Ga naar inhoud
GENEGEERD

IMF ziet nieuwe risico's


Jeroen K
 Share

Recommended Posts

http://www.nu.nl/economie/3596293/imf-ziet-nieuwe-risicos-zwakke-groei.html

 

"Volgens het IMF is het zeer aannemelijk dat de wereldeconomie de komende jaren vanuit alle hoeken met "aanhoudende teleurstellingen" wordt geconfronteerd. Veel ruimte om die tegenvallers op te vangen is er niet, waardoor de wereld in dat geval "aanzienlijk minder welvarend" zal zijn en de problemen voor beleidsmakers steeds groter worden, aldus het fonds"

 

Nog weinig positiefs.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Hé en gisteren zei DNB dat de recessie voorbij is.:mad:

 

Zolang we het huidige financiële stelsel handhaven en de rijkdommen niet herverdelen, zal de crisis voortduren. De politici proberen zolang mogelijk met het huidige stelsel door te gaan, maar het gaat een keer klappen. Wat er dan in de wereld gebeurd is koffiedik kijken, maar ik verwacht niet dat de huidige machthebbers hun systeem willen opgeven, dus in ieder geval zal de pleuris uitbreken op de één of andere manier.;)

Link naar reactie
Share on other sites

"De wereldeconomie krijgt de komende tijd volgens het IMF wat meer vaart, dankzij het verdere herstel in de VS en doordat de eurolanden het dieptepunt van hun crisis voorbij lijken te zijn.

Tegelijkertijd doemen echter nieuwe risico’s op, terwijl de bestaande problemen niet zijn aangepakt".

 

Er is wel wat positief nieuws maar de gevaren liggen nog op de loer.

Link naar reactie
Share on other sites

Wanneer je elk jaar 10 procent minder te besteden hebt, komt er vanzelf wel weer een tijd dat je het beter krijgt.:confused:

 

Helaas heeft de overheid geen enkele bijdrage gedaan om sterker uit deze crisis te komen door zaken te hervormen, door 35 procent van het ambtenaren apparaat te elimineren en deze mensen naar ander werk te begeleiden. Nee, sterker nog men is de belasting gaan verhogen en heeft een einde gemaakt aan het hele sociale stelsel. Het resultaat een recordaantal werklozen, zzp/ers aan de geelhonger, de middenstand naar de klote geholpen, alles om meer geld naar het mislukte ´project´ Europa door te sluizen. En zo kunnen we nog wel een uurtje door gaan. We zijn al op vele gebieden ingehaald in zaken waar wij tot de top van de wereld behoorden en dit wordt alleen maar erger. Gemiddeld gaat 70/80 procent van je inkomsten op aan belastingen en accijnzen en ze doen er helemaal niets mee.:(

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...