Ga naar inhoud
GENEGEERD

Verzoek tv-programma BNN


Stephanie91

Aanbevolen berichten

@Mr. Gold :mad: Heb ik nou goed begrepen dat jij deze vent bedankt hebt?? Wat mij betreft wordt hij inderdaad bedankt, maar dan met een perma-ban! Ik ben bloedserieus!

 

 

Om het even in perspectief te plaatsen.

 

Ik wist niet dat er een uitzending kwam gisteren op BNN. Ik ben door niemand benaderd en ken Leon ook niet (weet niet wie hij is) Daarnaast heb ik de hele uitzending nog niet gezien en reageerde ik alleen op het feit dat ik blij ben dat mensen zich open en bloot geven in de media om het open te breken.

 

Had beter mijn mond kunnen en de uitzending kunnen zien maar dat was nog niet mogelijk.

  • Leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 467
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Kijk de meningen lopen uiteen en dat mag ook wel. Misschien heeft Leon zich laten verleiden door zijn verhaal zo op tv te brengen. et is wel zijn verhaal en niet alle preppers zijn hetzelfde. Dat blijkt ook al uit de verhitte discussies op het forum.

 

Ja ik vind het dom als je met wapens gaat zwaaien en iets doet wat niet legaal is en dan ook nog op tv. Dan vraag je om problemen. Misschien is het hem wel allemaal aangereikt, want het blijft tv. Het verhaal blijft en NL weet nu dat er kennelijk preppers zijn in NL. Misschien maakt hij wel meer mensen wakker als je even alle onzin uit de reportage filtert. Leon heeft zijn eigen verhaal verteld dus hoeven we het niet met de inhoud eens te zijn.

 

En ik geloof echt niet dat er een AT straks voor mijn deur staat om mijn Weckpotjes in te nemen.:p

Link naar reactie
Delen op andere sites

Uiteindelijk alles eigen keuze, dat kun je ook uit mijn reactie opmaken. Mij maakt een helm niet warm of koud. Geen contract, geen financieel voordeel. Het heeft me dus niks opgeleverd. Heb het puur voor de nietswetenden gedaan.

 

Dat zou ik nooit gedaan hebben. En als je geen veto recht hebt, geen controle over de montage, ben je de Sjaak met je houding en boodschap,

meer dan genoeg gezien. Dan maak je beter je eigen interview, al dan net met je eigen knappe Sophie...

Link naar reactie
Delen op andere sites

@leon

Alles ongeveer doorgelezen, alles is nu gezegd.

Rest mij nog een vraag Leon, ben jij een agent provocateur? Wil je dit naar eer en geweten beantwoorden?

 

Oja, als het antwoord positief of negatief is blijf ik bij mijn eerdere uitspraken van GEKKIE en van Gekkum.

Je hebt er voor gezorgd dat ik in mijn kennissen kring en kerk volledig voor joker sta, Bedankt GEKKIE!

  • Leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Heksenboot
@leon

Alles ongeveer doorgelezen, alles is nu gezegd.

Rest mij nog een vraag Leon, ben jij een agent provocateur? Wil je dit naar eer en geweten beantwoorden?

 

Oja, als het antwoord positief of negatief is blijf ik bij mijn eerdere uitspraken van GEKKIE en van Gekkum.

Je hebt er voor gezorgd dat ik in mijn kennissen kring en kerk volledig voor joker sta, Bedankt GEKKIE!

 

Rustig aan Tom.

Elkaar uitschelden is Not Done.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Krijg ik een melding van een draadje dat ik normaal niet op in ga en zie dat het al een heel verhaal is . Het duurde dan wel even om de 13 bladzijden en de film te bekijken .

Die Leon was nog geen actief lid van dit forum en heeft dus gehandeld op eigen initiatief . Hij heeft wel een goed gevulde voorraad kast en zelf een waterfilter wat velen nog niet kunnen aantonen . Dus hij is een prepper . Met wapens zwaaien voor de camera keur ik zeker niet goed . En de camokleding ? Iedereen draagt in zijn vrije tijd wat hij zelf wilt volgens mij . Ook een paar uitspraken vallen mij tegen maar dat kan gemixt zijn .

Kortom hij heeft het gedaan en een paar duizenden hebben het gezien daar valt niet meer aan te veranderen we moeten afwachten wat het worden zal .

 

Geert

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi allemaal,

 

Jah, ik heb het zo allemaal gelezen ja.

Blijkbaar hebben jullie (tegen bepaalde reacties) niet al mijn reacties gelezen.

 

Laat ik het zo zeggen.

 

Ik ben wie en wat ik ben.

 

Dat sommigen daar problemen mee hebben is niet mijn zorg.

Ik lig er niet eens wakker van.

 

Ik heb hier een account geopend om jullie even kort samengevat mijn doel uit te leggen.

Maar uiteindelijk komen steeds meer idiote betwetende reacties.

 

Voor sommige preppers raad ik een leesbril aan, sorry maar die hebben sommigen echt hard nodig hier.

Er zijn geen onwettige dingen op tv gekomen! Alles werd op priveterreinen gefilmd, zelfs het stukje bos idd.

 

Het is wat de kijker ervan wil maken! En uiteindelijk is het wat een ander van mij wil maken zonder enig besef te hebben wie ik wel of niet ben en wat de resterende 5 uur beeldmateriaal beinhouden.

Dat noem ik dus naïef om snel in kritiek te vallen.

 

Misschien antwoord ik zo nu en dan nog enkele reacties, maar ik hou het voor gezien hier.

Ik weet sowieso dat sommigen die echt interesse in mijn verhaal hadden wel weten waar ik het over had.

 

De groeten!

  • Leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je mag ook op prive terreinen in Nederland niet je wapen afvuren. En al deed je het op een schietbaan, dan ging het nog niet veilig.

 

De opmerking " defensie kan ons niet aan" slaat helemaal nergens op.

 

de groeten!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de uitzending bekeken met een goede vriend.

 

Mijn tenen stonden zo krom dat ik vannacht maar met m'n bergschoenen aan geslapen heb. :rolleyes:

Vijf uur opnames, en daar 10 minuutjes uit knippen, tja, dat kun je aan BNN over laten om het gekke Henkie gehalte naar voren te halen.

 

Echter, die vriend keek wel door de camo/helm/geweertjes onzin heen en vond bepaalde argumenten nuttig. :confused: Maar ja, hij kijkt ook behoorlijk positief tegen het preppen aan.

 

Ik zelf vond het jammer en had mij persoonlijk nooit laten verleiden tot het in camo pakje met helm en geweertje in 't bos te gaan schieten.

@Anonieme Leon geeft zelf aan dat hij er ook niet echt blij mee is, maar je weet dat toch van te voren? Je hebt toch enig idee hoe televisie werkt?

 

Sophietje had in d'r blote kont op haar kop kunnen gaan staan, maar mij had ze niet zo gek gekregen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

"Alles werd op priveterreinen gefilmd, zelfs het stukje bos idd". Ook daar is de Wet wapens en munitie volkomen van kracht! Sportschutters mogen hun wapens op de schietbaan afvuren maar niet in een (prive) bos. Dat zou pas echt wild west worden.

 

Ok, even preventief tegen alle aflulverhalen;

 

"Misschien was hij een jager met een jachtvergunning". DB: Er werd ook met een pistool geschoten.

"Misschien waren de wapens niet echt". DB: Wapens die niet van echt te onderscheiden zijn, vallen ook onder het verbod van de Wet wapens en munitie; zie artikel 2, categorie I, lid 7.

 

Helaas werd het Anonieme Leon te heet onder de voeten..... Begrijpelijk. Dag Leon. Het ga je goed als stand in voor de media.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb net op uitzending gemist naar de uitzending gekeken die door 412.000 mensen bekeken is gisteren avond.

 

Ik heb altijd veel respect gehad voor Sophie en hoe ze mensen benaderd in haar tv programma's en vind ook dat ze in deze uitzending goed met de mensen omgaat (laat ze uitpraten en toont empathie met hier en daar een leuke grap).

 

Zoals ik al zei vind ik het altijd bijzonder om te zien hoe mensen zich inzetten om mensen wakker te schudden en Leon komt in mijn ogen integer over en het eerste gedeelte (van de 3) doet mij denken aan het filmpje van DB waar Filemon op bezoek geweest is. Dat tv makers en natuurlijk (spraakmakend) BNN proberen om dingen eruit te halen om ons te trickeren begrijp ik als geen ander. In het 2de gedeelte zegt Leon dat Defensie de preppers niet aan zou kunnen en dat er duizenden mensen zoals hij rondlopen en deze opmerking kan natuurlijk al snel verkeerd geïnterpreteerd worden door buitenwacht. Hij zegt ook weer dat hij hoopt op een "spirtuele awakening" en dat vind ik wel weer prachtig gezegd. Er zullen ongetwijfeld mensen iets aan deze aflevering gehad hebben of verder gaan zoeken naar hun eigen onrust die nog nooit van Preppen gehoord hadden en denk dat deze aflevering daar ook in geslaagd is. Ik werd wel heel erg afgeleid door de dame die zich laat nemen in ruil voor meubels en denk dat dit veel spraakmakender is dan water drinken uit een rivier ;-)

 

Een hoop commotie in dit draadje en is voor mij zo herkenbaar omdat het altijd zo loopt met dit soort zaken. Vind het ook erg fijn dat @Heksenboot een nieuwe draadje geopend heeft om dingen die we zelf in de hand hebben beter te stroomlijnen. Dit is ook een van de redenen waarom we zelf mee gaan werken aan de Groene Amsterdammer.

 

Ik wil je bedanken Leon dat je dit hebt aangedurfd en hier je energie hebt ingestoken om mensen verder te informeren over preppen. Dat de media sommige uitspraken erin zet begrijp ik ook en neem ik je zeker niet kwalijk en leren wij ook weer allemaal van hoe we beter met de media om zouden kunnen gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tjonge jonge.

 

Tuurlijk kun je als prepper wel uitleggen dat je je eventueel kan wapenen tegen boeven, of dat je ze hebt om te kunnen jagen.

Maar daarvoor hoef je je wapens niet eens te laten zien en je hoeft ze al helemaal niet af te vuren.

Dan schep je dus meteen een verkeerd beeld.

 

Ik kan de komende dagen/weken weer alle domme stereotypes uit de wereld gaan helpen. Want het gaat inderdaad om 'the message' en die moet je dan ook zorgvuldig brengen. Niet je door een camera team een helm op je kop laten zetten. Naief ? Ja ontzettend.

 

Bij tv ontstaat beeldvorming, de boodschap die nu is overgebracht is er een waar ik totaal niet achter kan staan.

Alle goede bedoelingen ten spijt.

 

Ik hoop dat tijdens een SHTF Leon wat steviger in zijn schoenen staat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik werd wel heel erg afgeleid door de dame die zich laat nemen in ruil voor meubels en denk dat dit veel spraakmakender is dan water drinken uit een rivier ;-)

 

Ik ga maar weer eens een weekje pauze nemen.

 

Uhm................*kuch*......singer naaimachine omruilen voor een andere "naaimachine"?

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ga maar weer eens een weekje pauze nemen.

 

Waarom? Kunt personen desnoods op je negeerlijst zetten ;-)

 

Zou jammer zijn als we hier verstoken blijven van je bijdragen..........

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou ik heb de aflevering ook gekeken en wat een ophef weer over praktisch niks? Ik kan me best vinden in 'Gelijkheid, broederschap en vrijheid' waar onze @Anonieme Leon hier voor staat. Hij komt me nuchter genoeg over al zou ik die 1000 calorieën per dag wel wat opschalen makker.

 

@DickBerts Hij stond gewoon in het bos(prive-terrein) met een BB-gun/luchtbuks? So what? No big deal? Als je daar eentje per ongeluk mee voor z'n romp schiet gegarandeerd dat hij op je afkomt en je een flinke opsodemieter geeft. Dat spul daar schiet je net een duif of haasje mee. Ik zie hier nog boerenknaapies met dat spul schieten achter op het erf...

 

@Mr. Gold Ik denk dat die blonde miep waar je zo van weg bent wellicht nog wel beter geprept is dan onze Leon zelf. Survival is mindset. Deze beste vrouw wil liever niet als prostituee gezien worden maar is het in feite wel. Enigste wat ze doet is FIATGELD als middel/tussenstap uit het dagelijks leven weghalen. Laten we eerlijk zijn..wie van ons kan ECHT zonder geld? Ik denk dat zij zich al wel aardig redt en dat in een SHTF wellicht ook wel lukt hoor. De mindset is er al en het zal voor haar niet moeilijk omschakelen zijn...sex always sells....

  • Leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

@DickBerts Hij stond gewoon in het bos(prive-terrein) met een BB-gun/luchtbuks? So what? No big deal? Als je daar eentje per ongeluk mee voor z'n romp schiet gegarandeerd dat hij op je afkomt en je een flinke opsodemieter geeft. Dat spul daar schiet je net een duif of haasje mee. Ik zie hier nog boerenknaapies met dat spul schieten achter op het erf.....

 

Die 'luchtbuks' deed me eerder denken aan een .22.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mwoah. Ik wil wel voor minder de namaakrambo uithangen.

 

Het mannetje deed me trouwens denken aan onze HansieHansie, een user van vroeger die zo nu en dan de kinderboerderij leeg at.

 

Hahahaha, best leuke meid, die Sophie, maar nee.

 

De Hans die jij bedoeld is weleens op een meeting geweest. Die had ik meteen herkend.

't Zou mij niet verbazen als Leon een vrouw was. Vooral z'n nogal gemaakte opmerking dat het pistool leuk was voor de 'vrouwtjes' vond ik verdacht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...