Ga naar inhoud
GENEGEERD

[Reviewer gezocht] Mechanix handschoenen


Mr. Gold

Aanbevolen berichten

Ik wil deze gerust aan een test onderwerpen.

Ik gebruik dagelijks mijn kettingzaag...sleur met stronken paletten...werk aan de chevy..kortom....heel veelzijdig gebruik.

Ik gebruik nu lederen motorhandschoenen met versterkte kneukels en dit gaat goed. Het enige ...het mag niet te koud worden.. :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Okee, nog meer motivatie?

 

Goed dan..

 

Om de fabelachtige kwaliteit van de handschoenen tot hun recht te laten komen, worden ze getest in een zware en vijandige omgeving.

De omgeving kenmerkt zich door verlaten panden, soms grote terreinen waarbij het verwaarloosde terrein wordt gedomineerd door scherp en dicht struikgewas. Zonder een goed mes kom je hier niet doorheen en zonder goede handschoenen kom je er niet ongeschonden uit.

Na het terrein te hebben overwonnen volgt de volgende uitdaging, kennismaken met ruwe steenachtige constructies, beton, steen, hout, staal, scherpe glasranden.

Wellicht gevolgd door een toetje, door de handschoenen te gebruiken bij het touwwerk, zekeren en soms klimmen in de oude constructies.

Tot slot het hanteren van het statief en de DSLR camera ... Tijdens een trip die soms een lange dag (vanaf 04:00 uur tot laat in de avond) en soms een (lang) weekend duurt is het de bedoeling dat de spullen - en dus ook de handschoenen - heel blijven, dus ik ben erg geinteresseerd in de kwaliteit van de handschoenen.

 

Enfin, ik denk dat ik ze goed kan testen en het zou daarnaast een welkome aanvulling zijn op mijn urbex gear. (alles in / aan een rugzak gewicht 15+kg waar je een meestal lange dag mee op de rug loopt) er gaat naast de camera en het statief ook nog drinken, eten, touw, helm, handschoenen, klimgerei, gordel, handdoek, emergency pack, licht, veeeel licht, GPS, kompas, en nog veel meer spullen mee...

 

Welke handschoenen het moeten zijn, zou ik zo niet kunnen zeggen, daarin schiet de informatie op de site een beetje tekort, ik denk dat de woodland wel passend zal zijn...

 

grts Wisks

 

DSC_6241.JPG

 

DSC_6407.JPG

 

We beginnen bij @wiskers die zijn paar uitgebreid mag testen. Ben erg benieuwd en hierna pakken we een volgende gebruiker die een ander paar mag reviewen voor ons en uiteraard het paar mag houden.

 

Bedankt voor alle inzendingen en ik stuur je een PM wiskers

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...