Ga naar inhoud
GENEGEERD

Nu het nog kan


Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 78
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Mee eens.. Maar materialen zoals amalgaam worden bijvoorbeeld al bijna niet meer gebruikt.. Ik weet niet helemaal zeker of daar ook al pockets worden gemeten? maar ook dat zijn belangrijke veranderingen die wel goed zijn om te weten..de meeste instrumenten die ze daar hebben gebruiken ze nu nog! Er zijn ook boeken van nu te vinden met ontzettend goeie basis informatie, waar je denk ik persoonlijk, meer aan hebt als aan die oude filmpjes. Het is zeker goed om gezien te hebben (ik heb t ook uit pure interesse opgezocht) maar ik heb niks uit de filmpjes in de praktijk kunnen gebruiken..Ik ben persoonlijk opgeleid door mw. D.M Voet die op haar beurt weer hele handige en goeie boeken op de markt brengt.. De hele mond anatomie komt aan bod en instrumenten, klachten en behandelingen.. Die boeken werden tijdens mijn opleiding gebruikt..misschien dat je daar wat aan kan hebben? maar toch denk ik dat je beter toch op zoek kan gaan naar een leuke tandarts met een boor op diesel :D

ja die zijn gedateerd, en volgens mij staan ze ook op youtube. Dat het gedateerd is, is vaak geen nadeel: er wordt met minder geavanceerde apparatuur gewerkt. Ik zie op PH voorlopig nog geen tandartsstoel met dito equipment anno 2013 staan;)
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Zooo nu net pas de gaatjes laten boren, waar ik het topic mee begon..

 

Lag ik in die stoel.. verdovingsspuit erin.. en in de wachtkamer wachten tot ik geboord kon gaan worden.

 

Na een poosje boren, verdoving werkte maar half.. kwam de vraag wil je witte of de ouderwetse vullingen?

 

Ik vroeg met oogpunt op SHTF welke vullingen blijven het langst goed?

 

nou die witte ongeveer 2 jaar zei ze, en die zilveren 5 tot 7 jaar, maar soms ook 10 jaar en langer..

 

Doe dan die grijze maar zei ik.

 

ik had al eens dit artikel gelezen

 

http://www.skepsis.nl/amalgaam.html

 

En gok het er maar op.

 

 

Welke keuze zouden jullie gemaakt hebben?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik volg je helemaal Ronin. Zodra er wat hapert breng je het in orde. Zo ben je best beschermd. Dat geldt trouwens niet alleen voor jezelf maar ook voor je auto, fiets, verwarmingsinstallatie, woning, ... . Zo vermijd je grotere uitgaven door gevolgschade.

 

Jaarlijks kies ik er voor om een bloedtest te ondergaan (je detecteert vroegtijdig problemen, immuniteitsproblemen, kankersporen, ...), ja dat kost wel wat maar eigenlijk moet je dit zien als preventie. Tijdig naar de tandarts is ook helemaal geen luxe en zelfs al hapert er niets, jaarlijks een checkup lijkt me een minimum. Zorg je er ook voor dat je tetanusprik tijdig hernieuwd wordt ? Lijkt nu onbelangrijk maar is niet meer te krijgen als het systeem in elkaar stort. We houden die in orde voor het hele gezin.

 

De echtgenote ondergaat alle aangewezen tests zoals jaarlijks bloedonderzoek, uitstrijkje, borstonderzoek. De dochter van 12 kreeg een HPV vaccinatie die kan extra bescherming bieden tegen baarmoederkanker. Je krijgt die idealiter voor het eerste seksueel contact.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...