Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

  • Admin

Na de Review Frenzy gaan we vandaag starten met een Veiling Frenzy!.

 

Wat is een Veiling Frenzy! dan Mr. Gold?

 

Gisteren heb ik per toeval een veiling topic geopend en was erg benieuwd naar de reacties en natuurlijk de biedingen. Ik kan nu al zeggen dat het geslaagd is (qua hits en biedingen) dat ik het graag verder wil trekken en jullie blij te maken met een aantal (nieuwe) producten uit de shop of dingen die gewoon niet verkopen ;-) Belangrijk vind ik dat jullie er een voordeel van moeten hebben en een leuke tijd en dan heb ik dat ook weer. Deze veilingen gelden alleen voor actie forum leden die minimaal 3 posts hebben.

 

 

We gaan het heel simpel houden en kunnen altijd dingen aanpassen om het makkelijker te laten verlopen.

 

Je kan bieden op de producten die we online gaan zetten met de tekst in de titel [Veiling] in de sectie Marktplaats. De biedingen lopen precies 24 uur en wie de hoogste bieding heeft zal ik benaderen om het aan te kopen en te versturen. Mogen er nog biedingen komen voor 5 minuten voor het aflopen van de veiling dan zal de veiling bij elke bieding meer 5 minuten langer door lopen. Je mag (mag ook meer) opbieden per 1 euro meer dan de vorige bieding en de verzendkosten zitten al bij het product inbegrepen en er komen dus geen extra kosten meer bij. Je krijgt voor de hoogste bieding het product gewoon thuis (ook al woon je in Belgie) ;-)

 

 

Vragen staat vrij.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 6 months later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...