Ga naar inhoud
GENEGEERD

De 'verborgen' boodschappen van '2012'


Recommended Posts

De rampenfilm 2012 gaat over de bijna totale vernietiging van de planeet Aarde in analogie met de voorspellingen, duizenden jaren geleden, van de oude Maya's. Hoewel het grootste deel van de film draait om spectaculaire explosies en indrukwekkende speciale effecten, zit de film ook vol met boodschappen en symbolen van de plannen van de elite voor een nieuwe wereld en de overgang naar het Watermantijdperk.

 

http://www.zonnewind.be/2012/verborgen-boodschappen-van-2012.shtml

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

De Mayavkalender voorspelt niet het einde van de aarde, maar wel het einde van dit tijdperk. Ze konden niet voorzien welke weg de mensheid zou kiezen. M.a.w. of de overgang redelijk rustig zou gaan of gepaard zou gaan met ongekend geweld, lijden, chaos, oorlogen, enz. Na het aflopen van de Mayakalender begint die gewoon weer opnieuw.

 

Leuke site Cyberbeer.

De elite heeft, hoe vreemd het ook moge klinken, een `code of honour` nl. te vertellen wat hun plannen zijn. Het is meesterlijk hoe open ze zijn en gelijktijdig de massa om de tuin leiden juist door die openheid..Want normaliter, wanneer je kwaad wil doen, dan vertel je dat niemand.

Om bij de film(s) te blijven

Bv. namen die ze geven aan het hoofdkwartier van hun show entertainment

Films komen van Hollywood. Holly (hulst) stekelige plant tegenover Holy (heilig)

En nodigen iedereen uit als kuddedier te wandelen op en te genieten van het voorgekauwde vermaak van Broadway i.p.v. onafhankelijk je eigen weg te volgen die per definitie dus smal is, (want aleen jij loopt daarop)

Maar enfin, regelmatig verwonder ik me erover hoe ingenieus en getalenteerd ze zijn om hun openlijke boodschap toch voor de massa zo verborgen te houden. In dat opzicht = Chapeau.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...