Ga naar inhoud
GENEGEERD

Zombies bestaan?


Recommended Posts

Als je aan zombies denkt dan denk je aan horrorfilms, toch? Helaas komt dit nu ook steeds vaker in de realiteit voor. Er wordt zelfs gesproken of over een vleesetende virus/bacterie waarmee deze zombies besmet zouden zijn(Resident Evil?). Mocht ooit in de toekomst een Zombie Apocalyps zich voordoen, hoe bewapen je jezelf dan tegen dit soort figuren? http://news.blogs.cnn.com/2012/05/30/security-video-shows-entire-miami-zombie-attack/

 

Map: Signs of the Zombie Apocalypse?

http://www.thedailybeast.com/articles/2012/05/31/map-signs-of-the-zombie-apocalypse.html

 

Naakte 'kannibaal' doodgeschoten

Het gebeurde allemaal op klaarlichte dag, toen een verkeersassistent een poedelnaakte man aan het gezicht van een andere man zag knagen. Waarschuwingen met een megafoon schrokken de mogelijk doorgesnoven dader niet af. Ook sommaties van een toegesnelde politieman deden de man niet stoppen, waarop de agent het vuur opende. Volgens ooggetuigen zou de agent minstens een half dozijn schoten hebben nodig gehad om de dader uit te schakelen, zo meldt de Miami Herald.

 

http://www.telegraaf.nl/buitenland/12232753/__Naakte__kannibaal__doodgeschoten__.html

 

Pornokannibaal gebruikte Nederlands ip-adres

http://www.telegraaf.nl/buitenland/12264011/___Gezochte_kannibaal_was_in_NL___.html

 

Politie China arresteert 'kannibaal monster'

http://www.telegraaf.nl/buitenland/12208390/__Politie__arresteert_kannibaal__.html

 

Kannibaal zag buspassagier aan voor alien

http://www.telegraaf.nl/buitenland/12188173/__Kannibaal_dacht_alien_te_zien__.html

 

Lijst met Kannibalisme

http://www.telegraaf.nl/searchresults/index.jsp?view=google&searchgoogle?q=kannibaal&spell=1&sitesearch=telegraaf.nl&num=10&client=detelegraaf&output=xml_no_dtd&ie=utf8

 

11 Signs of the Zombie Apocalypse: ‘Miami Zombie’ & More (PHOTOS)

http://www.thedailybeast.com/galleries/2012/05/30/10-signs-of-the-zombie-apocalypse-miami-zombie-more-photos.html

 

This Map Is Tracking The Zombie Apocalypse

http://beforeitsnews.com/story/2206/402/This_Map_Is_Tracking_The_Zombie_Apocalypse.html

 

Zombie Cannibal Eats Man's Heart And Part Of His Brain

http://beforeitsnews.com/story/2205/553/Zombie_Cannibal_Eats_Mans_Heart_And_Part_Of_His_Brain.html

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

vroeger werd er zelfs racisme gebruikt in tekenfilms en ja ook geweld..

de cia heeft zelfs op deze manier geprobeert mensen te hypnotiseren om zelfmoord aanslagen te plegen als amerika ooit binnen gevallen zou worden door russen of chinezen.

wat hier van waar is weet niet niemand.. ik zelf wil best geloven dat hier een poging toe gedaan is, maar mensen zijn de laatste 20 jaar ook achterlijk geworden..

en laten zich beinvloeden door wat ze op tv zien en in games.. het is gewoon te gek voor woorden..

Link naar reactie
Share on other sites

Tijdens het Kosovo conflict heb ik mogen aanschouwen wat de media aan beide zijden berichtten. Dit heb ik mogen vergelijken met wat ik zelf aanschouwde met mijn eigen oogbollen. Gevolg: een zeer gezonde dosis scepsis. Ik geloof geen snars van de media.

Link naar reactie
Share on other sites

de media krijgt gewoon betaald om berichten te veranderen...

voor het moraal zeggen ze dan..

 

kijk maar naar ww2 en vietnam.. in ww2 kregen mensen nog te zien hoe het er echt aan toe ging op de buis.. in vietnam onder het mom van moraal werd dit niet meer uitgezonden en ging al het beeld matriaal eerst langs mensen die het gingen keuren.

Link naar reactie
Share on other sites

  • 3 months later...

Zombies... Ik heb ze weleens gezien na een illegaal feestje als ze strak staan van de speed en versuft door de wiet... :)

 

Hannibal Lector had een voorkeur naar mensenvlees maar dat maakte hem nog niet tot een zombie, gewoon een stevig onderlegde kannibaal.

 

Maar hondsdolheid... Daar komt het wel enigszins bij in de buurt. Als ziektes kunnen muteren, wat nou als hondsdolheid nou ook kon muteren met een extreem hoge besmettingsfactor / snelle verspreiding... Maakt niet uit of ze leven of niet, het idee is vrij eng...

 

Persoonlijk ben ik gek op zombiefilms maar het hoeft van mij geen realiteit te worden, al zou het wel DE oplossing zijn tegen overbevolking. ;)

Link naar reactie
Share on other sites

Ik heb zelfs geen tv meer, niet vanuit religieuze overtuiging maar omdat ik me zo irriteerde aan de reclames en zinloze programma's....

ME 2~! Ik kijk alleen nog maar op m'n laptop (met Addblock XD). Als ik dan bij het ouderlijk front thuis kom en de tv staat aan is het of 1 van de Discovery Channels of het nieuws..

 

Net als met de computer kan je op een tv ook zelf bekijken wat je wilt en zappen wanneer nodig

Alleen jammer dat reclames over het algemeen allemaal op dezelfde tijd vallen en je dan over diverse reclame-blokken zapt ;)

Link naar reactie
Share on other sites

Ik lees hier dat de Amerikanen bunkers bouwen tegen een asteroide-inslag. Ik vermoed dat dat zal zijn tegen de na-effecten van een asteroide-inslag die even uit de buurt is, want ik wil de bunker die een rechtstreekse inslag overleeft wel eens zien :p

Voor de rest vind ik dat wel een goed idee, zij het dat er wel wat praktische bezwaren zijn, elektriciteit is een must (luchttoevoer, licht?) en dat op zich is al een miniem probleem, zonder wordt het een doodskist.

 

edit: sorry mensen, verkeerde topic

Link naar reactie
Share on other sites

  • 2 months later...

mensen zeggen altijd dat zombies (dus de dode lijken die opeens met lust voor menselijk vlees opstaan) wetenschappelijk gezien niet mogenlijk zijn.

Dat zeggen ze in de boeken ook altijd, tot dat iemand zo nodig met virusen enzo moest spelen om het tegenovergestelde te bewijzen.

 

Bestaan ze? mischien.

Kans dat het gebeurt? nihil.

Is het leuk om voor te preppen? HELL YEA! :p

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Ik ben geen bioloog maar een parasiet, vergelijkbaar met de Ophiocordyceps unilateralis bij mieren of de Toxoplasma gondii bij ratten, die de mens als gastheer gebruikt is volgens mij een reële mogelijkheid waardoor mensen in 'zombies' kunnen veranderen. De parasiet heeft invloed op het gedrag van de mens om zichzelf te kunnen verspreiden.

 

Sterker nog: er zijn zelfs aanwijzingen dat de Toxoplasma gondii ook invloed heeft op het gedrag van mensen. Zie dit artikel voor meer informatie over parasieten en verbaas je.

Link naar reactie
Share on other sites

Hoi Ghost. Wil je dit alsjeblieft niet doen. Er zijn mensen op deze site, die dit niet leuk vinden en dan krijgen we allerlei religieuze discussies. We hebben afgesproken om die niet op dit forum te voeren (zie forum regels). Heel erg bedankt. Met hartelijke groet, Dick Berts.

 

 

Geen probleem Dick, verwijderd.

Alhoewel er in andere posts ergere dingen worden gezegd over religie en de Paus.

Link naar reactie
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...