Ga naar inhoud
GENEGEERD

Elf, emf


Toverlevingsdrang
 Share

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Volgens mij zijn dat gewoon gsm-masten. Je ziet ze in Australië vermomd als bomen omwille van de visuele vervuiling. Misschien zijn het torens voor militaire communicatie of andere, maar wat mevrouw denkt lijkt me bijzonder vergezocht. Hup neem weer je emmer en dweil en nu verder die vloer schrobben mevrouw. Zo een toren leg je desnoods met een kleine springlading om. Ook in Marakech staan die dingen.

 

[ATTACH=CONFIG]4821[/ATTACH]

 

In Australië

[ATTACH=CONFIG]4822[/ATTACH]

Link naar reactie
Share on other sites

Deze verhalen gaan al enkele jaren ook in Nederland, de zogenaamde GWEN torens. Overigens is het inderdaad zeer waarschijnlijk dat GSM en WIFI straling negatieve gevolgen voor ons hebben, maar ik betwijfel of ze met die reden ontwikkeld zijn.

 

Die mening deel ik ten volste, wat overigens helemaal niet weg neemt dat de schadelijke effecten er wel degelijk zijn, vergeet niet dat de golven die door alle antennes en WIFI installaties en mobiele telefoons, tablets, smart meters, satellieten, radar, elk radio en tv station uit binnen en buitenland allemaal in de lucht hangen en dat deze informatiestromen 24/7 zonder rust en zonder aanziens des persoons door JOU en MIJ heen stromen, de mens is een organisch en energetisch functionerend wezen en hier niet op ingesteld, zonlicht, daar zijn we op ingesteld, de rest van die bagger kan gewoonweg niet goed zijn, vogels, bijen en andere insecten, vissen en zelfs planten ondervinden wel degelijk de schadelijke gevolgen van de signalen die ten overvloede in de lucht hangen, vogels en bijen maken een groot en belangrijk deel uit van de instandhouding van onze voedselketen( bestuiving en verspreiding van zaden), het probleem van al deze vormen van microgolven etc etc zou wel eens een stuk grotere vormen kunnen aannemen in een niet al te ver verwijderde toekomst, dat waar grof geld verdiend kan worden, door niet voldoende en afdoende onderzoek te verrichten dit ook verdiend word zou inmiddels wel bij iedereen als een paal boven water moeten staan. Met alle gevolgen van dien.

 

[video=youtube_share;yeSpT2GGMOA]

Link naar reactie
Share on other sites

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...