Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Log in om dit te volgen  
Dr.Prepper

Topic verwijderd?

Recommended Posts

Als er topics voorbij komen die in strijd zijn met de forum regels, of waarover teveel klachten* komen en welke daardoor (tijdelijk) offline worden gehaald. Dit levert soms vraagtekens op voor anderen (dan bv de veroorzaker, die meestal zelf al een waarschuwing of berisping heeft ontvangen) wanneer die een topic missen en niet weten waarom het offline is gehaald.

Zodoende dit topic, hierin zullen mods en admins (voor de rest is het een gesloten topic) een bericht plaatsen als er een topic verwijderd** is.

NB: Mogelijke discussies omtrent verwijderde topics worden niet op prijs prijs gesteld en zullen verwijderd worden. Wel staat het de TS (topic starter) vrij om per PM bij een mod of admin verhaal te halen. Ben jij zelf niet de TS maar wil je er toch op reageren? Dan ga je lekker de TS per PM buggen :)


* Is een specifieke post naar jouw oordeel in strijd met de Forum Regels of anderszins de belangen van het forum, klik dan linksonder bij de betreffende posts op het gevarendriehoekje om een melding 'Rapporteer bericht' door te geven. Dit komt dan automatisch bij de mods terecht die zich erover zullen buigen en indien nodig gepaste actie ondernemen.

** Geldt niet voor bv spamtopics of dubbele topics e.d. maar enkel voor recente en actieve threads.

  • Leuk 1

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Verwijderd: 'Films die je wilt delen': (Bestond al een sticky topic van). We hebben een zoekfunctie....vet handig...:confused:

  • Leuk 1

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

@preppie&kokkie Verwijderd: FBI geeft document vrij met bewijs dat Hitler naar Argentinie ontsnapte

 

Reden: leidt tot discussie in een richting die ongewenst en/of ongepast is op dit forum.

  • Leuk 1

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Verwijderd : plunderen

 

Overtreding van forumregels, overtreding van geldende wetgeving, overtreding van de regels van goed fatsoen, negatieve beeldvorming over preppers in het algemeen en over dit forum in het bijzonder.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Verwijderd: Waarom is de thread : jezelf beschermen tijdens een anarchie enz afgesloten?

 

Zeer grof taalgebruik door topicstarter.

 

Greener

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

topic van Arris -a-wright-amp-son-bushcraft-mes om zijn mes aan te bieden in messendeel verwijderd.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Draadje Wachtwoord wijzigen verwijderd vanwege......, ach dat weten de betrokkenen zelf wel...

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Gast
Je kunt niet (meer) reageren in dit topic.
Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...