Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Log in om dit te volgen  
Tom

Bereid je voor op Cyber ​​Armageddon

Recommended Posts

In een exclusief interview, Eugene Kaspersky, CEO van een van de grootste digitale beveiligings bedrijven ter wereld, tilt de sluier op van een schimmige wereld van internet spionage en sabotage: en het is geen mooi gezicht • Bereid je voor op Cyber ​​Armageddon.

 

LEES VERDER OP DE LINK

 

 

 

En als je erg goed bent kunt u cyber-generaal worden;

 

"In een cyberoorlog heb je generaals nodig en ik ben niet meer zo jong. De jongeren kunnen sneller denken, dus zijn er generaals nodig," Kaspersky vertelde Israel Hayom in een exclusief interview. "Een lange tijd geleden, was ik een van de beste.

Vandaag, ik ben niet meer zo jong. De jongeren kunnen sneller denken.

 

De meest gevaarlijke vorm van cyberoorlog is deze die de vitale infrastructuur bedreigt, zoals water, elektriciteit, olievoorraden, en telecommunicatiesystemen.

 

Dus de aanvallen op kritieke infrastructuur", aldus Kaspersky. "Het is slechts een kwestie van tijd voordat we een 'cyber Armageddon'"

kunnen verwachten.

 

Dus gewoon doorgaan met preppen voor allerlei bedreigingen, zoals deze:confused:

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Lijkt mij wel, zeker in dit digitale tijdperk is zelfvoorzienend zijn op het gebied van energie, maar ook op het gebied van voedsel meer dan cruciaal.

Denk maar eens na wat voor gevolgen een digitale black-out kan hebben; Een enkele reis naar de middeleeuwen.

 

- Vasatus

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Lees het boek Blackout van Marc Elsberg maar eens..... Is hier al eens eerder genoemd door een gewaardeerd forumlid. Goed boek!

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...