Ga naar inhoud
GENEGEERD

Domino Syrië - NWO ?


Keyser Suze
 Share

Recommended Posts

Originele artikel HIER

 

De achterliggende reden dat Syrië wordt aangevallen door Obama, volgens de bekende Tyler Durden van Zerohedge, is het veroorzaken van een kettingreactie om de wereld(economie) om te vormen naar een nieuwe munt en meer controle te krijgen over de burgers en de verschillende oorlogen uit te spelen (rijk vs arm, christenen vs moslims, zwart vs blank, westers vs oosters etc), kortom – The New World Order.

 

Natuurlijk is dit een theorie, en uiteraard valt er genoeg op aan te merken. Men kan echter niet ontkennen, dat Obama een 'vreemde tactiek' hanteert, die indruist tegen al dat logisch is. Of het 'precies' zo zal lopen als geschetst, is de vraag. Hieronder enkele door mij vertaalde passages, over wat we kunnen verwachten in de komende tijd. Ik persoonlijk zou het niet raar vinden als het zo loopt....

 

1. Veel 'vrienden' van USA laten het afweten in de strijd om Syrië. Hierdoor komt de nadruk op Obama / USA als probleemveroorzaker te liggen (doel).

2. Obama zal een 'minimale' oorlog uitvoeren middels raket aanvallen, die weinig effectief zullen blijken.

3. Een ineffectieve no-fly-zone zal worden ingesteld, maar met veel verliezen aan Amerikaanse zijde (navy / air force)

4. Iran zal troepen sturen; het wordt een mengelmoes van allerlei vechtende partijen, de oorlog breidt zich gemakkelijk uit naar omringende landen.

5. Israël zal zich gedwongen voelen troepen te sturen, waarop USA waarschijnlijk volgt.

6. Iran zal de toegang tot de Rode Zee door het laten zinken van schepen bemoeilijken. De olieprijs zal stijgen....

7. De Egyptische onrust zal omslaan in een uitgebreide burgeroorlog. Daardoor wordt het Suez kanaal (de andere toegang tot de Rode Zee) te gevaarlijk.

8. Saudi Arabië zal ook worden 'getroffen' door burgeroorlog, iets dat al jaren in de lucht hangt....

9. ...hierdoor en door de afgesloten Rode Zee, wordt olie nog vele malen duurder, denk aan $200 per vat binnen 3 maanden na een aanval op Syrië.

10. Vliegverkeer en wegtransport wordt schreeuwend duur. Prijzen van voeding zullen gigantisch worden.

11. Rusland zal dreigen de gaskraan naar de EU te sluiten, als ze zich aansluiten bij de USA. EU zal met staart tussen de benen gehoor geven aan de Russen.

12. De Russische aanwezigheid in de Middellandse Zee zal toenemen

13. China en Rusland zullen massaal de Dollar dumpen en verwerpen als Wereld Reserve Munt.

14. De rest van de wereld is gedwongen China en Rusland te volgen en de dollar zal effectief ophouden te bestaan. De oorlog in Syrië / Midden Oosten zal de schuld (moeten!) krijgen.

15. Door de stijgende olieprijs en het verdwijnen van het vertrouwen in de dollar, zal wereldwijd de prijzen van feitelijk alle goederen doe stijgen en geïmporteerde goederen zullen te duur worden en verdwijnen.

16. Daklozen zullen toenemen en worden in (FEMA?)kampen 'opgevangen'...waardoor reeds een groot deel van de bevolking nog meer afhankelijk wordt van de staat (Staat).

17. Terroristische aanslagen (Flase Flags uiteraard en ook 'gewone' aanslagen) zullen wereldwijd plaatsvinden. Nu reeds wordt via de MSM geroepen dat Syrië cyberattack plannen heeft (wie beweert dat? Bronnen? Ik denk dat het propaganda is!). De aanslagen zullen de Amerikaanse regering (en EU?) mandaten verschaffen om nog meer controle op haar burgers in te stellen.

18. Martial Law (staat van beleg) zal in Amerika niet worden uitgeroepen, maar wel er sterk op lijken (en de EU? Zullen de straten van Parijs, Londen, Rome, Madrid niet gevuld zijn met demonstranten – die weggeveegd worden door de regeringen en de supra-nationalistische EU?)

19. Valse boodschappen over verschillende inwoners (blanken, zwarten, moslims, armen en rijken) zullen de wereld ingestuurd worden, 'andersdenkenden' zullen als verraders of complot-mafkezen worden weggezet of gevangen genomen worden (remember Snowden?). Groepen zullen tegen elkaar worden opgehitst (iemand die Hitler en de Joden nog herinnert?)

20. Leger, politie en allerlei andere eenheden (Homeland Security in de USA bijvoorbeeld) zullen worden ingezet om controle op de eigen bevolking uit te oefenen en radicalen te interneren.

 

Wat kunnen we doen.....?

1. Brandstof inslaan en zonnepanelen met accu's aanschaffen

2. Alternatieve manieren vinden om te communiceren (HAM, 27MC) omdat het internet mogelijk uitgekleed wordt en gecensureerd

3. beveilig je huis (planken, balken, brandblussers)

4. beveilig jezelf (vechtsport)

5. leer een handig beroep (EHBO, mecanicien, boer)

6. sla voorraden in, denk ook aan zaden!

7. Sla voorraden, als je die al hebt, sla nog meer in

8. vorm vriendschappen om tot groepen die zich kunnen verdedigen en de narigheid samen te lijf kunnen gaan (inbraken, gewapende overvallen) en ook in staat zijn zichzelf te bedruipen (gezamenlijke moestuin, klein vee houden etc)

9. wees mentaal en lichamelijk klaar voor 'De Strijd'.....

 

 

Kortom PrepZe ( @Kans ) en ik zie jullie wel op de Preppers Heaven

  • Leuk 2
Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Wat betreft punt 6. Ik zag dit toevallig vanmorgen:

 

Aanslag op schip in Suezkanaal 'verijdeld'

 

Een onbekend aantal terroristen heeft zaterdag geprobeerd een aanslag te plegen op een containerschip in het Suezkanaal.

 

http://www.nu.nl/buitenland/3564151/aanslag-schip-in-suezkanaal-verijdeld.html

 

Kunnen jullie je het voorstellen wat voor effect het zou hebben gehad als zo een gigantische containerschip daar zou zinken? DE vaarroute van de wereld.

Link naar reactie
Share on other sites

Wat betreft punt 6. Ik zag dit toevallig vanmorgen:

 

Aanslag op schip in Suezkanaal 'verijdeld'

 

Een onbekend aantal terroristen heeft zaterdag geprobeerd een aanslag te plegen op een containerschip in het Suezkanaal.

 

http://www.nu.nl/buitenland/3564151/aanslag-schip-in-suezkanaal-verijdeld.html

 

Kunnen jullie je het voorstellen wat voor effect het zou hebben gehad als zo een gigantische containerschip daar zou zinken? DE vaarroute van de wereld.

 

Ik denk dat die 'terroristen' ook wel weten dat er dan maanden lang schepen -net als vroeger- om Afrika heen moeten varen. Suez is zo breed als een flinke sloot, één gezonken schip is een dramatische kurk.

Link naar reactie
Share on other sites

Zoals in het artikel, en door jou @Keyser Suze de gevolgen van een aanval op Syrie geschetst word, komt op mij wel als heel logisch over.

 

Ik denk dat de gebeurtenissen zich inderdaad wel eens zo kunnen ontwikkelen, des te enger eigenlijk voor ons.

Een van de gevolgen zouden inderdaad wel eens gigantische prijsstijgingen van voedsel kunnen zijn, dus een flinke voorraad wordt een must, als ik het zo lees.

 

Mooi artikel, bedankt voor t vertalen, leest toch weer een stuk gemakkelijker :)

Link naar reactie
Share on other sites

Even ter aanvulling, voor wie het gemist had..

 

http://www.infowars.com/exclusive-syrians-in-ghouta-claim-saudi-supplied-rebels-behind-chemical-attack/

http://www.wanttoknow.nl/nieuws/rebellen-geven-gifgas-aanval-toe/

 

Dus Klungels veroorzaken wereldoorlog III in het midden oosten ?, of is dit ook weer misinformatie..

 

Er is niets zo lastig als toekomst voorspellen. Als je schaakt, kun je met enige zekerheid voorspellen wat je tegenstander gaat doen. Dit lijkt echter meer op het spel Risk, met veel meer ins en outs. Ik zou ze ook niet klungels noemen, maar duivels, konkelend addergebroed met de handen aan de touwtjes van de marionetten op het werelds' toneel.

Link naar reactie
Share on other sites

Volgens mij zal het niet zo een vaart lopen. Ik pieker al een hele tijd over de redenen waarom de VS ruzie maken met zowat de halve wereld. Hoe verdienen ze er geld aan ? Volgens mij is het opzet om de $ in stand te houden. China maakt met zowat iedereen handelsakkoorden om de dollar te kunnen mijden als handelsmiddel. Rusland gaat dezelfde toer op. India probeerde dat ook, en werd gestraft met een devaluatie van de Rupee. De enige manier waarop de VS Europa, Rusland en China onder controle kan houden is via grondstoffen. China heeft weinig olie, De Eu al helemaal niet. Die zijn dus aangewezen op import. De VS beschikken -naar eigen zeggen- over goedkope brandstof door de techniek van Fracking, China heeft nog altijd goedkope arbeidskrachten, Europa heeft geen van beide, dus we bouwen hier een competitief nadeel op. Rusland vergroot momenteel zijn invloed via zijn netwerk van gasleveringen aan Europa. We worden hoe langer hoe minder afhankelijk van de olie uit Saoedi-Arabië.

 

Wellicht heeft Rusland op Europa druk uitgevoerd om geen steun te verlenen aan de VS. Onderstaand kaartje maakt alles duidelijk. Als de redenering juist zit.

[ATTACH=CONFIG]5071[/ATTACH]

 

Even samengevat. De stippellijntjes duiden toekomstige gasleidingen aan.

 

Enkele bedenkingen

Waar komt het gas in de EU vandaan ? Hoofdzakelijk Rusland

Waarom moest Khadaffi weg ? Hij bouwde een pijplijn over zijn grondgebied en wilde afstand doen van de dollar en handelen in goud. Zijn goud is 'verdwenen'. Zie VS.

Waarom steunt Rusland Syrië? Ze willen een overwicht krijgen in Europa, Syrië wil een pijplijn laten lopen over zijn grondgebied.Rusland controleert zowat het hele distributienetwerk.

 

Een kaartje met de pijpleidingen van Gazprom :

[ATTACH=CONFIG]5073[/ATTACH]

 

 

De andere redeneringen kan je rustig opbouwen met dezelfde kaartjes. De Saoudi's hebben vooral olie, minder gas.

Pakistan wil gas leveren aan China, ... .

Syrië is een aartsvijand van Israël maar heeft nooit aangevallen in de laatste twintig jaar. Ik stond zelf op de Golan hoogte een aantal jaren geleden. Er lopen zelfs Druzen tussen de grenzen van Israël en Syrië, iedereen laat ze ongemoeid.

Iran zou kunnen gas leveren over Turkije en Syrië naar Europa, zelfs over Israëlisch grondgebied !

Zodra dat netwerk compleet is, is de rol van de Saoudi's (die peak oil bereikt hebben en nu aan hun productiepiek zitten) sterk beperkt.

Volgens nieuwsberichten zou de stijgende olieprijs niet veroorzaakt worden door Syrië maar door productietekorten in Libië. Een regio gecontroleerd door rebellen gesteund door de Amerikanen.

 

De Amerikanen willen wel aanvallen maar de Europeanen doe alvast niet mee. De reden is dat onze gasleveringen in het gedrang kunnen komen door Rusland. Bovendien wil niemand Assad van de macht omdat er in dat geval een nog anti-Amerikaanser overheid komt die sterk islamitisch is, zowel een gevaar voor Europa, de VS als Israël.

 

Je merkt genoeg dat de Amerikanen meer en meer buiten spel worden gezet, economisch zitten ze aan de grond. Rusland ondergraaft de controle op de energiemarkt, China op productievlak, ... . Wellicht mogen we verwachten dat Europa de rekening zal betalen in de vorm van zeer hoge energieprijzen en stijgende productprijzen (door de stijgende loonkost in China). De rol van Europa is nog niet uitgespeeld omdat we een grote consumentenmarkt hebben, maar zoals de kaarten nu liggen, vermindert de koopkracht zienderogen en stellen we militair niets voor.

 

Er zijn in het hele verhaal wel een paar zekerheden : energie wordt duurder, onze koopkracht zal dalen en de $ en € worden ondermijnd. De VS zal er alles aan doen om zijn problemen te exporteren naar Europa (daarvoor moet dat vrijhandelsakkoord dienen). In elk scenario betaalt Europa de rekening.

 

Het enige wat wij als preppers kunnen doen is streven naar energie-onafhankelijkheid, een aangepaste levensstijl en minder afhankelijkheid op het vlak van voedselvoorziening. Wellicht zal de toekomst voor onze kinderen meer in het Oosten of in Latijns-Amerika liggen.

 

Waarom Amerika nog niet aanviel ? De risico's op vergelding door Syrië zijn niet gering dankzij deze lieverds :

[ATTACH=CONFIG]5077[/ATTACH]

 

Veel kans dat de oorlogsbodems van de Amerikanen tot zinken worden gebracht.

http://www.defencetalk.com/russia-confirms-plans-to-supply-syria-with-yakhont-missiles-32455/

 

Als je denkt dat er wel een grond van waarheid in mijn verhaal kan zitten, geef dan eens een plusje.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Da's weer wat nieuws en ik snap er geen bal van. Hoe werkt dat met die Kudo's en ligt het aan mij of zo ?

 

euh....kijk onder je naam, daar staat Specialist - dat is een naam samenhangend met hoeveel meuk je hier op het forum getypt hebt. Daaronder zie je - in jouw geval- drie groene blokjes. Hoe vaker mensen op het sterretje linksonder drukken, en je dan ook POSitief beoordelen, hoe meer groene blokjes. Soort van: deze snuiter heeft af en toe ook iets intelligents te melden volgens de bezoekers. Of -zoals bij JohnnyBravo;)- waarschijnlijk erg gelachen, of allebei - zoals bij mij:o . Als je te vaak sterretjes (kudo) weggeeft, zijn ze op. Als je zelf erg veel groene blokjes hebt, geef je ook meer punten weg. Soort van reputatie dus. Het staat los van het aantal posts. zo....en kom nu maar op met die kudo...ja....even met je muis naar linksonder...ja....sterretje....ja...IK KEUR GOED en dan even in de balk tikken waarom....en dan VOEG toe aan REPUTATIE....als je baalt van iemands bericht, kun je dat andere bolletje aanvinken. Zelf vind ik het bijzonder leuk om waardering te krijgen middels plusjes en kudo's, het geeft toch aan of wat je schrijft kant EN wal raakt, en ik krijg ook wel eens een negatieve beoordeling, dat is denk ik een foutje :mad: of ik loop weer vreselijk tekeer te gaan zonder rem en dan is het goed dat iemand mij een virtuele draai om de oren geeft.

Link naar reactie
Share on other sites

euh....kijk onder je naam, daar staat Specialist - dat is een naam samenhangend met hoeveel meuk je hier op het forum getypt hebt. Daaronder zie je - in jouw geval- drie groene blokjes. Hoe vaker mensen op het sterretje linksonder drukken, en je dan ook POSitief beoordelen, hoe meer groene blokjes. Soort van: deze snuiter heeft af en toe ook iets intelligents te melden volgens de bezoekers. Of -zoals bij JohnnyBravo;)- waarschijnlijk erg gelachen, of allebei - zoals bij mij:o . Als je te vaak sterretjes (kudo) weggeeft, zijn ze op. Als je zelf erg veel groene blokjes hebt, geef je ook meer punten weg. Soort van reputatie dus. Het staat los van het aantal posts. zo....en kom nu maar op met die kudo...ja....even met je muis naar linksonder...ja....sterretje....ja...IK KEUR GOED en dan even in de balk tikken waarom....en dan VOEG toe aan REPUTATIE....als je baalt van iemands bericht, kun je dat andere bolletje aanvinken. Zelf vind ik het bijzonder leuk om waardering te krijgen middels plusjes en kudo's, het geeft toch aan of wat je schrijft kant EN wal raakt, en ik krijg ook wel eens een negatieve beoordeling, dat is denk ik een foutje :mad: of ik loop weer vreselijk tekeer te gaan zonder rem en dan is het goed dat iemand mij een virtuele draai om de oren geeft.

 

Maar @Keyser Suze, Jij hebt geen groen blokje, hoe zit dat dan???

Link naar reactie
Share on other sites

.............én.........back on topic.........

 

In het kader van shock and awe rollen de Amerikanen met de spier ballen en is vliegdekschip Nimitz met wat kleinere bootjes ook onderweg naar de brandhaard. Intimidatie van de tegenstander. De propaganda machine draait op volle toeren (cyberattacks door Syrië! Het was Sarin! 400 kinderen dood). Wat gaat die malle man in het Witte Huis doen?

 

Ondertussen.....in Saudi Arabië.....lacht men zich een bult! Mijn verwachting? Nieuwe False Flag......Turkije of Israël die 'aangevallen' wordt, of een cyber attack in de United States of Armageddon.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...