Ga naar inhoud
GENEGEERD

Zwitserse banken kunnen geen goud meer leveren (wachttijden en nog 3 smoezen)


Tom
 Share

Recommended Posts

Dit zijn de smoezen;

 

Hieronder is wat Greyerz, wie is de oprichter van Matterhorn Asset Management uit Zwitserland, te zeggen had in dit bijzondere interview.

 

 

Vorige week hadden we een investeerder die geweigerd werd om fysiek goud te nemen uit een grote Zwitserse bank. Ze vertelden hem dat de regelgevende instantie geen toestemming gaven aan de bank om het goud aan de cliënt zijn fysieke goud te geven. Dat is natuurlijk totale onzin, en uiteindelijk hebben we de cliënt geholpen om zijn goud uit de bank te krijgen.

 

Een van onze klanten werd verteld door een grote Zwitserse bank dat hij slechts 100.000 Zwitserse franken van fysiek goud kan krijgen om de zes maanden. Ze gaven aan dat het witwassen van geld en terroristische activiteiten voor deze beslissing verantwoordelijk is.

Nog een andere klant was verteld door een grote Zwitserse bank dat zijn opslagkosten aanzienlijk zal stijgen. Toen hij klaagde kreeg hij te horen dat hij zijn goud moest omzetten naar papier goud om de hoge kosten te voorkomen.

 

 

En tenslotte, Eric, een andere grote bank, die een ETF heeft, vertelde een klant die wilde goud overbrengen, hij tenminste twee weken moest wachten op de overdracht. Je vraagt ​​je af waarom een ​​grote bank die wordt verondersteld om aanzienlijke hoeveelheden fysiek goud te bezitten twee weken nodig heeft om goud over te dragen aan een cliënt.

 

Hier het interview via de link en ook via de link het volledige audio interview

 

Today Egon von Greyerz told King World News that clients are having tremendous problems getting their physical gold out of Swiss banks as well as other major banks as the shortage intensifies. Greyerz also discussed the fact that refiners simply cannot keep up with demand, “no matter how much they produce.” Below is what Greyerz, who is founder of Matterhorn Asset Management out of Switzerland, had to say in this extraordinary interview.

 

LEES VERDER OP DE LINK

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

De titel is sterk, maar dat mag van mij wel hoor.

Het is duidelijk da diverse banken actief proberen om klanten uit fysiek goud te houden, uitlevering van fysiekgoud ontmoedigen zoals je beschrijft, of domweg onmogelijk maken, ABN Amro.

 

Niemand heeft echt bewijs maar een oorzaak in een krappe fysieke markt lijkt toch wel aannemelijk....

 

Ik denk zelf ook dat het nu kopen is wat je krijgen kan als je het geld ervoor hebt, de prijs is laag, maar kan nog lager, en fysiek lijkt de schaarste toch echt door te werken....

 

Maar goed ik ben niet onpartijdig, geen deskundige, dus volg vooral je eigen inzicht...

 

Prep ze,

Kans

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...