Ga naar inhoud
GENEGEERD

Topman Deutsche Bank: Duitsland mogelijk uit de eurozone


Cyberbeer
 Share

Recommended Posts

'Euro werd om puur politieke redenen ingevoerd' - 'Merkels 'mislukt de euro - mislukt Europa' is onzin'

 

In Nederland wordt iedereen die het loslaten van de euro propageert onmiddellijk belachelijk gemaakt, maar in Duitsland zijn het bepaald niet de minste experts die dit serieus overwegen. Lees hieronder verder...

http://xandernieuws.punt.nl/?id=658769&r=1&tbl_archief=&

 

Nederland uit de euro?

In dit korte Nederlandstalige filmpje wordt in Jip-en-Janneke taal uitgelegd waarom er geen oplossing is uit de huidige crisis en ook Nederland uit de eurozone zou moeten treden.

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Tja Cyber,

 

Ik denk dat er een hoop waarheid in dat artikeltje schuilt. En zelfs al zou het niet waar zijn, stel dat de euro het redt, dan zit de Europese Unie alsnog met een mega-schuld en zitten we in hetzelfde monetaire systeem waarbij de schulden alleen maar toenemen, waarbij de economie moet blijven groeien. En volgens mij kan dat niet.

Link naar reactie
Share on other sites

Ja Cyberbeer, al vanaf mei 2010 doet dit gerucht de ronde. Vooral in september/oktober 2011 waren er veel artikelen over in media werelwijd.

Niets verbaast me meer, zelfs het volgende gerucht niet:

Het idee voor een Eurasian Union. Dit idee werd in november 2010 gelanceerd door Putin. Aangezien hij het in Berlijn (bij Merkel) wereldkundig heeft gemaakt, verbaast me het gerucht niet dat Duitsland uit de Euro maar in de Eurasian Union zou willen stappen. Past helemaal bij Putin (en Merkel???)'s idee voor een munt voor heel Europa. Door Merkel's overstap, zou zij/Duitsland de weg plaveien om de huidige E.U. te doen opgaan in de Eurasian Unie.

Andere berichten gaan erover dat die Eurasian Unie vooral uit oost-blok landen zou bestaan. De mogelijkheid dat die versie van Putin's unie wel eens de wereld-energie-markt zou kunnen gaan domineren (Gazprom en KasMunayGas van Kazachstan). zal vast aantrekkelijk zijn voor (enkele) EU politici (of technocraten). Dus een zwakke Europese Unie en Euro speelt Putin's plan in de kaart voor één grote Eurasain Union.

Rusland/Putin wil al zo lang lid worden van de WTO en met een sterke Eurasian Union zou bijna onmogelijk zijn hem de toegang te blijven weigeren.

 

Ook gaat het gerucht dat een Europees leger dan onder Russische leiding zou komen te staan. (Niet dat dat leger er al echt is, maar toch......)

 

Veel van de ontwikkelingen die we vandaag merken, zijn met geruchten begonnen. Nu maar afwachten wat er van deze geruchten bewaarheid wordt.

 

Nog een opmerkelijkheid:

er zijn nog maar 3 landen die geen door de Rothschild gedomineerde Centrale Bank hebben: Cuba, Iran en Noord-Korea

In 2000 waren het nog 7 landen (bovengenoemden + Soedan, Irak, Libië en Afghanistan)

Hoezo oorlog om democratie te brengen...

En hoezo grote munt-unies die de inwoners ten goede komen......

 

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/government/banking_and_taxation_irs_and_insurance/social_security/news.php?q=1320062234

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2633623/posts

Link naar reactie
Share on other sites

  • Admin
Ja, maar Duitsland is toch de motor van de Eurolanden. Als Duitsland eruit stapt, is het over en sluiten met de Euro. De financiële markten storten dan in elkaar en de banken zijn dan failliet(wat ze eigenlijk toch al waren).

 

Het bizare is dat als dit gebeurd we echt een SHTF gaan meemaken en het is niet eens ondenkbaar dat dit gaat gebeuren in de nabije toekomst.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...