Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Log in om dit te volgen  
Mike

Aanslag in China

Recommended Posts

Deze morgen hoorde ik op het nieuws dat een auto was ingereden in een menigte op het Tiananmen-plein, waarna de wagen ontplofte.

Foto's en filmpjes over het incident waren al even snel weer verdwenen dan ze verschenen.

Heel kort na het incident was het plein al weer schoongemaakt (een halfuur meldde het nieuwsbericht dat ik hoorde).

De overheid sprak over een 'ongeluk'.

Nu las ik net op HLN dat het wel degelijk om een aanslag gaat.

De plaats van de aanslag is op zijn minst symbolisch te noemen, het Tianan-menplein was de locatie van het grootste protest tegen de communistische partij in de geschiedenis.

Miljoenen mensen bezetten er het plein, de opstand werd bloedig afgeslagen door het Chinese leger met vele doden onder de betogers. Tiananmenprotest - Wikipedia.

Hoe de overheid omgaat met deze aanslag is merkwaardig, de motieven van daders van de aanslag, en van de overheid om zo snel en kordaat het voorval te minimaliseren zijn interessante onderwerpen om over na te denken.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Het aantal doden en gewonden valt mij erg mee, want dat is een erg druk plein. Ik ben benieuwd wat voor tegenacties de regering voor deze bevolkingsgroep in petto heeft.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...