Ga naar inhoud
GENEGEERD

De geldkraan staat open in brussel


Gast ancestral-viking
 Share

Recommended Posts

Gast ancestral-viking

Nederland ligt dwars in EU over Kroätie

Nederland heeft zich samen met vier andere EU-lidstaten verenigd tegen het plan om toetredend unielid Kroatië van extra centjes te voorzien. Dat schrijft het Financieele Dagblad vandaag.

 

Kroätie zal per 1 juli toetreden tot de landenkring van de Europese Unie. Nederland en de andere landen (Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Denemarken) vinden het niet zo erg dat de Europese Commissie 374 miljoen euro voor de kersverse lidstaat heeft gereserveerd, maar zien er weinig heil in om het dit jaar aflopende meerjarenplafond om deze uitgaven te dekken, te verhogen.

 

:mad:WTF!!! nederland moet gewoon uit de euro stappen geen cent meer naar die landen die jarenlang financieel wanbeleid hebben gevoerd wederom mogen wij hardwerkende mensen het juk op de schouders gaan dragen ........

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Je laatste uitspraak: uit de euro stappen. Helemaal mee eens.

Onze eigen regering maakt ons kapot: veel bezuinigen, alle kosten omhoog en alsnog word er van ons verwacht dat we spenderen.

Dat ze daar in Den Haag eens hun ogen open doen en geld gaan spenderen. Zorg voor werkgelegenheid, desnoods door subsidies.

Een werkend mens is een blij mens.

 

En over die 1,4 miljard nog niet te spreken. Verschrikkelijk.

Link naar reactie
Share on other sites

Zorg voor werkgelegenheid, desnoods door subsidies.

 

Dat is niet mogelijk.

Als er subsidies nodig zijn dan betekent dit dat de "geschapen" baan niet door de markt gewenst is. Bovendien is er om de subsidie te geven geld ontrokken aan de markt. Ergens in de markt is dus werkgelegenheid verdwenen, om in de vorm van een gesubsidueerde baan weer te verschijnen.

Het verschil is dat de verdewenen baan wel door de markt gewenst was, en de nieuwe subsidiebaan niet.

De samenleving is er dus op achteruit gegaan.

 

Als je in dit soort zaken geïnterreseerd bent dan is dit boekje wat voor jou (het is gratis)

http://www.overbeterleven.nl/economie/boeken/economie-1-les/

(Link staat in het artikel)

Link naar reactie
Share on other sites

Gast ancestral-viking
Ik zie dat Nederland zojuist aan Griekenland € 3.200.000.000 heeft kwijtgescholden, dus we kunnen nu met elkaar weer gaan sparen voor de € 665.000.000 die Kroatie nodig heeft.

 

en dan te bedenken dat onze oude van dagen in hun eigen vuil in bed liggen omdat er te weinig personeel is in de verzorgingshuizen om aan de vergrijzing te werken, en de mensen die in de zorg werken staan vaak voor een honger loontje tot hun knieen in de stront , pis ,en kots , zijn tevens terapeutisch welzijnswerker etc etc.....

 

triest diep triest....

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...