Ga naar inhoud
GENEGEERD

In welke waarheid geloof jij?


Tank532
 Share

Recommended Posts

Voor iedereen die verder wil kijken dan zijn/haar neus lang is, het durft om alls wat we (denken) te weten in twijfel te trekken en sterk in zij/haar schoenen staat, zal ik hier even wat links gaan posten zolang deze nog beschikbaar zijn.

 

Ik ga hier niet te veel woorden aan spenderen, ik hoef namelijk niemand te overtuigen. Overtuigen doe je zelf of niet!

Als je op zoek bent naar de/jouw waarheid zul je de tijd moeten nemen om heel veel informatie in te halen en hieraan te wennen.

 

Discussies over waar of onwaar, complotten etc. Zijn wat mij betreft volstrekt overbodig. Open je ogen en kijk welke invalshoeken je nog niet hebt gezien. Als je hier zelf al langer mee bezig bent, is dit wellicht weinig nieuws, maar voor degenen die wat in te halen hebben, is dit alvast een goed begin...

 

Omdat de waarheid ergens in het midden ligt moet je veel verschillende mogelijkheden analyseren en met een brede horizon, zonder vooroordelen in stappen. Dat betekend dus (volgens mij) dat je zowel naar politiek, wetenschap (op alle fronten), religie, geschiedenis, esoterie en mytes moet kijken.

 

Ik heb zelf honderden uren aan materiaal bekeken in de afgelopen jaren, dus je moet wel ff geduld hebben en zelf verder gaan zoeken...

 

Begin hier:

http://youtu.be/dVUU3p5iHMA en kijk alle delen van ancient knowledge op dit kanaal.

 

Kijk daarna alle delen van Kill Illuminati the movie http://youtu.be/y6Hzq7IvSRQ

 

Dit is een must see! http://youtu.be/1-je56ImhAk

 

En nog eentje:

 

http://youtu.be/-WfqdcnjvlA

 

http://youtu.be/Hm1rRMmS3VU

 

Weer een andere invalshoek maar lekker vlot verteld en leuk geanimeerd: http://youtu.be/kdGs7dG13CA

 

Een kleine confrontatie:

 

(Grens)wetenschap en geschiedenis die de wereld (hopelijk) gaat veranderen:

 

http://youtu.be/OzmdYVNDC7w

 

http://youtu.be/xcibp8F4-6M

 

 

http://youtu.be/kCu0JVdMUgw

 

 

http://youtu.be/2hiAfvQspbk

 

http://youtu.be/HfpO-WBz_mw

 

http://youtu.be/yJaV-IuYHeA

 

 

 

 

http://youtu.be/m2VzSdRoKEU

 

http://youtu.be/iE5jQGTgx84

 

 

Onverklaarbare zaken:

http://youtu.be/K4642t4dvMc

 

http://youtu.be/axxE9gQ95Fg

 

 

http://youtu.be/tiMMERUpaNY

 

 

Uiteraard valt er nog veel meer te zien, maar wilde hier ook weer niet de hele avond aan spenderen...

 

Succes met zoeken en preppen!

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Al vind ik je verzameling links indrukwekkend, kun je ook in het kort erbij vertellen waarover het gaat?

Het is eigenlijk een soort ongeschreven etiquette om dat te doen.

 

Ik was bv zelf niet van zomaar om even " honderden, zo niet duizenden uren" te gaan besteden...

 

Prep ze,

K a n s

Link naar reactie
Share on other sites

Met alu hoedjes kom je dr denk ik niet... Maar voor mij zijn er meerdere scenario's mogelijk omndat het nog moeilijk zo niet onmogelijk is om alle dots te connecten.

 

Maar 1 ding is zeker; we are not alone...

 

En we weten nog niet half hoe onwetend we eigenlijk werkelijk zijn dus keep the truth comming...

Link naar reactie
Share on other sites

Al vind ik je verzameling links indrukwekkend, kun je ook in het kort erbij vertellen waarover het gaat?

Het is eigenlijk een soort ongeschreven etiquette om dat te doen.

 

Ik was bv zelf niet van zomaar om even " honderden, zo niet duizenden uren" te gaan besteden...

 

Prep ze,

K a n s

 

Ik begrijp helemaal wat je zegt, maar waar het voor mij over gaat hoeft voor jou niet zo te zijn.

In de meeste filmpjes gaat het over zoveel onderwerpen dat het ook niet kort te omschrijven is. Er worden in iedergeval zeer veel mogelijke verklaringen geventileerd, je krijgt een kijkje in hoe het "systeem" werkt, en wordt vooral bewust hoeveel je niet weet. Klinkt vaag, maar als je echt geinteresseerd bent ga je gewoon rustig kijken en over een tijdje ben ik dan wel benieuwd in welke mate dit je leven of manier van denken heeft veranderd.

 

Ik ben zelf bijvoorbeeld niet religieus, maar ben wel super geinteresseerd geraakt in religie omdat ik er acher ben gekomen dat daar veel meer achter schuil gaat dan den meeste religieuze mensen zlef denken. De waarheid is echt letterlijk overal om je heen, je moet alleen leren hem te zien...

 

En ja het klinkt vast heel zweverig, maar ik denk zelf dat dat best heel erg mee valt...:confused:

 

Probleem is dat veel mensen zichzelf hebben aangeleerd om snel op zaken die niet in het voor hun bekend plaatje passen te (re)ageren. Dus ik ben gestop met vertellen en uitleggen, want dat is echt zinloos. Je moet het zelf zien, anders ga je het toch niet geloven...

 

De meeste filmpjes hebben trouwens een korte omschrijving op Youtube. En als het zo gaat als bij mij raak je hier verslaafd aan en kan je niet wachten op het volgende uur ongelofelijke informatie...;)

Link naar reactie
Share on other sites

Jazeker, want het plaatst bepaalde risico's in een veel duidelijker perspectief. Wat mij betreft zijn er een aantal zeer waarschijlijke scenario's en risico's waar je je prepping waarschijnlijk aan aan kunt passen. Echter zijn er ook scenario's die preppen volledig overbodig maken. Ik denk persoonlijk dat niets doen geen optie is. Dus ik ben maar ergens begonnen, maar vast niet zo ver als velen op dit forum

 

Ik denk dat het vooral belangrijk is om risico's te gaan begrijpen waar je in de normale media niets over hoort...

Link naar reactie
Share on other sites

Vorig jaar december was men eindelijk klaar met een vier jaar durend “renovatieproject” van het Witte Huis.

 

Toen alle schermen die het uitzicht hadden geblokkeerd waren weggehaald wachtte de nieuwsgierigen een grote teleurstelling. Er was helemaal niets veranderd.

 

 

Wat wel zeker is is dat er in die periode veel werd gegraven. Zo werd er in 2010 een enorm gat gegraven, diep genoeg voor een gebouw met diverse verdiepingen.

 

Daarvan is nu helemaal niets meer te zien want alles is in de originele staat teruggebracht. De officiële uitleg is dat dit gat nodig zou zijn geweest om verouderde waterleidingen en rioolsystemen te vervangen.

 

Dit klopt niet met wat ooggetuigen, waaronder journalisten, hebben waargenomen. Om een lang verhaal kort te maken; er is een compleet gebouw onder de grond in de tuin van het Witte Huis gemaakt.

 

Men heeft er alles aan gedaan om dit project geheim te houden. Dat was de reden dat tijdens de bouw middels een grote omheining het zicht werd geblokkeerd. De werklui werden tot geheimhouding gezworen en de vrachtauto’s die spullen afleverden waren aan de buitenkant afgeplakt zodat niemand kon zien welk bedrijf deze klus uitvoerde.

 

Nu zijn er berichten uit Rusland die zeggen dat President Obama zijn voorgenomen bezoek aan Azië heeft afgezegd omdat hij in de buurt van zijn nieuwe ondergrondse onderkomen wil blijven omdat men “de grote gebeurtenis” verwacht. (Opvallend genoeg zegt ook minister Dijsselbloem zijn bezoek aan Washington af, zo was vandaag te lezen in de verschillende dagbladen.)

 

Wat er dan niet bij wordt verteld is wat deze “grote gebeurtenis” dan zou zijn.

 

Dat er een grote ondergrondse schuilplaats is gebouwd onder het Witte Huis is zeker. Of Obama inderdaad zijn reis naar Azië heeft afgeblazen vanwege een “grote gebeurtenis” is wat moeilijker vast te stellen.

 

Gezien de huidige staat waarin de wereld en dan in het bijzonder Amerika zich bevindt, zou het heel goed waar kunnen zijn. Zo zijn er toch wel een aantal merkwaardige zaken die kunnen wijzen op iets ongewoons.

 

Direct na de aanval op de Twin Towers in 2001 werd er op 14 september een zogenaamde Declaration of National Emergency uitgeroepen door de toenmalige president George Bush.

 

Zonder dat hier publiciteit aan is gegeven, heeft Obama vorige maand stilletjes deze “noodtoestand” met wederom een jaar verlengd, vanwege wat hij zei, “de voortdurende dreiging van terrorisme”. Gedurende een dergelijke “noodtoestand” heeft de president veel grotere bevoegdheden dan normaal gesproken het geval is.

 

Eergisteren vond er een vergadering plaats tussen Obama en vijf conservatieve journalisten die volledig op zijn hand zijn en alles schrijven wat hij wil. Men noemt dit soort journalisten ook wel presstitudes. De vergadering was “off the record”, wat betekent dat het een zeer vertrouwelijk onderonsje was.

 

Wat de Russen suggereren is dat Obama bezig is met een soort totale machtsovername, mede gezien eerdere berichten in de media.

 

Zo roept een Congreslid, Sheila Jackson Lee, dat Obama de Martial Law moet invoeren om een eind te maken aan de overheidsperikelen die ervoor hebben gezorgd dat de Federale Overheid is gesloten.

 

Een opiniestuk in de New York Times dat oproept om als één man achter Obama te staan. Een vroegere staatssecretaris van Financiën, Paul Craig Roberts, die schrijft dat de president de noodtoestand moet afkondigen en gaan regeren als een dictator. Zo zijn er nog een aantal artikelen die allemaal willen dat Obama de volledige de macht grijpt.

 

In dat licht is de vergadering met de vijf journalisten misschien wel de volgende stap in een mediaoffensief om de burger voor te bereiden op een president die zal heersen als een dictator.

 

Ondertussen heeft Obama al wel de beschikking over een soort privéleger. Personeel van meer dan 70 overheidsinstellingen dragen nu allemaal wapens. Bekend was dat uiteraard instanties zoals de CIA en FBI waren bewapend, maar dat geldt nu ook voor de Environmental Protection Agency, een soort milieupolitie en ook bijvoorbeeld ook bibliothecarissen van The Library of Congres. Al met al heeft Obama nu de beschikking over 120.000 bewapende agenten waarvan wordt gezegd dat deze minstens zo machtig zijn als het leger.

 

Wat “de grote gebeurtenis” zal zijn is uit bovenstaande niet op te maken. Dat er zoiets op handen is, is heel aannemelijk. Alleen kan die gebeurtenis allerlei vormen aannemen, variërend van totale chaos als er geen overeenstemming wordt bereikt over de verhoging van het Amerikaanse schuldenplafond tot een regen van meteorieten uit de ruimte.

 

Bronnen:

 

WhatDoesItMean

Huffington Post

Right Wing Watch

Voice of Russia

USA Today

Politico

MSNBC

 

Wijzig / Verwijder Wijzig Bericht Snelle Reactie op dit Bericht Antwoord Antwoord met Citaat Antwoord met Citaat Multi-Citeer dit Bericht

Link naar reactie
Share on other sites

Waarheid ligt altijd in het midden zoals het spreekwoord zegt. Daarnaast is jou waarheid misschien niet mijn waarheid. Dat heeft te maken met je omgeving en de manier waarop de hersenen werken (of juist niet werken). Ik had ook geen zin om alle filmpjes te bekijken maar als het einde van de wereld nabij is zullen de leiders dat echt niet aan het publiek vertellen, dat geeft teveel onrust. Ze zullen eerder proberen hun eigen hachje te redden. Al denk ik niet dat een grote verandering geheim blijft tot het einde, er zullen altijd mensen lekken.

 

Dat de wereld gaat veranderen geloof ik zeker, niet alleen hoe wij als mensen ermee omgaan, maar de wereld veranderd al miljoenen jaren, So what's new? Dat de crisis niet wordt opgelost maar hooguit het kapitalistische systeem zoals we nu kennen wordt verlengd, geloof ik ook. Het gaat een keer mis, morgen, overmorgen of over een paar jaar. Dat is nu net de reden waarom een hoop mensen aan het preppen is geslagen.

 

Het zal mij allemaal een worst wezen of ik morgen de pijp uitga. Ik heb al een half leven achter de rug, laten we zeggen voor het gemak dat ik halverwege ben. Ik vind dat ik echter de plicht aan mijn kinderen heb om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op deze wereld, al zullen ze later als ze volwassen zijn hun eigen keuzes moeten gaan maken.

 

We hebben als mens de natuurlijke selectie min of meer uitgeschakeld op de manier hoe we nu naar het leven kijken. Ook dat kan niet veel langer meer goed gaan.

Link naar reactie
Share on other sites

Ik ben een half jaartje offline...

Ik zit dan ff wat videootjes te kijken;) eeeuh 1000 uur om precies te zijn. Als het me lukt om 6!! Uur per dag te kijken dan ben ik klaar over 166,67 dagen. Tot dan!

 

maar dan weet je wel de waarheid... hopelijk...

Link naar reactie
Share on other sites

Ik vind het verhaal van die bunker ook wel.. Uhmm, tja...

 

Als we over elke bunker die gebouwd is over de afgelopen tien jaar zo'n verhaal gaan afsteken dan zit de server vol!

Van alle plekken, als ik om 10.000 euro moest wedden, dan was onder het wittehuis een van mijn keuzes geweest om te gokken dat er een bunker onder zat?

 

Maar goed ik kan best waarderen dat mensen dit soort theorieen posten.

Het geeft aan dat ze erin geloven en ergens voor staan.

Ik heb ook geen idee wat sommige van mijn PM verhalen vinden, zolang het niet gebeurt is het ook maar een geloof...

En denk ik dat met zaken te kunnen onderbouwen..

 

Prep ze,

K a n s

Link naar reactie
Share on other sites

Ah, ik ben weer in het "wacko hoekje" van preppers.nl geraakt... Hahaha!

 

Overigens, linkdumpen zonder beschrijving is rete-irritant. Ik heb i.i.g. niet de moeite genomen om er ook maar één aan te klikken.

 

Zeker jammer dat er geen, al was het maar kort, beschrijvinkje bij de video's zit. Ik blijk er al een aantal gezien te hebben, daar gaat mijn kostbare tijd!!! Maar goed het gaat dan toch blijkbaar korter duren dan 166,67 dagen want was al efkes op weg naar die 1000 uur. Denk nog een uurtje of 650 te gaan naar die ultieme waarheid;)

Ik denk dat het me tegen die tijd wel zal lukken om dat alles in een korte versie van een minuut of 3 weer te geven @FincalnSpanje. Misschien zelfs wel in een getal!?

Link naar reactie
Share on other sites

Zeker jammer dat er geen, al was het maar kort, beschrijvinkje bij de video's zit. Ik blijk er al een aantal gezien te hebben, daar gaat mijn kostbare tijd!!! Maar goed het gaat dan toch blijkbaar korter duren dan 166,67 dagen want was al efkes op weg naar die 1000 uur. Denk nog een uurtje of 650 te gaan naar die ultieme waarheid;)

Ik denk dat het me tegen die tijd wel zal lukken om dat alles in een korte versie van een minuut of 3 weer te geven @FincalnSpanje. Misschien zelfs wel in een getal!?

 

Thanx @Jalemari, ik hoop alleen dat je samenvatting niet is: "Run for your lives! They are coming!!!" LOL, jou kennende zal het wel meevallen ;)

 

Maar goed, we moeten er nog ff op wachten begrijp ik, 650 uur nog maar :) Ik neem aan dat je dat niet non-stop gaat doen?

Link naar reactie
Share on other sites

Thanx @Jalemari, ik hoop alleen dat je samenvatting niet is: "Run for your lives! They are coming!!!" LOL, jou kennende zal het wel meevallen ;)

 

Maar goed, we moeten er nog ff op wachten begrijp ik, 650 uur nog maar :) Ik neem aan dat je dat niet non-stop gaat doen?

 

Een waarheids-verdiepings-buitenaards-illuminati-banksters-video-marathon van zo'n 650 uur Will definitely wash your brains! Dan worst ikzelf een alien! Whahaha...:)

Link naar reactie
Share on other sites

Okay, ik heb er een paar aangeklikt.... Ik kon het niet laten. Even er doorheen "gescanned".

 

@Tank532 mag ik je aanraden om je tijd beter te besteden? Op internet is ELKE waarheid te vinden, maar sommige van je "linktips" zijn dermate idioot dat ik begin te twijfelen aan je geestelijke gesteldheid.

 

Ik wil best "verder kijken dan dat mijn neus lang is" maar het meeste is complete en volstrekte idiotie.

 

"Ik ga hier niet te veel woorden aan spenderen, ik hoef namelijk niemand te overtuigen. Overtuigen doe je zelf of niet!

Als je op zoek bent naar de/jouw waarheid zul je de tijd moeten nemen om heel veel informatie in te halen en hieraan te wennen."

 

Natuurlijk weet ik dat op YouTube de meest mooie filmpjes worden geplaatst en dat het aanlokkelijk klinkt, maar de porno op Xhamster/YouPorn, etc., lijkt ook "net echt". Ik ben -helaas- in mijn tijd als student met als bijbaantje pizzabezorger, in ieder geval nog nooit "oraal betaald" terwijl dat op internet toch schering en inslag gewoon lijkt te zijn... Pizzabezorger moet toch wel het mooiste beroep op deze aardkloot zijn.

 

Zo overtuigd raak ik dus niet meer van "internet filmpjes".

 

Ik zou mijn tijd ietwat nuttiger gaan besteden.

 

Alhoewel ik nog wel een

YouTube filmpje
ken....

 

Kus & knuffel,

 

JB

  • Leuk 2
Link naar reactie
Share on other sites

Wat een kijkvoer zeg @Tank532 , je kan in het tekstgedeelte van je link []...[/] eventueel de titel van het filmpje zetten ter verduidelijking.

 

Wat je zegt over religie, vind ik persoonlijk ook opgaan voor (complot) theorieën; beide gaan er vanuit dat er iets 'meer' moet zijn en waarbij met dit 'besef' een soort van controle over het leven wordt bemachtigd. Want als je weet dat er een God is kan je je aan zijn regels houden en in de hemel komen en als je weet dat Obama ons vanuit zijn schuilkelder wil plat gooien, kan je zelf een bunker bouwen of vriendjes worden met Obama.

 

Ik ben het met je eens dat het internet een prachtige bron van (vrije) informatie is, maar dat het wel het gevaar met zich mee brengt dat iedereen vrije snel en gemakkelijk een theorie de wereld in kan helpen. Om af te sluiten met een quote en een afbeelding, tot het oproepen van altijd alles te blijven bevragen en aan waarheden te twijfelen, iets waar je bewust of onbewust met je post toe aanzet!

 

The thing about quotes on the internet is you can not confirm their validity ~ Abraham Lincoln

 

[ATTACH=CONFIG]5804[/ATTACH]

Link naar reactie
Share on other sites

@Miss Jade LOL --> "The thing about quotes on the internet is you can not confirm their validity ~ Abraham Lincoln"

@Johnny BravoNL

Ik wil best "verder kijken dan dat mijn neus lang is" maar het meeste is complete en volstrekte idiotie.

Dat roept de vraag op wat je van de links gezien hebt dat geen volstrekte en complete idiotie was? Want die filmpjes vind ik dan misschien ook interessant.

Link naar reactie
Share on other sites

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...