Ga naar inhoud
GENEGEERD

Jeroen van de Prepshop zo op BNR Radio 12:35 1 augustus


Mr. Gold

Aanbevolen berichten

Was idd een luchtig item, ik hoorde het live, toen ik lekker in het zonnetje lag te recreëren , en och, het heeft wat ruchtbaarheid gegeven aan de beschikbare producten op de markt in het algemeen, en wat BNR betreft, die zijn wel vaker nogal kort door de bocht aangaande nogal wat onderwerpen, veel quasi semi intellectufiel geneuzel van nogal strak langs de randjes besneden en goed afgerichte zondernemers, ik hoor zelden iets waarlijk innovatiefs of constructiefs, men blijft gewoon binnen de kaders van wat als gebruikelijk word beschouwd, vergeet niet dat het mainstream media is, wat de prive mening, opvattingen en inzichten van de gastheren aldaar zijn, zou ons wellicht nog wel eens aangenaam kunnen verassen. echt nieuws is namelijk überhaupt bijna nergens te horen maar je kan er donder op zeggen dat ze er wel degelijk van op de hoogte zijn, er een publiek gespreksonderwerp van maken is weer heel andere koek. Jeroen deed het prima trouwens.

 

Vandaag in de broeihitte heeft mn Waka Waka trouwens in 2 uur een zo goed als lege nieuwe smartfoon opgeladen ( batterij vd Waka leeg gezogen liever gezegd, maar laadde wel tot 100%, heel goed), opladen vd waka ih zonnetje duurde wat langer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...