Premier zwart te maken en buitenspel te zetten. Afgezien van de Call-Girls was die gast clean. Na twee minuten hield de tirade op en kon hij zich weer op zijn werk storten. Hij plande een spoedberaad met de hoofden van dienst. Er kwamen er maar vijf van de acht. Gelukkig nog wel drie stagiaires. Hij had er weer wat moed in. Dat verdween weer toen hij na het Spoedberaad naar de toilet ging. Er hing een nieuw A-viertje. Iemand had met een dikke viltstift een tekst gekalkt: Keyser - AIVD 1-0. Hij rukte het van de muur. Beter werd de dag niet. En nu was hij thuis en zat hij met zijn overspelige vrouw en Haa Jee op de bank. En hij piekerde zich intussen suf. Zou zijn zoon er echt vijf uur over doen om een band te verwisselen op een homoparkeerplaats? Zou zijn pensioen straks nog iets waard zijn? Zou hij het kunnen overzetten naar Nieuw Zeeland? Zou hij aanspraak kunnen maken op wachtgeld? Zou zijn vrouw iets weten van die gouden munten in het geheime vakje van zijn aktentas?

Link naar reactie
Share on other sites

Woensdag - hoofdkwartier van de AIVD.

 

Iemand had de nette schoenen van de directeur voor zijn deur geplaatst. Die had hij altijd in reserve voor als hij onverwacht hoog bezoek kreeg. Samen met een mooi jasje met dubbele rij koperen glimknopen en een zijden strikdasje die hij ooit gekregen had met het logo van MI6 erop, stonden die altijd klaar. In de linkerschoen zat een wortel. Hahaha dacht hij even, het is bijna Sinterklaas. Wat leuk. In zijn rechterschoen stak een briefje. Wat attent, vast een gedicht. Hij bukte zich en haalde de gedichten uit zijn schoen.

 

Het waren nog vier per-direct-uit-dienst-brieven van medewerkers. Ze hadden ander werk gevonden. Hij bukte zich opnieuw, stootte zijn hoofd tegen de muur, het werd hem even duizelig. Hij zeeg neder op het pluche tapijt. Hij voelde met zijn hand over het zachte tapijt. Zijn connectie met de aarde - al was het slechts het beton van de kelder waar het hoofdkwartier was gevestigd. Even aaide hij de vezels van het tapijt. Hij hoorde stemmen om de hoek, schoot overeind en was nog net op tijd om zijn schoenen van de grond te grissen en achter de deur van zijn werkkamer te verdwijnen voordat er twee giebelende stagiaires langs wandelden.

 

"Heb jij nog iets te melden voor de DickBerts van vandaag?" hoorde hij de ene zeggen; Alinda of Jolanda heette ze, of zoiets.

"Vier rode vlaggen van preppers.nl maar ik denk niet dat ik dat durf te melden" biechtte de ander op; een afzichtelijke pukkelige en adipeuze jonge dame met de afschuwelijke naam Madeleine die ook nog de afgrijselijke gewoonte had om tijdens het Dagelijks Beraad steeds in haar neus te peuteren.

"Heb je nog gehoord van de vrouw van de directeur?" zei Alinda of Jolanda.

"Vertel!" zei de dikke pukkel.

"Ik hoorde van Marco die op de afdeling GSM bewegingen werkt, dat het nul zesje van de vrouw de directeur de hele nacht op het buuradres verbleef!"

"Echt?" het bleef even stil. Toen kreeg hij bijna een hartverzakking....het pukkelige dikke ding slaakte een opgelucht kreetje en krijste "Wat geweldig! Nu heb ik een kans om de nieuwe vrouw van de directeur te worden!"

"Meid! Echt? Die slapjanus met zijn strikdasje?", Alinda of Jolanda klonk een beetje alsof ze eikeltjes koffie had gedronken die twaalf jaar over datum was.

"Nou ja, hij heeft waarschijnlijk een prima pensioen en met een beetje mazzel legt hij binnen vijf jaar het loodje. Zo lang kan ik hem wel uitstaan hoor!"

Inmiddels waren ze zijn deur gepasseerd en kon hij hun niet meer verstaan. Hij dacht terug aan gisteren. Zijn vrouw met koffer die in de deuropening van Haa Jee verdween. Het ontkurken van de eerste fles wijn en de tweede fles en een derde....en hoe hij badend in het zweet wakker werd op de bank midden in de nacht terwijl de BEL ME 0900 6734 meisjes hun borsten lieten zien op TV. Dit kon toch niet? Mijn leven is een nachtmerrie.

 

Mijn leven is ene nachtmerrie dacht hij weer. Hij schonk een whiskey in en nam twee paracetamols en drie ibuprofen. De AIVD stroomt leeg, mijn huwelijk is over, mijn zoon is homo en de enige vrouw die me nog ziet zitten is een dikke pukkelige stagiair met rammelende eierstokken en een slinkse blik op mijn portemonnee met de hoop dat ik snel een hartstilstand krijg. Zo mijmerend schrok hij zich een ongeluk toen de rode telefoon op zijn bureau begon te rinkelen.

"AIVD, met Fred!"

"Ja, weet ik. Met Keyser Suze. Schikt het?"

"Ëuh....één moment....." hij hield zijn hand voor het spreekgedeelte en liep naar de deur, draaide hem op slot. Hij wilde een nieuwe whiskey inschenken maar stond zo te trillen dat hij drie teugen uit de hals van de fles nam.

"Daar ben ik weer. Met wie zei U?" ondanks dat hij het prima verstaan had.

"Met Keyser Suze. Ik wilde even wat kwijt. Over preppers en Nederland en de wereld en jouw winkeltje zal'k maar zeggen."

"Euh...zeker....ik ben een en al oor heer Keyser"

"Ik heb liever dat U mij aanspreekt met Spreekbuis der Engelen, Keizer der Orakelen, maar Alwetende is ook goed."

Fred, de directeur, drukte al vier maal op het knopje om deze telefoonlijn te traceren, maar er gebeurde niets. Hij herinnerde zich dat er zich op die afdeling twee mensen hadden ziekgemeld en twee ontslag hadden gevraagd. De moed zakte hem nog verder in de schoenen. Hij zuchtte en zakte in de lederen bureau stoel. Wat kon er nou in hemelsnaam nog misgaan?

"Euh...Alwetende Spreekbuis der Orakelen, wat kan ik doen?"

"Spreekbuis der Engelen, Keizer der Orakelen, of Alwetende. Ik wilde graag even melden dat ik denk dat U beter Uw energie kunt richten op andere zaken dat internetfora."

Verstond hij dat goed? Waar ging dit heen? Keyser ging verder.

"Als ik kijk naar de zaken die op dit moment misgaan in Nederland, de EU en de wereld, dan is de dreiging van internetfora nihil. Ik bedoel dan, de bedreiging voor de mens en de samenleving als geheel hè?"

"Wacht even, zou je dat nog eens kunnen zeggen?" vroeg Fred, terwijl hij de digitale opname apparatuur startte en met zijn andere hand de open fles beetgreep. Keyser herhaalde het.

"Ja weet je, de dreiging van gesjoemel met Libor rentes, de gelddrukkerij van ECB en FED, de manipulatie van de goudprijs, de macht van Monsanto en consorten, om maar een paar dingen te noemen, dat is een grotere inbreuk op de mensen en stelt meer levens bloot aan narigheid dan als zich een terrorist opblaast op het treinstation van Nuth."

De directeur -Fred- liet dit even op zich inwerken. Dom was hij niet, dus hij begreep de redenatie. En hij moest meteen toegeven dat Keyser gelijk had. Hij had er echter nog nooit zo tegenaan gekeken. Hij begreep wat de consequentie was als zijn kinderen en kleinkinderen genetisch gemanipuleerde groenten zouden eten, hoe de macht van de banken steeds meer toe zou nemen, hoe de overheid alle financiële middelen van het volk zou beheersen. De eenvoudige woorden van Keyser Suze troffen hem als een bliksemschicht. Plots stroomden de tranen hem over de wangen, tranen over zijn vrouw, tranen over wat er allemaal loos was in de wereld, tranen met tuiten stroomden over zijn wangen, langs zijn dikke nek, over zijn strikdasje. Hij slikte een paar keer.

"Mja...." mummelde Fred. "Ik begin te snappen wat je bedoelt. Vertel verder Alwetende." de directeur verbaasde zich over zijn eigen woorden.

"Nou ja, als Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst van het Nederlandse Volk zou je je kunnen voorstellen, dat je je richt op direct schadelijke zaken voor het volk. En daarover inlichtingen verschaft. Over verboden groeihormonen en antibiotica in rundervlees bijvoorbeeld. Over verboden prijsafspraken. Over woekerhypotheken. Over verkwisting van publieke gelden door overheid en EU. Over dat soort zaken."

"Ja maar dat behoort niet tot onze taken" poogde Fred.

"Ja dat weet ik ook wel, maar de organisaties die het wel moeten doen, laten het afweten of hebben te weinig mogelijkheden. Enfin, ik reken erop dat je je gezond verstand eens gaat gebruiken en gaat doen wat je hart je ingeeft. Nog een fijne dag Fred."

 

De klik waarmee de telefoon werd opgehangen galmde nog lang in zijn hoofd na. Plots stond Fred resoluut op. Hij kieperde de fles whiskey leeg in het gootsteentje. Hij rukte zijn das los en smeet hem in de prullenbak. Met bibberende handen zette hij een muziekje aan van Bob Dylan. Al zijn jeugdidealen in een dubbel CD. Na het vierde nummer stak hij zijn kop onder de koude kraan, keek zichzelf aan in de spiegel en rechtte zijn rug. Hij drukte op het belletje voor de secretaresse.

"Aagje, over tien minuten graag iedereen in de centrale hal. En bel Mark dat ik om veertien honderd uur op het Binnenhof ben. Er gaat vandaag iets veranderen."

 

Edit: @Communicator zou je mijn verschillende verhaaltjes op deze pagina onder elkaar willen plakken zodat het een lopend verhaal is en de reacties wat plaatsen naar beneden kunnen schuiven? Reeds mijn dank.....

Link naar reactie
Share on other sites

AIVD DAT IS AANTOONBAAR HET BANKENKARTEL!!

 

@AIVD Betreft aanmelding staatsgevaarlijke persoon. Wie?? Nota bene mr. A.H. van Delden, voorzitter van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten zelf!

 

Beste AIVD medewerkers, mijn zeer gewaardeerde collega prepper KS kwam hierboven met het volgende advies aan de AIVD;

 

"Weest Waakzaam, dat is wat ik van U vraag.

Denk Na, dat is Uw opdracht als mens.

Weest Kritisch, ook naar Uw opdrachtgever de Overheid."

 

Ik wil me daar met hart en ziel bij aansluiten. Niks is belangrijker voor het in stand houden van de democratische rechtstaat dan de 'civil society' kritische burgers die zich met alle aspecten van de rechtstaat bemoeien. Nou, dat heb ik gedaan in mijn leven! Het heeft zelfs uw hoogste baas, Bram Peper, destijds als minister van Binnenlandse Zaken speciaal belast met het bewaken van de integriteit van de overheid, de kop gekost (en uiteindelijk -volkomen ten onrechte- ook mij als kritisch journalist). Met het hebben van inlichtingen- en veiligheidsdiensten is niets mis. Door een stom toeval ken ik drie mensen persoonlijk die voor Nederlandse inlichtingendiensten hebben gewerkt. Stuk voor stuk betrouwbare Nederlanders waarvoor ik mijn hand in het vuur steek en die alleen maar het beste voor hebben met onze gemeenschap. Dat laatste geldt ook voor vrijwel alle preppers op deze site en voor KS en ondergetekende. Ik geloof niet in geweld, laat staan in een revolutie of in staatsgevaarlijke activiteiten en ik weet 100% zeker dat u daar in mijn geval ook mee op de hoogte bent. Waar ik wel in geloof, is kritisch burgerschap, liefst gecombineerd met een dosis persoonlijke moed.

 

U bent zelf ook burger van deze rechtstaat, voor zover we dat nog zijn. Mijn collega KS schreef: "Weest kritisch, ook naar uw opdrachtgever de overheid". De AIVD kan alleen een positieve rol spelen in onze gemeenschap, als haar medewerkers ALLE kanten uit durven te kijken. Ook naar preppers, nogmaals ik heb daar geen enkele moeite mee. Maar durft u ook te kijken naar Bert van Delden??

 

- Ik heb meerdere malen als journalist zittingen meegemaakt bij de Haagse rechtbank die door mr. A.H. van Delden als president werden geleid. De meest harteloze rechter die ik in mijn leven heb ontmoet. Een systeemling, waarbij het vrijwel onmogelijk was om van de staat te winnen. Overigens ben ik zeer terughoudend met het leveren van kritiek op rechters, want als rechters te makkelijk bekritiseerd worden, dan is dat ook het einde van de rechtstaat. Mr. van Delden heb ik echter als een zeer onbetrouwbare rechter leren kennen. Ik schrijf dat niet uit persoonlijke frustratie, want ik ben nooit partij geweest in een rechtszaak waarin hij vonnis heeft gewezen.

 

- Bert van Delden heeft als Voorzitter van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten ogenblikkelijk geroepen dat er niks aan de hand is bij het illegaal leegzuigen van fora door de AIVD. Nog voor er enig onderzoek gedaan is! Dat past niet bij zijn rol als toezichthouder! Hij bewijst daarmee dat hij een afdekfiguur is! Ik kan me nog wel voorstellen dat het hoofd van de AIVD meteen zou roepen, dat er niks aan de hand is. Maar als de belangrijkste toezichthouder bijna reflexmatig roept dat alles ok is, dan is er echt wat aan de hand!

 

- Het totale gebrek aan integriteit en de gewetenloosheid van Bert van Delden zijn al af te leiden uit de functies die hij meent te kunnen combineren, alleen maar om daarmee persoonlijke macht te verwerven. Als je mij nou zou vragen, waar zit de meeste macht in onze samenleving, dan zou ik roepen, bij het bankenkartel zoals dat wordt aangevoerd door de ha, ha, ha, zogenaamde toezichthouder de Nederlandse Bank en bij de inlichtingendiensten *) **)onder leiding van de ha, ha, ha, Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten. En van beiden is nota bene mr. A.H. van Delden de baas! Dat kan niet! De banken spelen een extreem kwalijke rol in de samenleving. En de belangrijkste AIVD man in Nederland, mr. A. H. van Delden is niet alleen lid van de raad van commissarissen van de Nederlandse bank, hij is zelfs lid van de bankenraad DNB. Kan het nog erger. Kunt u nu mijn stelling dat de AIVD = ook al het bankenkartel nog onderuit halen????

 

http://www.ctivd.nl/?Leden (zie nevenfuncties).

 

*) Mijn bewering dat er extreem veel macht bij de inlichtingendiensten zit, wordt wellicht nog het beste ondersteund, door wat voormalig minister van Defensie Henk Vredeling mij persoonlijk heeft verteld. Direct na zijn aantreden als minister kwam Vredeling er toevallig achter, dat hij werd afgeluisterd door de Nederlandse inlichtingendiensten. Dat is bij een gevoelige functie als minister van Defensie wellicht wel ietsje te begrijpen. Maar het toont ook de griezelig grote macht van de inlichtingendiensten aan, die er kennelijk zelfs geen been in zien om een bewindsman in een democratisch tot stand gekomen regering af te luisteren.

 

**) In dit rijtje hoort eigenlijk ook nog de meest onderschatte van de drie staatsmachten thuis; de rechterlijke macht, want die hebben wel het laatste woord! Jarenlange ervaring in ons rechtssysteem heeft mij geleerd, dat de meeste Nederlandse rechters absoluut integer zijn. Daar zijn echter wel eens dramatische uitzonderingen op. En vaak op voor de staat cruciale momenten. Het is een gotspe dat er in onze rechtstaat nooit aandacht is geweest voor de vraag, wie er bepaalt welke rechter er op welke zaak wordt gezet. Via de afgrijselijke zaak Spijkers-Ovaa (de AP23 mijnenaffaire) waar ik nauw bij betrokken ben geweest, kan ik volkomen aantonen, dat de overheid als het echt spannend wordt, over eigen rechters kan beschikken (op verzoek wil ik dat wel onderbouwen). De rechterlijke macht wordt aangestuurd door de Raad voor de Rechtspraak. En wie was daarvan de eerste voorzitter? Juist, u raadt het al, mr. A.H. van Delden! Het zal niet zo wezen. Toen ik het SP Eerste Kamerlid Bob Ruers een keer interviewde, hij is een letselschade advocaat die veel voor asbestslachtoffers heeft gedaan, vroeg ik hem: "Stel dat jij de macht zou hebben in Nederland, wat zou je dan wijzigen in de asbestwetgeving?" Bob riep meteen: "Als ik de macht zou hebben in Nederland, dan ging ik meteen op zoek naar mensen om de macht mee te delen". Prachtig! Zo'n man vertrouw ik. En niet omdat hij SP er is, maar omdat hij een betrouwbaar democraat is. Gelukkig ben ik ook betrouwbare VVD' ers tegen gekomen. Een man als Bert van Delden die altijd maar weer alle macht naar zicht toe weet te trekken, vertrouw ik voor geen cent. Zoiets moet je als democraat gewoon niet willen!!

Link naar reactie
Share on other sites

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3554915/2013/12/02/Australie-wilde-informatie-van-willekeurige-burgers-delen.dhtml

 

Informatie die door Snowden naar buiten is gebracht, onthult dat de Australische inlichtingendienst medische, juridische en religieuze informatie wilde delen met andere inlichtingendiensten over WILLEKEURIGE burgers! DOOD EN DOODENG!! Zal Bert van Delden vast een geweldig aanbod hebben gevonden.

 

Ik begin langzamerhand te geloven, dat Snowden de grootste held is uit de moderne geschiedenis. En dat toekomstige generaties zich vertwijfeld zullen afvragen, waarom wij hem zo afgrijselijk in de steek hebben gelaten....

 

IK EIS EEN NEDERLANDS PASPOORT VOOR SNOWDEN PLUS EEN RIDDERSCHAP GROOTKRUIS IN DE ORDE VAN ORANJE NASSAU! PLUS EEN LEVENSLANG NIET IN TE TREKKEN STAATSPENSIOEN VAN 2000 EURO IN DE MAAND NETTO EN EEN BENOEMING IN DE COMMISSIE VAN TOEZICHT OP DE INLICHTINGEN EN VEILIGHEIDSDIENSTEN!

Link naar reactie
Share on other sites

Gast ancestral-viking

net wakker geworden ... al zittende met een bakkie echte pleur en een zware weduwe van c kwaliteit de echte van nelle is niet meer te betalen.....de Scherpe stukken geschreven door de almachtige KS en dick berts ( dynamic duo) geven mij een Big smile ......met regelmaat komt er een golf koffie door mijn neus naar buiten van de lach salvo,s :) als er iemand van de AiVd mee zit te lezen weet ik 1 ding zeker de aivd zal nooit meer het zelfde zijn :p

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share


×
×
  • Nieuwe aanmaken...