Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Beste leden en bezoekers van Preppers.nl,

 

Eind vorig jaar hebben we een succesvolle gezamenlijke inkoopactie gedaan met de leden om goedkoop het waterfilter “Life Straw” te kunnen leveren. Veel gebruikers zouden graag zien dat we een uitgebreider assortiment in onze prepshop hebben. In de afgelopen maanden hebben @Dr.Prepper en ik met diverse partijen om tafel gezeten om te onderzoeken of we een volwaardige webshop zouden kunnen lanceren. Er bestaan diverse goede webshops waar je artikelen kan kopen voor onze doelgroep, maar wat ik miste was een shop waar je alles kan kopen, dus niet bij verschillende webshops hoeft te bestellen.

 

Om deze shop te lanceren, misten we de belangrijkste schakel in het hele proces. Een persoon die zich helemaal kan commiteren aan de webshop, het hele fysieke proces inzetbaar is, maar bovenal kennis van zaken heeft. Op een prep-meeting in februari vonden we onze man en zijn we met verenigde krachten aan het werk gegaan om de zaken te regelen die allemaal nodig zijn om een webshop in de markt te zetten.

 

De voor ons perfecte kandidaat had zich al bewezen met reviews, pro-actieve houding, kennis van zaken en zelfs al een eigen inkoop actie voor onze leden. Zijn partner @Vlinder zal ons bij staan in het proces. Jeroen @Simurgh gaat de prepshop naar een hoger niveau tillen en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de shop in de ruimste zin van het woord. Uiteraard krijgt hij ondersteuning van het Preppers team.

 

We zullen de aankomende periode gebruiken om de prepshop te vullen met producten waar jullie het regelmatig over hebben op het forum en waar jullie zeer tevreden over zijn. Ons doel is niet een enorm assortiment te hebben, maar wel gevarieerd en juist die producten met hoge kwaliteit voor een goede prijs. Daarnaast zullen we onze leden gaan vragen om de zaken in onze shop onafhankelijk te gaan reviewen.

 

Op termijn zal de gemiddelde prepper niet verder hoeven shoppen en is er in de prepshop eigenlijk alles vinden om je prep voorraad op peil te houden. Zoek je een oude naaimachine, zilveren munten, zaden of een sjambok? Bij de prepshop zal het allemaal te koop zijn! Staat het product waar je naar op zoek bent niet in de shop? Laat het ons weten en we gaan voor je op zoek!

 

De “eye catcher” zal de gevulde BOB gaan worden waar iedere (potentiële) prepper een glimlach van op zijn gezicht zal krijgen.

 

De website is sinds vandaag online, bevindt zich nog in de beginfase en is “soft gelanceerd”. Dus als jullie tips en/of aanmerkingen hebben, dan horen we het graag. Er zullen regelmatig mooie inkoopacties gaan plaats vinden, waar iedereen van kan profiteren. Tevens zal de prepshop een commercieel belang dienen om de preppers.nl server te kunnen blijven draaien.

 

Wie wordt de eerste klant bij bij de prepshop en laat door Jeroen zijn pakket versturen? :-)

 

Met vriendelijke groet,

 

Mr. Gold

(Bert)

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik heb de shop al bekeken en er staan al een aantal interessante zaken op.Voordat ik iets bestel wacht ik even op nog wat meer producten die ik mogelijk wil hebben, dat scheelt dan weer verzendkosten. Dat ik een bestelling zal plaatsen is zekerheid.

De shop ziet er goed uit!

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Ik heb de shop al bekeken en er staan al een aantal interessante zaken op.Voordat ik iets bestel wacht ik even op nog wat meer producten die ik mogelijk wil hebben, dat scheelt dan weer verzendkosten. Dat ik een bestelling zDe shop ziet er goed uit!

@AWOL als er iets is waar je naar zoekt, schroom niet om via het contact formulier of telefoon (nee niet om dit tijdstip(0313 uur);)) dat te delen, dan kan ik kijken of ik iets zou kunnen al plaatsen is zekerheid.:D

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Ziet er goed uit maar geen messen afdeling?

@Indianaskywalker onder buitenleven hebben we gereedschap ( http://prepshop.nl/buitenleven/gereedschap) daar kun je de mora companion MG vinden. 10 mensen is 10 messen, dus is er gekozen voor een betaalbaar kwalitatief werkpaard. Dus geen assortiment zoals knivesandtools daar is zeker meer keus, maar als je naar iets op zoek bent, dan ben je welkom om het contactformulier in te vullen of even te bellen.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Gast Heksenboot

Mooie winkel @Simurgh, @Mr. Gold, @Dr.Prepper en @Vlinder.

 

Maken jullie ook een mooi lijstje met "Wat hoort er in een BOB?" en zijn alle onderdelen dan ook los te koop? Handig voor mensen die nog wat moeten aanvullen.

Ook leuk voor EDC en GHB, zo'n aanpak.

 

Veel succes! :)

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Dank voor jullie super leuke reacties en jullie meedenken, nu al! Top!

Op naar een goed lopende shop...

  • Leuk 1

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

De shop ziet er goed uit. Het is inderdaad een goed idee om spullen te verkopen die hier op het forum worden beschreven.

Een firesteel zou een goede aanvulling zijn om op te nemen in de shop.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

'k Zag een dag of twee geleden ineens dat er meerdere producten stonden dan alleen de Lifestraw, o.a. een kek benzine aanstekertje.

 

Gefeliciteerde met de lancering van de shop, @Simurgh, zet 'em op!

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Dat ziet er mooi uit @Mr. Gold Complimenten.

 

Ik ga de prepshop zeker in de gaten houden en ben benieuwd hoe die gaat lopen als ze eenmaal goed van start is. Ik vraag me wel eens af, hoeveel mensen er werkelijk stiekum aan het preppen zijn, zonder deel te nemen aan een forum ofzoiets.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Inderdaad gefeliciteerd, ben benieuwd wanneer die BOB leverbaar wordt en wat er in zit versus de prijs. (want ben nog BOB-loos)

Misschien ook een EDC erbij?

(allebei ruimte houden voor wat 'eigen' aanvullingen)

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Ziet er goed uit en een goede zaak.

En vertrouwen opwekken doe je idd door je OPSEC voor een gedeelte te laten varen en voornamen te noemen.

Hier is over nagedacht :cool:

 

Greener

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Gast morningglory

Ik ga de winkel in de gaten houden, veel succes!

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Wat een leuke reacties allemaal, ik vind het erg fijn om op deze manier bij te kunnen dragen aan de preppers beweging. Bedankt ook voor de suggesties, de firesteel komt er zeker in, alleen nog niet binnen:rolleyes:. Laat maar komen de ideeën en wensen...

 

Groetjes Jeroen Klaassen ;) @Greener

  • Leuk 1

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Zie

en verdere delen voor inspiratie voor de BOB. Als de prijs/inhoud een beetje goed is teken ik graag nu in voor eentje!

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Goed bezig! Helemaal onze toppers Simurgh en Vlinder die deze klus gaan klaren samen :). Jullie zijn ook mooi op tijd voor kerst en ons vakantiegeld :p....time for prepping! Iemand al een suggestie voor moederdag? haha

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Ik had al gezien dat er variatie is. Van groentezaadjes tot Eneloop. Idd. een assortiment waar je veel spullen kan kopen zonder elke shop af te hoeven. Als het zo goed gaat als met de lifestraws enige tijd geleden komt het wel goed.

Succes !

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Ideetje voor die rugzak, maak een lijst waarbij je de benodigdheden zet die je af kunt vinken. Sommige zaken heb je mischien al en om het preppen betaalbaar te houden, hoef je geen dubbele zaken te bestellen.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Goed initiatief, ziet er leuk uit.

Het assortiment zal wel gestaag groeien neem ik aan..

Veel succes toegewenst!

 

Grt

Kans

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...