Ga naar inhoud
GENEGEERD

De Worldwide Bank Crash is begonnen


Tom
 Share

Recommended Posts

Ter ere van de pas afgesloten vriendschap met @Keyser Suze een speciaal topic over de laatste complotten die er te vinden zijn op WWW.

 

Zoals we weten is er een terreurwaarschuwing van de VS die opgevangen is door de CIA, echter dat is natuurlijk niet zo omdat;

 

Officials deelden mee dat de NSA communicatie heeft onderschept waaruit werd opgemaakt dat er nieuwe aanslagen worden voorbereid. Al-Qaeda leiders hebben echter al jaren de gewoonte om geen elektronische middelen en satelliettelefoons voor belangrijke gesprekken te gebruiken. Doorgaans worden koeriers ingezet, omdat deze niet kunnen worden afgeluisterd. Het internet wordt enkel gebruikt voor het verspreiden van propaganda en afleidingsmanoeuvres.

 

http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/08/Wereldwijd-wantrouwen-over-Amerikas-vreemde-terreurwaarschuwing

 

 

 

Er zit iets anders achter volgens deze site dus dit;

HSBC, de grootste Britse bank en het tweede grootste bedrijf op de Britse Stock Exchange (FTSE 100 Index) met een marktkapitalisatie van 102,7 miljard Britse pond op 6 juli 2012 is uiteraard failliet.

 

Dit is het begin van de wereldwijde financiële ineenstorting die zal beginnen met de sluiting van alle grote banken wereldwijd in augustus 2013 zoals voorspeld door mij in een serie artikelen over de laatste bank scenario's

 

Wat de HSBC bank heeft gedaan, is uniek in de bancaire geschiedenis:

HSBC heeft aangekondigd dat zij heeft besloten om te sluiten zonder enige voorafgaande waarschuwing de bankrekeningen van veertig belangrijke diplomatieke missies en ambassades over de hele wereld, waaronder het Vaticaan, zonder enige verklaring voor deze bijzondere actie.

Deze plotselinge beslissing kan verklaren waarom de Amerikaanse regering besloten heeft om al hun ambassades te sluiten in de Arabische wereld en elders en niet wegens vermeende terroristische gevaar.

via Beforeitsnews

 

http://www.stankovuniversallaw.com/2013/08/worldwide-bank-crash-commenced/

 

 

 

En onze eigen Mark Rutte is niet bang, geen wonder want ze proberen de gewone man bang te maken;

 

 

De terroristen komen, maken ze ons wijs

 

Tja, dan wordt natuurlijk wel weer tijd voor weer een grote superboem, er is tenslotte al jaren niks noemenswaardigs gebeurd. En wat komt er op zo’n moment beter uit dan een alarmbelletje laten rinkelen om het gehele volk bang te maken te waarschuwen? Juist. Er heerst momenteel een dreiging die volgens de Amerikaanse veiligheidsdiensten de meest serieuze is in jaren. Waren de terroristjes voorheen niet serieus dan? Waren dat alleen maar flauwe prank-calls? Twee Al Qaida haatbaarden die giechelend aan de telefoon zitten en de CIA bellen: daar ligt volgende week een bom, dus pas maar op! Maar goed, de huidige dreiging moet echter wel serieus genomen worden omdat er gesprekken op internet zijn onderschept tussen verschillende terreurbewegingen

 

http://boinnk.nl/blog/62166/de-terroristen-komen-maken-ze-ons-wijs/

 

 

Is er dan niets ernstigs aan de hand, zeer zeker en er kan nog steeds een ramp uitbreken, zelf een gecombineerde ramp.

Trouwens de grootste ramp in de geschiedenis voltrekt zich nu

http://www.youtube.com/watch?v=95E0aPcBEQw&feature=c4-overview&list=UUxz5R9YQMRW5QqElbAlMqRw

 

Oja bijna vergeten, nog eentje dan;

http://www.youtube.com/watch?v=XC2o7VXwm-k

 

 

@ Tom

Nou zo kan het wel weer voor vandaag

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

@Tom

Wat de HSBC bank heeft gedaan, is uniek in de bancaire geschiedenis:

HSBC heeft aangekondigd dat zij heeft besloten om te sluiten zonder enige voorafgaande waarschuwing de bankrekeningen van veertig belangrijke diplomatieke missies en ambassades over de hele wereld, waaronder het Vaticaan, zonder enige verklaring voor deze bijzondere actie.

 

Saillant detail is dat JPMorgan zojuist een flinke hoeveelheid goud heeft gekocht/geleend (lees ZH)

Link naar reactie
Share on other sites

Deze schulden- en bankencrisis heeft haar eigen dynamiek en is alleen te stoppen via een internationale reset van het geldsysteem. Aangezien de financiele elite en de VS daar geen belang bij hebben gaat dit niet gebeuren. Jammer, want de stand der techniek zou ons allen een ongekende welvaart kunnen geven tegen een minimale inspanning. http://www.economie-macht-maatschappij.com/banken-schuldencrisis.html

Link naar reactie
Share on other sites

Met andere woorden,we blijven nog 10 jaar met dit ongeregeld zooitje zitten die alleen maar erger wordt?

 

Hier staat geen tijd op. Hoe langer het duurt hoe verder de burger onteigend wordt van middelen en toekomstige rechten. Financial engineering gaat ten koste van de fysieke economie. Hierdoor ontstaan naast klassieke besparingen in de vorm van spaargeld en pensioenen steeds meer oneigenlijke claims op de toekomst van partijene die geld uit de lucht plukken en daar rechten mee verwerven. Echte spaarmiddelen worden zo verdund en gemarginaliseerd. De aard van dit geldsysteem is het probleem. http://www.economie-macht-maatschappij.com/geldsysteem-faalt.html

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...